Перегляд Повної Версії : Шукаю файл Ori цієї ecu FGP (фото) opel corsa 1.3 mj 2003 року
Mjd 6JO.C1/HW01D/1315-X175
CORSA 1.3 JTD MT WIF
Чому? mpps і півник в id ecu каже мені, sw 1413x586???
Чому? mpps і півник в id ecu каже мені, sw 1413x586???
Avr? отримав оновлення на Opel..
Avr? отримав оновлення на Opel..
Ок, і це є.. дякую. Я читав файл? мод від машини, так і з galletto, що з mpps. Відкривши їх ecm 2 файлу ліжка ідентичні, але якщо я відкриваю один з двох навантаження, як ori файл 1413x586 взяв у банку даних ecm питає мене, якщо я хочу вирівняти файли, чому? - орі ? 0x71000 і мод ? 0x70000. Вирівнявши карти збігаються, але все, що я можу довіряти, щоб переписати його, коли мод і зберігається? Дякую
якщо вам потрібен файл з цієї sw 1413x586 тобі крок. що ще не се ло
якщо вам потрібен файл з цієї sw 1413x586 тобі крок. що ще не се ло
Якщо ? вам спасибі має під 1413x586 cos? я бачу, якщо ecm питає мене, вирівнювання, навіть з вашою, спасибі
Вибачте, чому? як mpps півник я читав файл, 448 kb коли
Вибачте, чому? як mpps півник я читав файл, 448 kb при орі, що я знайшов в мережі завжди sw 1413x586 від 452 кб. Дякую
Вибачте, чому? як mpps півник я читав файл, 448 kb при орі, що я знайшов в мережі завжди sw 1413x586 від 452 кб. Дякую
ваші ліжка в послідовний, а ті, 452kb ліжка в bdm.
Але, по-твоєму, можуть створювати проблеми при запису в послідовний?? Хтось має ori-ліжко з mpps??? Дякую
Але, по-твоєму, можуть створювати проблеми при запису в послідовний?? Хтось має ori-ліжко з mpps??? Дякую
Ріжеться.. Пошту файли, які Тельо оселитися...
Ріжеться.. Пошту файли, які Тельо оселитися...
Спасибі cinqueturbo. додаю тут в орі, чому? не ? мій, але я думаю, це правильно, і файли з автомобілів, які були вже? був in bad dad раніше (до речі, якщо ви дасте мені свою думку, враховуючи, що marelli не знаю і я зараз навчаюся, я був би вдячний).
тобі файл
Спасибі тобі Mikigor....впевнений, що зрозуміти 452,448, ваш ? 449.....але в записі я повинен прошити файл такого ж розміру, що й ліжко ебу, правильно? Отже, 448 0x70000. Якщо я ставлю різних розмірів автомобіля не йде більше? я думаю.
Спасибі cinqueturbo. додаю тут в орі, чому? не ? мій, але я думаю, це правильно, і файли з автомобілів, які були вже? був in bad dad раніше (до речі, якщо ви дасте мені свою думку, враховуючи, що marelli не знаю і я зараз навчаюся, я був би вдячний).
Ось тобі файл ori нарізати 448Kb..
Мод не granch? на мій погляд.. не вистачає кілька лім.пара карт і, крім того, метод mod спірно..
Мод не granch? на мій погляд.. не вистачає кілька лім.пара карт і, крім того, метод mod спірно..
Спасибі, читаючи вздовж topic Marelli Mjet давайте вчитися я помітив я також, що lim особливо rail відсутні, так само, як rail фіксований +130 я не знаю, наскільки це корисно, для інших я не є все-таки поклали, але я хочу перевірити, чи добре все тільки у мене є час.
Тому нагадаємо, що якщо я хочу riflashare в орі я пишу те, що ви скорочуєте ви мене. Якщо я хочу, щоб спробувати поліпшити gi mod? існуючий повинен працювати на цій і riflasharla безпосередньо, так як ecu впізнає мене тільки файл з 448kb. Це точно ?
враховуючи, що інструмент (півник v54), працює добре, тому що я переписав три рази файл, що було раніше в ecu і ділила всі три рази.
Проблема у цьому: я читав файл вже мод цей opel corsa 1,3 70cv marelli 6JF, щоб спробувати поліпшити його. від mod існуючого я доторкнувся різні карти, драйвер ecm і додана з драйвери mod 2 карти обмежувачі rail з відповідних розрядних 775 і обмежувачі крутного моменту, описаних у посібнику мареллі в інтернет-мережі. письмове мій мод без помилок немає, але машина не йде в рух, і я не розумію, чому (коди форсунок були однаковими діагностики як до, так і після scittura). Я хочу, що б хтось мені скаже, що я торкнувся або встановлений погано, тому що відбувається все це. Спасибі. Додаю мод, який існує на автомобілі, в якому працює і мій мод, який не
враховуючи, що інструмент (півник v54), працює добре, тому що я переписав три рази файл, що було раніше в ecu і ділила всі три рази.
Проблема у цьому: я читав файл вже мод цей opel corsa 1,3 70cv marelli 6JF, щоб спробувати поліпшити його. від mod існуючого я доторкнувся різні карти, драйвер ecm і додана з драйвери mod 2 карти обмежувачі rail з відповідних розрядних 775 і обмежувачі крутного моменту, описаних у посібнику мареллі в інтернет-мережі. письмове мій мод без помилок немає, але машина не йде в рух, і я не розумію, чому (коди форсунок були однаковими діагностики як до, так і після scittura). Я хочу, що б хтось мені скаже, що я торкнувся або встановлений погано, тому що відбувається все це. Спасибі. Додаю мод, який існує на автомобілі, в якому працює і мій мод, який не
але ecu розпізнає? Id рушник назад?
