Перегляд Повної Версії : Погляд карту Альфа 156 1.9 JTD EDC15 020_785
Привіт, хлопці,
і те, що місце, карта, яку я зробив, я хотів би отримати вашу пораду і, можливо, навіть ідеї, щоб правильно визначити карти з драйвер Титан...
Я заявляю, що мета і оновлення м'якою організаціях " і тому, що " машина питання майже 200000 Км!!!
Як випливає з назви, ми говоримо про Alfa 156 1.9 JTD 110cv EDC15 020_785 якого ви можете знайти золота в банку даних, на повідомлення n.16.
Заздалегідь дякую...
8933
cinqueturbo
09-12-2014, 21:00
Карту Ок..
ви можете попросити більше? без проблем..
Скручування у прискорення в реальності? та кількість? вводиться максимальна..
тиску в рампі недолік в пунктах, а не у відсотках
turbo спокійно витримує 100-120мб і більше?..
також перевірте інші карти, turbo повинні бути більше?
за драйвер мені приходить на розум, 079AA6-079B82
порівняйте карти з 115cv..
чи дав один під кутом швидко, якщо хтось ще, щоб час ricontrolli...
franco75
10-12-2014, 00:15
Я прошу критики, тому що ми з одного міста :cool: , ви дали занадто багато на мапу часу і мало всього іншого.
? карта "обдурив", безумовно, шкоди не зробите, і ви можете перевірити.
я тебе втрачу ще обмежувач крутного моменту і turbo, але скоротити карти часів (ін'єкції parzializzato в ECM)
Перевірка з діагнозом, якщо тиск turbo нижче значення в карті, ви могли б мати шипи.
daccordissimo все те, що вам порадив cinqueturbo
Привіт Cinqueturbo, по-перше, дякую за відповідь...
Тоді я підтримував консервативний пробігу досить високому рівні, але також і тому, що' і' нерухомо в гаражі майже рік (це не означає, що після періоду випробування карту може бути змінено...) крім того, я ще не міг купити самодіагностики, тому я не можу перевірити (дані на руках), як реагує двигун.
Що стосується тиску в рампі, я зробив це у відсотках, щоб зберегти динаміку, більш близький до карти орі.
Для турбо, навіть, що і' збільшується всього на 50 очок (мбар), щоб не блокувати відразу фея турбіни...!!!!
Для двох інших карток з турбонаддувом, який ти вказав мені, мені потрібна ваша допомога:
Перший 79AA6 повинна бути 10х10, в залежності від температури води
Другий 79B82 я думаю, це обмежувач, але не знаю як інтерпретувати...
Привіт Franco75, радий знайти земляка на форумі, хто знає, може бути, зору ми знаємо, що...
Але давайте до нас, я вирішив спробувати карту обдурили тому що я ще не один самодіагностика тому я не можу перевірити фактичну кількість дизельного палива, що я буду писати, скільки повітря я можу змусити його дихати, що температура потрапити в каналізацію і все інше...
Що стосується карти уприскування parzializzato ECM, як я вважав, насправді карти упорскування й тому, що " ті часи, як правило, мають тенденцію до східців і більш нерівномірним (mea culpa).
Звичайно, якщо є карти часів прирощення, яке я дав (від 6 до 10 %) і надмірне, тепер з будь-якого орі, однак, якщо я правильно пам'ятаю, на EDC15 мірою відповідає приблизно 43 очок, чи не так?
Тиск турбо, я дав 50 точок зростання просто не піти і підігріти обмежувачі, які досі не знаю як знайти..
Я біжу, щоб дати деякі зміни...!!!
Я дав погляд з WinOLS, нижче те, що я зміг зрозуміти...
Відсутні окремі біти, для тих, хто хоче трохи досвіду в...!!!!
7944A ?
796DE egr duty cycle
79AA6 boost limiter ?
79B82 ?
79C46 rail pressure limiter ?
79FA2 ?
7B18A драйвер wish
7B274 ?
7B562 smoke map
7BC0C IQ limiter ?
7BC52 rail pressure limiter ?
7BD70 rail pressure
7C414 ?
7C53C rail pressure limiter ?
7CAC8 duration limiter
7CD10 duration limiter
7C880 duration limiter
7CF58 ?
7D32C turbo pressure ?
7D958 ?
7E3DA SOI ?
7E5DA SOI ?
7EDC8 ?
7F7FC turbo pressure
7FA5C ?
7FBCE overboost
franco75
10-12-2014, 20:08
карти час в мікросекундах, чому? про градусів?
в авансових запалювання 43 точок дорівнюють ступеня
Ви повністю праві, я висловив погано...
Коли я запитав підтвердження 43 очок я мав на увазі карти передоплати (SOI), а не з картами часів.
Щодо адреси, які я вказав, не могли б ви сказати, якщо я на правильному шляху?
Як особистість окремих біт, центральний egr для обмеження rail і обмеження turbo?
Невелике оновлення на карти, виявлених....:
796DE egr duty cycle
79AA6 turbo pressure
79C46 rail pressure limiter ?
79FA2 boost limiter
7B18A драйвер wish
7B274 ?
7B562 smoke map
7BC0C IQ limiter ?
7BC50 rail pressure limiter ?
7BD70 rail pressure
7C414 ?
7C52C rail pressure limiter ?
7CAC8 duration limiter
7CD10 duration limiter
7C880 duration limiter
7CF58 ?
