КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праграміст

MALEDUK
10-12-2014, 20:25
Прывітанне, а можна запраграмаваць эбу аўтамабіля праз грэбень.Што тыпу праграміст трэба,
дзякуй:mad:

амін
10-12-2014, 21:07
Калі вы хочаце запраграмаваць з дапамогай pin-кода блока кіравання, пу? зрабіць без праблем, напрыклад, з певень, проста распиновка, каб даведацца, якія pin падлучыце правады і гульня ? факт.

silven
10-12-2014, 21:20
Калі вы пакладзеце яе ў загрузкі, многія блокі кіравання, амаль усе тыя, што вы звычайна робіце праз obd не дазваляюць сабе пісаць з дапамогай pin-кода, па той простай прычыне, што да школе не распазнаецца, иммобилайзер, і, такім чынам, эбу блакуе запіс.

MALEDUK
10-12-2014, 21:29
Не існуе праграміст, які чытае і піша з дапамогай pin расчоскай, не адкрыць блок або кланаваць

baraldino
10-12-2014, 22:46
Нейкі інструмент, прысвечаны c'? але, як правіла, робяць толькі некалькі Экю
ты што вы павінны рабіць?

амін
11-12-2014, 08:14
Я convintissimo, што любы ecu чытання obd, гэта было таксама pin-код, калі я хацеў прачытаць ecu есць Lancia Ypsilon 1.3 2010 года, і ен чытае толькі пустыя файлы, пу? быць для? Было не важна, таму, я не зрабіў у bdm, але я ? застаецца curiosit

silven
11-12-2014, 13:25
Я convintissimo, што любы ecu чытання obd, гэта было таксама pin-код, калі я хацеў прачытаць ecu есць Lancia Ypsilon 1.3 2010 года, і ен чытае толькі пустыя файлы, пу? быць для? Было не важна, таму, я не зрабіў у bdm, але я ? застаецца curiosit?.

Вашай тэорыі было б правільна,праблема ? тое, што ў большасці блокаў кіравання бягучыя иммобилайзер з "дыялог" з эбу,але, калі вы сымитируйте пры ўключэнні запальвання на стол (корміць яго) иммобилайзер не распазнаецца, і тут усталеўваецца блакаванне на запіс,як правіла, чытаць іх? вы павінны дамагчыся.