Прагляд Поўнай Версіі : Рухавікі, якія sbiellano
Добры дзень усім, я хацеў меркаванне ад вас. У маім жыцці ў мяне было некалькі аўтамабіляў розных марак, без асаблівых праблем, а замест гэтага я зламаў 3 рухавікоў аўто, як правіла, выкарыстоўваюцца іншымі людзьмі, на шчасце, есць сямейныя нумары. Усе тры рухавіка маюць зламаўся шатун, і магу запэўніць, што ўсе тры былі выдатнае абслугоўванне, алею, прадпісаныя ад дома. Адзін з іх быў рухавік Renault 1.8 16v, адзін Mg rover рухавік 1.8 160 конскіх сіл і 2,0 twin spark alfa. Як вы думаеце ? магчыма, што змена кіраўніцтва можа прывесці да распаду? Порт усе аўтамабілі абмежавальнік, нават у взберитесь я падыходжу да мяжы, але чаму? мае доўжацца без праблем, і тыя, якія выкарыстоўваю толькі некалькі дзен, няма?
для гэтага, як адзін нік ? амін, што яшчэ пу? здарыцца?
а калі сур'езна, то праблема ў вас ужо? паказана, sbiellaggio ? прыкметай недахопу змазкі, што пу? паўстаць таксама з-за адсутнасці алею з-за выключэння помпы.
з-за выключэння: крывыя, тармажэнне, паскарэнне, за мяжа.
абмежаванне пу? быць зменены з-за шын або падвескі, якія забяспечваюць павышаную адгезію.
гэта для таго, каб, напрыклад.
legendaryslave
13-12-2014, 17:08
вы працытавалі менавіта рухавікі схільныя да гэтага, праблема ўсіх renault sbiellano менавіта ўсе і alfa romeo twin spark, а таксама v6 я перарабіць адзін, прама цяпер я кажу, што рэно не ўмее рабіць рухавікі і перастане вырабляць гэтыя перастае машыны і пачне рабіць ручкі, якія не sbiellino але і alfa romeo sbiellano старасці
? я заўважыў, што дызельныя рухавікі з гэтых марак лічацца выдатнымі, то чаму? бензін робяць іх cos? дрэнна?
legendaryslave
13-12-2014, 17:33
няма няма renault sbiellano і як, калі sbiellano 1.5-k9k знакаміты f9q 1.9 disatro інжынернай і катастрафічнага g9t 2.2 ne прайшлі ў багацці ў маей майстэрні
Добры дзень усім, я хацеў меркаванне ад вас. У маім жыцці ў мяне было некалькі аўтамабіляў розных марак, без асаблівых праблем, а замест гэтага я зламаў 3 рухавікоў аўто, як правіла, выкарыстоўваюцца іншымі людзьмі, на шчасце, есць сямейныя нумары. Усе тры рухавіка маюць зламаўся шатун, і магу запэўніць, што ўсе тры былі выдатнае абслугоўванне, алею, прадпісаныя ад дома. Адзін з іх быў рухавік Renault 1.8 16v, адзін Mg rover рухавік 1.8 160 конскіх сіл і 2,0 twin spark alfa. Як вы думаеце ? магчыма, што змена кіраўніцтва можа прывесці да распаду? Порт усе аўтамабілі абмежавальнік, нават у взберитесь я падыходжу да мяжы, але чаму? мае доўжацца без праблем, і тыя, якія выкарыстоўваю толькі некалькі дзен, няма?