7D32C turbo pressure ?
7D958 ?
7DA98 ?
7E3DA SOI ?
7E5DA SOI ?
7EDC8 rail pressure limiter
7F7FC turbo pressure
7FA5C turbo pressure f(temp)
7FBCE overboost
Якщо хтось хоче дати мені прямий.... він добре приймає!
Як щодо цієї версії...?
Навіть якщо б я не збільшив значно збільшується, порівняно з першою (машина все-таки 200000 км), я намагався слідувати порадам Cinqueturbo і Franco75, тому я дав значення добре визначено в rail (1400), я уникав збільшити карти, які не мали на це потрібно, і я збільшується також карти turbo з драйверів...
Що стосується інших драйвер, тип КНС та інші обмежувачі rail, але я не збільшені, перші чому з дизельним ще потрібно (68 мм3 від arricc. у acceler.) не думаю, що потрібен. По-друге, замість того, тому що я не впевнений, до якої належать.
Я з нетерпінням чекаю ваша думка....!!!
8969
franco75
13-12-2014, 21:37
як тільки я дам це погляд
Я роблю невелике резюме останньої версії, що я виклав для тих, хто як і я до сих пір не може завантажити вкладення...:
ЗГІДНО З ДРАЙВЕР ECM:
EGR Duty Cycle -> закритий карту
І ЛЮСТР. в ACCEL. -> збільшена до значення max 68.02mm3/
LIMIT. ПАРА -> збільшена до значення max 61.48mm3/
INIEZ. ПАРЗ. (карта дим) -> залишивши орі
PRESS. RAIL -> збільшена всю карту 500 балів - max, 1400 Бар
LIMIT. PRESS. RAIL. -> збільшена вся карта на 700 очок - максимальне значення 1420 Бар
INIEZ. ПАРЗ.(map1) -> нехай обидва орі
INIEZ. ПАРЗ.(map2) -> залишивши орі
PRESS. TURBO -> підвищена на 120 пунктів стаціонарні - значення max 2200 Бар
ЧАС OVERBOOST - > залишивши орі
З ДРАЙВЕР ECM:
SOI -> нехай обидва орі
LIMIT. PRESS. RAIL. -> покинув орі, тому що" я не впевнений
PRESS. TURBO f(TEMP)-> покинув орі, тому що" я не впевнений
PRESS. TURBO -> збільшена 120 фіксованих точок
LIMIT. PRESS. TURBO -> збільшена 120 фіксованих точок
Що ви думаєте..?
Озираючись назад, я думаю, що краще, що геть злегка rail і відповідної обмежувач 1380 і 1400 бар відповідно... крім того riporterei ori тиск до мінімуму... що ви думаєте?
Ось файл налаштувань тиску в магістралі rail і його обмежувач... Я навіть дали ritoccatina кривий обмежувача крутного моменту, щоб зробити її більш " лінійної...
franco75
16-12-2014, 10:32
incrementerei карту обмеження диму, то ви можете написати його і спробувати
Ви повинні зробити лог тиску turbo, q.т? inj, оборотів і навантаження до і після карта
cinqueturbo
16-12-2014, 12:19
Але дизель йому дано?
Привіт Франк, на жаль, я не можу робити журнал, бо ще в мене не було можливості купити самодіагностики (я інтенція прийняти Delphi/Autocom), а потім буде зарядити, так і піти в основі відчуття...
Що стосується обмеження диму, не треба чіпати, тому що вже в карті є значення від 70 мм3...
Привіт Cinqueturbo, я збільшується на педаль до 68mm3...
Я не збільшено час, тому що я вважаю, що з цим кроком не потрібен...
Таку ж увагу я зробив, щоб мапу диму (зараз rimodifichero' так само, як це запропонував Franco75)...
Можливо, я упустив деякі карти із драйверів, у тому випадку, якщо ви можете дати мені допоможуть його прийму з задоволенням!
Ось файл з додаванням обмеження диму.
Я збільшується максимальне значення карті з оригінальним 70.47 нинішніх 76.11mm3/
Я розумію, що може здатися кроком поганий організаціях", але я не відчуваю пропаганди на
машина з активним 200 тис. км!!
Як я вже сказав, у мене немає досвіду, кожен ваша порада для мене золото!
У ці дні, нарешті, сплю' це остання версія, ніхто не дав подивитися?
Привіт Tezzero, дякую, просто хотілося підтвердження...
Звичайно, не існує, я повинен піти в трек, по-твоєму, логіка, що я використовував, щоб змінити її, правильно?
biondo83
24-12-2014, 12:10
Якщо ви, як програміст, Півник, діагностика ви можете отримати її навіть з останнього.
Привіт Блондинка, ні, не використовую півень, я kessv2 не складно...
Errecinque
02-01-2015, 20:51
Якщо ви, як програміст, Півник, діагностика ви можете отримати її навіть з останнього.
Azz.....цього не знав......м? контроль!!! Дякую
Оскільки я хотів збільшити pelino авансові платежі (близько 2 gardi) мені підтвердили, що адреси 07E3DA і 07E5DA...?
Ось карти, навіть з авансів змінено...
Я дав макс 86 очок, які повинні були бути на 2 градуси.
Ви можете дати йому подивитися, т. к. я зробив їх в 2D з допомогою Titanium, то я хотів би мати вашу думку.
Спасибі!