Перегляд Повної Версії : Car prog-корисна інформація-
Привіт я хотів би відкрити цю тему, щоб прояснити p? використання цього інструменту...
Для початку в тв A6 для читання eeprom 8sop в чому? пін 1?
Привіт я хотів би відкрити цю тему, щоб прояснити p? використання цього інструменту...
Для початку в тв A6 для читання eeprom 8sop в чому? пін 1?
Привіт, зайдіть на ****** і напишіть у рядку пошуку "carprog тб a6 терморегулятори" перший результат, який знаходитесь ви бачите, підключення кабелю
Alessio93
05-12-2014, 12:53
так, але на супорта не говорить? !! що у мене теж проблеми, побачити, терморегулятори, тому що вони надали мені кабель з дроту всі одного кольору
якщо ви надали кабель з такого ж кольору стає проблемою..я можу тобі сказати, однак, що контакт 1 у eprom ? те, що c'? охорони, або якщо не з'? значок дивлячись на номери у eprom прямо (що можете читати..) n1 ? перший в лівому кутку.спробуйте прочитати і тоді тобі знаки..або шукати на ****** c'? навколо схема клемної колодки carprog-ви дохід в n?1
хлопці, на сайті codecard c'? схему і ви побачите, що n?1 супорт ? підключений до n? 8 роз'єму, що v? у carprog (я припускаю, що цей n? 1 повинен бути вирівняний на n? 1 eeprom (corregetemi, якщо я помиляюся) на мій адаптер в будь-якому випадку ? колір синій.
Це я перевірив на моєму 8 pin роз'єми відповідає n1 у eprom супорта... хоча в моєму випадку провід ? колір чорний
хлопці, на сайті codecard c'? схему і ви побачите, що n?1 супорт ? підключений до n? 8 роз'єму, що v? у carprog (я припускаю, що цей n? 1 повинен бути вирівняний на n? 1 eeprom (corregetemi, якщо я помиляюся) на мій адаптер в будь-якому випадку ? колір синій.
Було просто сумніваєтеся в тому, що я! До речі, я не зміг прочитати 95040, отже, я також сумніваюся, що функції
Було просто сумніваєтеся в тому, що я! До речі, я не зміг прочитати 95040, отже, я також сумніваюся, що функції
Як ви вже пробували це читати...чому? якщо не dissaldi пу? бути, що тобі не читати.
Не була відокремлена від пхд
Підтверджую! 8 pin jack pin-коду 1 супорта. Колір проводу синій
Підтверджую! 8 pin jack pin-коду 1 супорта. Колір проводу синій
Працює, як ви змогли прочитати...я не хочу сказати, фігня, але я сподіваюся, що це харчова car-prog, коли програми...
Ви працювали, і якщо я повинен бути чесним-я не працює... ви кажете, що ? важливо?
Ви працювали, і якщо я повинен бути чесним-я не працює... ви кажете, що ? важливо?
Мій якщо не їжі, а не програма... швидше за все, залежить від комп'ютера. (вихідна напруга від usb), щоб перестрахуватися, ви повинні годувати його.
Інший сумнівається!
Якщо я читаю e2p з wellom і потім я хочу, щоб обробити файл з carprog, вдалося це зробити?
Ви помітили, якщо carprog, при аварії подушка безпеки скидання всіх dtc?