Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : matiz 800 2002 egr

antonio031272
26-09-2012, 15:01
Прывітанне я хацела спытаць ваш савет, я чытаў з gf пеўнік клон файлы, якія буду ніжэй, я магу выключыць кіравання egr, таму што я ад p01404
калі вы можаце зрабіць пасля таго, як індыкатар risultera адключана?
загадзя дзякуй ваша дапамога

msport (exil77grande)
26-09-2012, 15:40
вы не апублікавана ні адзін файл, а падзел не мае нічога агульнага перанесці абмеркаванне,я прашу вас трохі больш увагі на гэтыя дробязі, і паверце мне, замест таго, каб марнаваць час на гэтыя фігня тыпу перасунуць абмеркаванне, мы маглі б зрабіць рэчы больш важныя тып завяршыць размясціць вялікую колькасць файлаў на врі ў базе дадзеных, што яшчэ я павінен ўвесці.

antonio031272
26-09-2012, 15:49
вы не апублікавана ні адзін файл, а падзел не мае нічога агульнага перанесці абмеркаванне,я прашу вас трохі больш увагі на гэтыя дробязі, і паверце мне, замест таго, каб марнаваць час на гэтыя фігня тыпу перасунуць абмеркаванне, мы маглі б зрабіць рэчы больш важныя тып завяршыць размясціць вялікую колькасць файлаў на врі ў базе дадзеных, што яшчэ я павінен ўвесці.
прашу прабачэння, і гэта толькі, што я на рабоце і той факт палету
магу файл і яшчэ мае прабачэнні

Жэрар
04-10-2012, 23:22
на гэты аўтамабіль проста працярыце яго так, што вы ідзяце працаваць, а потым закрыць, так вы не incrosta і не завісае-й?, кантрольная лямпа загараецца, чаму? клапан ? заблакаваны
Зачыняючы яе лямпа не гарыць, чаму? кіравання рухавіком кіруе сервоприводом, а не маса паветра, а затым, калі прывад працуе, лямпа не гарыць, я спадзяюся, што было ясна,

antonio031272
04-10-2012, 23:43
Крышталева чысты і добры, вялікі дзякуй