Я думаю, што вы ўжо? адказаў, толькі, калі, як вы кажаце, вы заўседы на мяжы абаротаў, так і ў стральбе, што ў альпінізм тыя слабыя "сэрца" даюць... акрамя жартаў я думаю, што 1 рахункі вельмі ваша кіраўніцтва ,я кліент (і ? адзін...), што можа sbiellare ен таксама ўсе аўтамабілі, якія будуць пад сядзення, а не для пагарды абслугоўвання,sbiellato ў парадку, delta integrale 8v, delta integrale 16v, mitsubisci evo 4, opel omega 2.5 дызель td (рухавік bmw...) passat 2.8 v6 рухавік, на жаль, калі вы ідзяце занадта блізка да абаротаў або перавышае часта, асабліва ў альпінізме адбываюцца сівы рэчы... 2, што таксама залежыць ад зносу, калі рухавік ў вас ужо есць? можа быць, утулак gi? зношаныя па розных прычынах дрэннага абслугоўвання або па іншых прычынах, і вы бераце яго ў рукі, вы і кіруйце, як ты сказаў...табе яшчэ ў рукі адразу... гэта таксама адбываецца ў руху (праца нават на гэтых...) прымаюць выкарыстаны, напрыклад, на 15000 км, хлопчыкі-батанікі ідуць у трэк і расколіны sbiellano адразу заўседы? з прычыны правісання на ўтулцы.
Я заўседы думаў, што калі лімітэр c ?, і я працягваю ў межах межаў нават у альпінізм, рухавік павінен вытрымліваць сілы, калі няма impostassero абмежавальнік крыху больш? у ніжнім няма? Я заўседы кажу аб сцек аўтамабіляў без змены.
рухавікі устойлівыя да ограничителю, і нават трохі больш? на.
я думаю, хутчэй за ўсе, чалавечы фактар.
вы кіраваць жа, як і ваш аўтамабіль, і нічога не адбываецца.
змены аўтамабіля і patatrak
не sar? што з вашых аўтамабіляў, вы пі? упэўненасць і, такім чынам, ўрада лепш, як абаротаў, перадач, счаплення.
і з іншага боку, вы можаце мець некаторыя недакладнасці, чаму? не вядуць сябе, як ваша. не сказаць, што водзіце дрэнна, чаму? ты ўсе тая ж, але ў вас пад нагамі іншы механізм, які часам выходзіць ўзяў бок яго.
Я заўседы думаў, што калі лімітэр c ?, і я працягваю ў межах межаў нават у альпінізм, рухавік павінен вытрымліваць сілы, калі няма impostassero абмежавальнік крыху больш? у ніжнім няма? Я заўседы кажу аб сцек аўтамабіляў без змены.
Я думаю, што праблема, як перавышэнне хуткасці на паніжаную цяжка кантраляваць,кажу заўседы вопыт, я нават на ралі, большасць рухавікоў sbiellati ў гонцы (саступаючы групы шатун бронзавую ўтулку) было звязана з перавышэння ў альпінізм я кажу пра аўто старамодным, з яшчэ абмен на H, цяпер з паслядоўнага электроннага кіравання ? цяжка памыліцца.
guidotacco
14-12-2014, 08:54
іх разрыве ў альпінізм?
Два ў альпінізм і тое, альфа-пяты на высокіх абарачэннях
guidotacco
14-12-2014, 13:28
магчыма, бліжэйшыя аэрапорты на высокіх абаротаў на уключанай перадачы, каб перайсці да ніжняй.....і калі структура дрэва, металу і інш..не ? памерамі і збалансаваным з сіламі, першакласныя лабараторыі добра з вамі адбываецца тое, што вы ? поспеху,і рухавікі, якія вы працытавалі, не свеціць тое, што я пералічыў..
Exelion1986
15-12-2014, 10:37
як нагружаных шатуноў у горшым выпадку ? уласны выпуск на высокіх абарачэннях
на самай справе ў гэтай сітуацыі шатун ? з улікам дадатковай сілы цягі, так? не c'? нават ціск газаў, выступіць супраць сілы інэрцыі
адзіным рашэннем было б не перашчыруйце, альпінізм
Каб зразумець, лепш было б нават зрабіць дыягностыку гледжання на тое, што адбудзецца, калі па віне "кіраўніцтва або зносу патлумачу: калі вы sbiella і размешчаны ўтулкі, спажываецца таксама ў іншых цыліндрах гэта азначае, што "вінаваты" больш быў з-за зносу, вібрацыі, а таксама для цяжкіх умоў эксплуатацыі... калі замест утулак на месцы (так, гэта азначае, што там не было ні адной праблемы магчымага змазкі..) шмат ? віну за "Пілот"...