Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту Альфа 156 1.9 JTD EDC15 020_785
Прывітанне, хлопцы,
і тое, што месца, карта, якую зрабіў я, я хацеў бы атрымаць ваш савет і, магчыма, нават ідэі, каб правільна вызначыць карты з драйвер Тытан...
Я заяўляю, што мэта і абнаўленне мяккай арганізацыях " і таму, што " машына ў пытанне амаль 200000 Км!!!
Як вынікае з назвы, мы гаворым пра Alfa 156 1.9 JTD 110cv EDC15 020_785 якога вы можаце знайсці золата ў банку дадзеных, на паведамленне n.16.
Дзякуй загадзя...
8933
cinqueturbo
09-12-2014, 21:00
Карту Ок..
вы можаце папрасіць больш? без праблем..
Скручванне у паскарэнне ў рэальнасці? і колькасць? уводзіцца максімальная..
ціску ў рампы недахоп у пунктах, а не ў адсотках
turbo вытрымлівае спакойна 100-120мб і больш?..
таксама праверце іншыя карты, turbo павінны быць больш?
за драйвер мне прыходзіць на розум, 079AA6-079B82
параўнайце карты з 115cv..
ці даў адзін пад вуглом хутка, калі хто-то яшчэ, каб час ricontrolli...
franco75
10-12-2014, 00:15
Я прашу крытыкі, таму што мы з аднаго горада :cool: , вы далі занадта шмат на карту часу і мала ўсяго астатняга.
? карта "падмануў", безумоўна, шкоды не зробіце, і вы можаце праверыць.
я цябе страчу яшчэ абмежавальнік крутоўнага моманту і turbo, але скараціць карты часоў (ін'екцыі parzializzato ў ECM)
Праверка з дыягназам, калі ціск turbo ніжэй значэння ў карце, вы маглі б мець шыпы.
daccordissimo усе тое, што вам параіў cinqueturbo
Прывітанне Cinqueturbo, па-першае, дзякуй за адказ...
Тады я падтрымліваў кансерватыўны прабегу дастаткова высокім узроўні, але таксама і таму, што' і' нерухома ў гаражы амаль год (гэта не азначае, што пасля перыяду выпрабаванні карту можа быць зменена...) акрамя таго, я яшчэ не мог купіць самодіагностікі, таму я не магу праверыць (дадзеныя на руках), як рэагуе рухавік.
Што тычыцца ціску ў рампы, я зрабіў гэта ў працэнтах, каб захаваць дынаміку, больш блізкі да карце на врі.
Для турбо, нават, што і' павялічваецца усяго на 50 балаў (мбар), каб не блакаваць адразу фея турбіны...!!!!
Для двух іншых карт з турбонаддувом, які ты паказаў мне, мне патрэбна ваша дапамога:
Першы 79AA6 павінна быць 10х10, у залежнасці ад тэмпературы вады
Другі 79B82 я думаю, гэта абмежавальнік, але не ведаю, як інтэрпрэтаваць...
Прывітанне Franco75, рады знайсці земляка на форуме, хто ведае, можа быць, гледжання мы ведаем, што...
Але давайце да нас, я вырашыў паспрабаваць карту падманулі таму што я яшчэ не адзін самодіагностікі таму я не магу праверыць фактычнае колькасць дызельнага паліва, што я буду ўводзіць, колькі паветра я магу прымусіць яго дыхаць, што тэмпература патрапіць у каналізацыю і ўсе астатняе...
Што тычыцца карты ўпырску parzializzato ECM, як я лічыў, на самай справе карты ўпырску і таму, што " тыя часы, як правіла, маюць тэндэнцыю да прыступках і больш нераўнамерным (mea culpa).
Вядома, калі есць карты часоў прырашчэнне, якое я даў (ад 6 да 10 %) і празмернае, цяпер па-любому крычы, аднак, калі я правільна памятаю, на EDC15 ступені адпавядае прыкладна 43 ачкоў, ці не так?
Ціск турбо, я даў 50 кропак росту проста не пайсці і падцяпліць абмежавальнікі, якія да гэтага часу не ведаю, як знайсці..
