Прагляд Поўнай Версіі : dtc 20781 smart
прывітанне ўсім,у мяне гэтая памылка на гэтай smart 451, DTC 20781 ложак з delphi, аўтамабіль не перавышае 2500 абаротаў у хвіліну, што вы думаеце ? я думаў на датчык выдатку паветра...
Але, хутчэй за ўсе рэцыркуляцыі ог заблакаваны, адкрыты часткова, калі не бярэ абаротаў і таму крыху чорны дым ? што
Мне ? поспеху, і гэта быў проста датчык выдатку паветра пайшоў.
Замест гэтага,заўседы з delphi, але ў рэжыме? падтрымка obd-чытаю і памылка p1400
Замест гэтага,заўседы з delphi, але ў рэжыме? падтрымка obd-чытаю і памылка p1400
Я пацвярджаю тое, што я ўжо? сказаў праверыць сістэмы рэцыркуляцыі ог smontala або недахоп зняць верагодна, заблакаваны ен часткова адкрыты, выдае розныя памылкі, або датчык выдатку паветра, што ціск турбо.
P1400 Каліброўкі сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог: ніжняе Становішча
вы, безумоўна, будзе " сістэмы рэцыркуляцыі ог, не дым, як ты кажаш, silven, для? е? увогуле, перабольшаныя, газу.....
сення ў другой палове дня выдаленні і я дам вам ведаць.
вы, безумоўна, будзе " сістэмы рэцыркуляцыі ог, не дым, як ты кажаш, silven, для? е? увогуле, перабольшаныя, газу.....
? яна ? яе...я вам скажу, што гэта адбываецца часта на гэта аўто маіх кліентаў, не ? прайшлі без страт няма..у гэтым праблема
я пачаў разбіраць усе,што было ў той калектар спіралі ўнутры поўнай радовішчаў.... яшчэ не ўдалося аддзяліць цела egr, таму што не сыходзіць.... там і кранштэйн ззаду, і я думаю, што я павінен зняць яго,....але яна працуе зусім дрэнна, і няма прасторы...
Я разабраць і ачысціць ўсе працягвае быць памылка, і машына, і ўсе ў блок
але з машынай у рух ад прыпынку,не павінен імкнуцца трубку ад egr ?
але з машынай у рух ад прыпынку,не павінен імкнуцца трубку ад egr ?
Што вы маеце на ўвазе катетер... я на смарт я ведаю толькі клапаны сістэмы egr з электронным кіраваннем,не ? што вас збянтэжыла з матыльком "стоп"
smart ? есць 451 2011 клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з кіраваннем з дапамогай электрамагнітнага клапана вакуумны...
То я б сказаў, што ты, вядома, імкненне, ад трубкі, я спрабаваў бы з дапамогай шпрыца, калі вы не маеце магчымасці? паспрабаваць іншы клапан, або, магчыма, c ? некаторыя трубкі з прарэзам у сістэмы вакууму.
baraldino
09-12-2014, 00:04
Гэтыя памылкі з'яўляюцца прымацавання
Надпіс памылкі Mercedes
2087 - [1] калі ласка, Праверце кампанент паветранага Фільтра. Брудны паветраны фільтр
Я не магу бачыць, чаму? я яшчэ не ўсіх рэчаў, але я зразумеў, у чым'?... у момант я я ведаю, што трэба праверыць,ці turbo, рычаг, шланг падачы паветра і паглядзець, не ці боўтаецца крыльчатка, або заблакаваны,калі вы кажаце, што адчуваеце смурод неверагодная, я б не хацеў, што гэта яму, што вы едзеце...
я, у прынцыпе, я думаў, што, магчыма, можа быць fap, які не аднаўляе.... але дыягназ не ад....
я, у прынцыпе, я думаў, што, магчыма, можа быць fap, які не аднаўляе.... але дыягназ не ад....
У дыягностыцы, каб убачыць fap ? забітыя вы павінны бачыць розніцу ціскаў, што c? паміж монтэ (да fap) і даліне (пасля) павінны мець дадзеныя на метр,што практычна счытвае дадзеныя ад датчыка ў дыферэнцыяльны ? тое, што, пачынаючы вырабіць, калі ен забівае. Але, па мне, у вас праблема з turbo...
вы верыце, што вы маглі б захапілі слуп каманды ? у мяне турба няма ?? аўтамабіль мае амаль 70 000 км...
вы верыце, што вы маглі б захапілі слуп каманды ? у мяне турба няма ?? аўтамабіль мае амаль 70 000 км...
На смарт звычайна плотку вал і працоўнае кола спажывае на целе, і не ў стане зрабіць больш? ціск, каб растлумачыць у простых словах... але трэба назірацца адключыць шланг падачы паветра (тое, што ідзе ад фільтра датчык выдатку паветра) есць ткнуць пальцам правярае замацаваны на восі, цэнтр павінен быць у сярэдзіне milllimetro максімум, калі замест гэтага вы адчуваеце слабіну ў 2 мм або больш? ці лічыце, цяжка павярнуць ? туды...
Alessio93
11-12-2014, 11:51
я б сказаў праверыць трубы, фарсункі і всасываемого паветра і зняць у працягу прыкладна 15 хвілін акумулятар
я зрабіў яшчэ адну дыягностыку з дапамогай tex... памылка p2078 (датчык рознасці ціску)
прычына смуроду было, чаму? не rigenerava fap, а затым будзе intasatissimo вось таямніца вырашана
прычына смуроду было, чаму? не rigenerava fap, а затым будзе intasatissimo вось таямніца вырашана
Вы ў надзеі, што вы не здымалі столькі з fap забітыя, якія пачынаюцца турбіны адразу ж... для супрацьціск, якая ствараецца ў тонкі слуп turbo.
Вы ў надзеі, што вы не здымалі столькі з fap забітыя, якія пачынаюцца турбіны адразу ж... для супрацьціск, якая ствараецца ў тонкі слуп turbo.
з аўто не існуе вакол, я.... а потым я і засталася, з самага пачатку, не так далека
замяніў датчык рознасці ціску сажевый фільтра, і ўсе ок :cool:
замяніў датчык рознасці ціску сажевый фільтра, і ўсе ок :cool:
Добра..праблема вырашана, можа быць, у наступны раз вы адразу дыягназ з дапамогай інструмента "сур'езна", вы пазбавіцеся шмат рогне...
ну мне даў мой код.... не тлумачачы, што гэта было, але"
ну мне даў мой код.... не тлумачачы, што гэта было, але"
Толькі, што, як вы сказалі, першапачаткова, паставіў 1-й? у канцы 20781 не было, 2078, становіцца іншае...