спробуйте цей файл, якщо ви можете писати..
але ecu розпізнає? Id рушник назад?
спробуйте цей файл, якщо ви можете писати..
Ви тому id і пише спокійно (три рази я переписав його після того, як написав мій мод) зрештою я залишив, щоб тепер з його мод, оригінальний і машина йде. Мене повертають тюки, чому? мені було цікаво спробувати свої зміни у файл. Звичайно, я торкнувся щось неправильно, але я не знаю, що. Не на пк те, що ти мене зрадив?
Ви тому id і пише спокійно (три рази я переписав його після того, як написав мій мод) зрештою я залишив, щоб тепер з його мод, оригінальний і машина йде. Мене повертають тюки, чому? мені було цікаво спробувати свої зміни у файл. Звичайно, я торкнувся щось неправильно, але я не знаю, що. Не на пк те, що ти мене зрадив?
Там були піт, що не повинно бути твоя справа, але файлу орі на інший автомобіль тип іммо або комплектація...
Про різних змін, що доля, на мій погляд, ви отримуєте нічого або майже нічого, в усякому разі..
Там були піт, що не повинно бути твоя справа, але файлу орі на інший автомобіль тип іммо або комплектація...
Про різних змін, що доля, на мій погляд, ви отримуєте нічого або майже нічого, в усякому разі..
Спасибі cinqueturbo ви були дуже добрі, як тільки я можу завантажити файл, і ми бачимо, якщо сторони, ви терр? до теперішнього часу....що стосується карту я не хочу перестаратися, чому? ? перший marelli, що я роблю, і я хочу дізнатися, як відповідає на практиці, але, принаймні, скажи мені, я зловив всі фільтри правильні або не вистачає ще чогось, крім біти, turbo, які стоять вже? 1500 і тиск, щоб тепер ми залишимо орі.
Вибачте, але те, що карта з підказками на 199, що ти мені повідомив, не кричи ? обмежувач prex rail??
Але машина і поділено?
І зміни, які я не знаю...
Виходячи з того, що в будь-якому випадку карту rail не лай навіть не пасуться
Ne запитом, що обмежувач.. тобто ще карти для ретушування.
Лім на основі обертів, lim для руху, і інші lim пара і т. д. і т. п.
Не краще, що ви покладаєтеся на дзвінок файл на on-line карту робиться в doc?
І візьми приклад з карти працює...
Але машина і поділено?
Але, як мапу rail я навіть не пасуться....??? Я поклав картку на 1600 табличній мати 1500 реальних (файл орі було 1400) і став у 1510 2 карти обмежувачі, один з яких ? те, що ви поставили орі ти в останній файл) до і після карту-й? 2-бітова від 775 до 805, як я вчився в ці тижні, на цій ecu. також обмежувачі крутного моменту ne
Але машина і поділено?
Але, як мапу rail я навіть не пасуться....??? Я поклав картку на 1600 табличній мати 1500 реальних (файл орі було 1400) і став у 1510 2 карти обмежувачі, один з яких ? те, що ви поставили орі ти в останній файл) до і після карту-й? 2-бітова від 775 до 805, як я вчився в ці тижні, на цій ecu. також обмежувачі крутного моменту у мене змінені ще 3 в нижній частині файлів, як у різних путівниках. тут
Але, як мапу rail я навіть не пасуться....??? Я поклав картку на 1600 табличній мати 1500 реальних (файл орі було 1400) і став у 1510 2 карти обмежувачі, один з яких ? те, що ви поставили орі ти в останній файл) до і після карту-й? 2-бітова від 775 до 805, як я вчився в ці тижні, на цій ecu. також обмежувачі крутного моменту у мене змінені ще 3 в нижній частині файлів, як у різних путівниках. тут
Я забув від 069E3C-069FAE є цілий ряд lim
Я не розумію......файл, що дозволить порівняти? На ці адреси я мод обмежувачі, крім останнього в лінійці. І від екрана вище, представляється файлу відрізняється від мого ліжка з завантаженням драйверів? повний тип, що і точка. Однак, побачивши форму, навіть ті, які я встань в 1510 році. Все це, ніж будь-яке золото, яке ви скорочуєте ви мене. Мод вже? існуючий не хотів розглянути, але ? єдиний файл, з яким частина машини...(я все ще без карти і біт, що мене ти зняв)
До абсолютно праві переконаний,
переконаний, що ваш б 75cv..
Потім, не або огидним іншу частину вашого повідомлення...
До абсолютно праві переконаний,
переконаний, що ваш б 75cv..
Потім, не або огидним іншу частину вашого повідомлення...
Немає проблем відбувається..... значить, щось там chiappo :-) .
Я відразу зрозумів, у чому-то, але я думав це нормально, замість того, вважаю, що проблема ECM, так як при завантаженні файлу з машини, щоб порівняти його з орі, якщо я роблю якісь зміни і, крім то я вважаю, жменю кілька біт без їх торкнувся безпосередньо перед гостинний карти справжні.
Ок ? гру!! Це помилка ecm, що якщо caricavo файл? мод разом з драйвером я змінився бітів в sw файлу. Я зробив все мод тільки в 2d-режимі без завантаження драйверів і ? все пройшло гладко. *cinqueturbo я підтверджую, що карта, яка говорила, що не знає, з радами на 199 ? є лім rail фактор conv *7.51 - офсет 100