Я бягу, каб даць некаторыя змены...!!!
Я даў погляд з WinOLS, ніжэй тое, што я змог зразумець...
Адсутнічаюць асобныя біты, для тых, хто хоча трохі вопыту ў...!!!!
7944A ?
796DE egr duty cycle
79AA6 boost limiter ?
79B82 ?
79C46 rail pressure limiter ?
79FA2 ?
7B18A драйвер wish
7B274 ?
7B562 smoke map
7BC0C IQ limiter ?
7BC52 rail pressure limiter ?
7BD70 rail pressure
7C414 ?
7C53C rail pressure limiter ?
7CAC8 duration limiter
7CD10 duration limiter
7C880 duration limiter
7CF58 ?
7D32C turbo pressure ?
7D958 ?
7E3DA SOI ?
7E5DA SOI ?
7EDC8 ?
7F7FC turbo pressure
7FA5C ?
7FBCE overboost
franco75
10-12-2014, 20:08
карты час у мікрасекунд, чаму? аб градусаў?
у авансавых запальвання 43 кропак роўныя ступені
Вы цалкам маеце рацыю, я выказаў дрэнна...
Калі я спытаў пацверджанне для 43 ачкоў я меў на ўвазе карты перадаплаты (SOI), а не з картамі часоў.
Адносна адрасы, якія я паказаў, не маглі б вы сказаць, калі я на правільным шляху?
Як асоба асобных біт, цэнтральны egr, для абмежавання rail і абмежаванне turbo?
Невялікае абнаўленне на карты, выяўленых....:
796DE egr duty cycle
79AA6 turbo pressure
79C46 rail pressure limiter ?
79FA2 boost limiter
7B18A драйвер wish
7B274 ?
7B562 smoke map
7BC0C IQ limiter ?
7BC50 rail pressure limiter ?
7BD70 rail pressure
7C414 ?
7C52C rail pressure limiter ?
7CAC8 duration limiter
7CD10 duration limiter
7C880 duration limiter
7CF58 ?
7D32C turbo pressure ?
7D958 ?
7DA98 ?
7E3DA SOI ?
7E5DA SOI ?
7EDC8 rail pressure limiter
7F7FC turbo pressure
7FA5C turbo pressure f(temp)
7FBCE overboost
Калі хто-небудзь хоча даць мне прамы.... ен добра прымае!
Як наконт гэтай версіі...?
Нават калі б я не павялічыў значна павялічваецца, у параўнанні з першай (машына ўсе-ткі 200000 км), я спрабаваў прытрымлівацца радам Cinqueturbo і Franco75, таму я даў значэнне добра вызначана ў rail (1400), я пазбягаў павялічыць карты, якія не мелі на гэта трэба, і я павялічваецца таксама карты turbo з драйвераў...
Што тычыцца іншых з драйвера, тып КНІ і іншыя абмежавальнікі rail, але я не павялічаны, першыя чаму з дызельным яшчэ патрабуецца (68 мм3 ад arricc. у acceler.) не думаю, што патрэбны. Па-другое, замест таго, таму што я не ўпэўнены, да якой ставяцца.
Я з нецярпеннем чакаю ваша меркаванне....!!!
8969
franco75
13-12-2014, 21:37
як толькі я дам гэта погляд
Я раблю невялікае рэзюмэ апошняй версіі, што я выклаў для тых, хто як і я да гэтага часу не можа спампаваць ўкладання...:
У АДПАВЕДНАСЦІ З ДРАЙВЕР ECM:
EGR Duty Cycle> зачынены з-карту
І ЛЮСТРАЎ. у ACCEL. -> павялічана да значэння max 68.02mm3/
LIMIT. ПАРА> павялічана да значэння max 61.48mm3/
INIEZ. ПАРЗ. (карта дым) -> пакінуўшы на врі
PRESS. RAIL> павялічана ўсю карту 500 балаў - max, 1400 Бар
LIMIT. PRESS. RAIL. -> павялічана уся карта на 700 ачкоў - максімальнае значэнне 1420 Бар
INIEZ. ПАРЗ.(map1) -> хай абодва врі
INIEZ. ПАРЗ.(map2) -> пакінуўшы на врі
PRESS. TURBO -> павышана на 120 пунктаў стацыянарныя - значэнне max 2200 Бар
ЧАС OVERBOOST > пакінуўшы на врі
З ДРАЙВЕР ECM:
SOI -> хай абодва врі
LIMIT. PRESS. RAIL. -> пакінуў крычы, таму што" я не ўпэўнены
PRESS. TURBO f(TEMP)-> пакінуў крычы, таму што" я не ўпэўнены
PRESS. TURBO -> павялічана 120 фіксаваных кропак
LIMIT. PRESS. TURBO -> павялічана 120 фіксаваных кропак
Што вы думаеце..?
