Перегляд Повної Версії : dtc 20781 smart
привіт всім,у мене ця помилка на цій smart 451, DTC 20781 ліжко з delphi, автомобіль не перевищує 2500 оборотів в хвилину, що ви думаєте ? я думав на датчик витрати повітря...
Але, швидше за все рециркуляції ог заблокований, відкритий частково, якщо не бере обертів і тому трохи чорний дим ? що
Мені ? успіху, і це був просто датчик витрати повітря пішов.
Замість цього,завжди з delphi, але у режимі? підтримка obd-читаю і помилка p1400
Замість цього,завжди з delphi, але у режимі? підтримка obd-читаю і помилка p1400
Я підтверджую те, що я вже? сказав перевірити egr smontala або недолік зняти ймовірно, заблокований він частково відкритий, видає різні помилки, або датчик витрати повітря, що тиск турбо.
P1400 Калібрування системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог: нижнє Положення
ви, безумовно, буде " egr, не дим, як ти кажеш, silven, для? е? загалом, перебільшені, газу.....
сьогодні у другій половині дня видаленні і я дам вам знати.
ви, безумовно, буде " egr, не дим, як ти кажеш, silven, для? е? загалом, перебільшені, газу.....
? вона ? неї...я вам скажу, що це відбувається часто на це авто моїх клієнтів, не ? пройшли без втрат немає..в цьому проблема
я почав розбирати все,що було в той колектор спіралі всередині повної родовищ.... ще не вдалося відокремити тіло egr, тому що не йде.... там і кронштейн позаду, і я думаю, що я повинен зняти його,....але вона працює зовсім погано, і немає простору...
Я розібрати і очистити всі продовжує бути помилка, і машина, і все в блок
але з машиною в рух від зупинки,не повинен прагнути трубку від egr ?
але з машиною в рух від зупинки,не повинен прагнути трубку від egr ?
Що ви маєте на увазі катетер... я на смарт я знаю тільки клапани системи egr з електронним управлінням,не ? що вас збентежило з метеликом "стоп"
smart ? є 451 2011 клапан egr з управлінням за допомогою електромагнітного клапана вакуумний...
То я б сказав, що ти, звичайно, прагнення, від трубки, я намагався з допомогою шприца, якщо ви не маєте можливості? спробувати інший клапан, або, можливо, c ? деякі трубки з прорізом в системи вакууму.
baraldino
09-12-2014, 00:04
Ці помилки є прикріплення
Напис помилки Mercedes
2087 - [1] Перевірте компонент повітряного Фільтра. Брудний повітряний фільтр
Я не можу бачити, чому? я ще не всіх речей, але я зрозумів, у чому'?... у момент я я знаю, що потрібно перевірити,turbo, важіль, шланг подачі повітря і подивитися, чи не бовтається крильчатка, або заблокований,якщо ви говорите, що відчуваєте сморід неймовірна, я б не хотів, що це йому, що ви від'їжджаєте...
я, в принципі, я думав, що, можливо, може бути fap, який не відновлює.... але діагноз не від....
я, в принципі, я думав, що, можливо, може бути fap, який не відновлює.... але діагноз не від....
У діагностиці, щоб побачити fap ? забиті ви повинні бачити різницю тисків, що c? між монте (до fap) і долині (після) повинні мати дані на метр,що практично зчитує дані від датчика диференціальний ? те, що, починаючи зробити, коли він забиває. Але, як на мене, у вас проблема з turbo...
ви вірите, що ви могли б захопили стовп команди ? у мене турбо немає ?? автомобіль має майже 70 000 км...
ви вірите, що ви могли б захопили стовп команди ? у мене турбо немає ?? автомобіль має майже 70 000 км...
На смарт зазвичай плотву вал і крильчатка споживає на тілі, і не в змозі зробити більше? тиск, щоб пояснити в простих словах... але треба спостерігатися відключити шланг подачі повітря (те, що йде від фільтра датчик витрати повітря) є ткнути пальцем перевіряє закріплений на осі, центр повинен бути в середині milllimetro максимум, якщо замість цього ви відчуваєте слабину в 2 мм або більше? чи вважаєте, важко повернути ? туди...
Alessio93
11-12-2014, 11:51
я б сказав перевірити труби, форсунки і всмоктуваного повітря і зняти протягом приблизно 15 хвилин акумулятор
я зробив ще одну діагностику за допомогою tex... помилка p2078 (датчик різниці тиску)
причина смороду було, чому? не rigenerava fap, а потім буде intasatissimo ось таємниця вирішена
причина смороду було, чому? не rigenerava fap, а потім буде intasatissimo ось таємниця вирішена
Ви в надії, що ви не знімали стільки з fap забиті, які починаються турбіни відразу ж... для протитиск, яка створюється в тонкий стовп turbo.
Ви в надії, що ви не знімали стільки з fap забиті, які починаються турбіни відразу ж... для протитиск, яка створюється в тонкий стовп turbo.
з авто не існує навколо, я.... а потім я й залишилася, з самого початку, не так далеко
замінив датчик різниці тиску сажового фільтра, і все ок :cool:
замінив датчик різниці тиску сажового фільтра, і все ок :cool:
Добре..проблема вирішена, може бути, в наступний раз ви відразу діагноз за допомогою інструменту "серйозно", ви позбудетеся багато рогне...
ну мій мені дав код.... не пояснюючи, що це було, але"
ну мій мені дав код.... не пояснюючи, що це було, але"
Тільки, що, як ви сказали, спочатку, поставив 1-ї? в кінці 20781 не було, 2078, стає інше...