Азіраючыся назад, я думаю, што лепш, што далоў злегку rail і адпаведнай абмежавальнік 1380 і 1400 бар адпаведна... акрамя таго riporterei ori ціск да мінімуму... што вы думаеце?
Вось файл налад ціску ў магістралі rail і яго абмежавальнік... Я нават далі ritoccatina крывой абмежавальніка крутоўнага моманту, каб зрабіць яе ледзь больш " лінейнай...
franco75
16-12-2014, 10:32
incrementerei карту абмежаванне дыму, то вы можаце напісаць яго і паспрабаваць
Вы павінны зрабіць лог ціску turbo, q.т? inj, абаротаў і нагрузкі да і пасля карта
cinqueturbo
16-12-2014, 12:19
Але дызель яму на дадзенае?
Прывітанне, Франк, на жаль, я не магу рабіць часопіс, таму што яшчэ ў мяне не было магчымасці купіць самодіагностікі (я интенция прыняць Delphi/Autocom), а затым будзе' зарадзіць, так і пайсці ў аснове адчуванні...
Што датычыцца абмежавання дыму, не трэба чапаць, таму што ўжо ў карце есць значэнні ад 70 мм3...
Прывітанне Cinqueturbo, я павялічваецца на педаль да 68mm3...
Я не павялічана час, таму што я лічу, што з гэтым крокам не патрэбны...
Такую ж увагу я зрабіў, каб карту дыму (цяпер rimodifichero' так жа, як гэта прапанаваў Franco75)...
Магчыма, я выпусціў некаторыя карты з драйвераў, у тым выпадку, калі вы можаце даць мне дапамогуць яго прыму з задавальненнем!
Вось файл з даданнем абмежаванне дыму.
Я павялічваецца максімальнае значэнне ў карце з арыгінальным 70.47 цяперашніх 76.11mm3/
Я разумею, што можа здацца крокам дрэнны арганізацыях", але я не адчуваю прапаганды на
машына з актыўным 200 тыс. км!!
Як я ўжо сказаў, у мяне няма вопыту, кожны ваш савет для мяне золата!
У гэтыя дні, нарэшце, сплю' гэта апошняя версія, ніхто не даў паглядзець?
Прывітанне Tezzero, дзякуй, проста хацелася пацверджання...
Вядома, не існуе, я павінен пайсці ў трэк, па-твойму, логіка, што я выкарыстаў, каб змяніць яе, правільна?
biondo83
24-12-2014, 12:10
Калі вы, як праграміст, Пеўнік, дыягностыка вы можаце атрымаць яе нават з апошняга.
Прывітанне Бландынка, не, не выкарыстоўваю певень, я kessv2 не складана...
Errecinque
02-01-2015, 20:51
Калі вы, як праграміст, Пеўнік, дыягностыка вы можаце атрымаць яе нават з апошняга.
Azz.....гэтага не ведаў......м? кантроль!!! Дзякуй
Паколькі я хацеў павялічыць pelino авансавыя плацяжы (каля 2 gardi) мне пацвердзілі, што адрасы 07E3DA і 07E5DA...?
Вось карты, нават з авансаў ў зменены...
Я даў макс 86 ачкоў, якія павінны былі быць на 2 градусы.
Вы можаце даць яму паглядзець, т. к. я зрабіў іх у 2D з дапамогай Titanium, то я хацеў бы мець ваша меркаванне.
Дзякуй!