Прагляд Поўнай Версіі : Шукаю файл Ori гэтай ecu FGP (фота) opel corsa 1.3 mj 2003 года
Errecinque
02-12-2014, 11:26
Mjd 6JO.C1/HW01D/1315-X175
CORSA 1.3 JTD MT WIF
8911
Errecinque
02-12-2014, 18:22
Чаму? mpps і пеўнік у id ecu кажа мне, sw 1413x586???
cinqueturbo
03-12-2014, 00:37
Чаму? mpps і пеўнік у id ecu кажа мне, sw 1413x586???
Avr? атрымаў абнаўленне на Opel..
Errecinque
03-12-2014, 07:49
Avr? атрымаў абнаўленне на Opel..
Ок, і гэта есць.. дзякуй. Я чытаў файл ужо? мод ад машыны, так і з galletto, што з mpps. Адкрыўшы іх ecm 2 файла ложка ідэнтычныя, але калі я адкрываю адзін з двух нагрузку, як файл ori 1413x586 узяў у банку дадзеных ecm пытаецца мяне, калі я хачу, каб выраўнаваць файлы, чаму? - крычы ? 0x71000 і мод ? 0x70000. Выраўнаваўшы карты супадаюць, але ўсе, што я магу давяраць, каб перапісаць яго, калі мод і захоўваецца? Дзякуй
калі вам патрэбен файл з гэтай sw 1413x586 табе крок. што яшчэ не се ло
Errecinque
03-12-2014, 17:43
калі вам патрэбен файл з гэтай sw 1413x586 табе крок. што яшчэ не се ло
Калі ? вам дзякуй пад мае 1413x586 cos? я бачу, калі ecm пытаецца мяне, выраўноўванне, нават з вашай, дзякуй
Errecinque
03-12-2014, 22:13
Выбачайце, чаму? як mpps пеўнік я чытаў файл, 448 kb калі
Errecinque
03-12-2014, 22:14
Выбачайце, чаму? як mpps пеўнік я чытаў файл, 448 kb пры крычы, што я знайшоў у сеткі заўседы sw 1413x586 ад 452 кб. Дзякуй
Выбачайце, чаму? як mpps пеўнік я чытаў файл, 448 kb пры крычы, што я знайшоў у сеткі заўседы sw 1413x586 ад 452 кб. Дзякуй
вашы ложку ў паслядоўны, а тыя, 452kb ложку ў bdm.
Errecinque
04-12-2014, 07:54
Але, па-твойму, могуць ствараць праблемы пры запісу ў паслядоўны?? Хто-то мае ori-ложак з mpps??? Дзякуй
cinqueturbo
04-12-2014, 10:57
Але, па-твойму, могуць ствараць праблемы пры запісу ў паслядоўны?? Хто-то мае ori-ложак з mpps??? Дзякуй
Рэжацца.. Пошту файлы, якія Тельо пасяліцца...
Errecinque
04-12-2014, 11:58
Рэжацца.. Пошту файлы, якія Тельо пасяліцца...
Дзякуй cinqueturbo. прыкладаю тут у крычы, чаму? не ? мой, але я думаю, гэта правільна, і файлы з аўтамабіляў, якія былі ўжо? быў in bad dad раней (дарэчы, калі вы дасце мне свае меркаванне, улічваючы, што marelli не ведаю і я вучуся зараз, я быў бы ўдзячны).
8921
Errecinque
04-12-2014, 13:54
табе файл
Дзякуй табе Mikigor....упэўнены, што зразумець 452,448, ваш ? 449.....але ў запісе я павінен адштабнаваць файл такога ж памеру, што і ложак эбу, правільна? Такім чынам, 448 0x70000. Калі я стаўлю розных памераў аўтамабіля не ідзе больш? я думаю.
cinqueturbo
04-12-2014, 15:24
Дзякуй cinqueturbo. прыкладаю тут у крычы, чаму? не ? мой, але я думаю, гэта правільна, і файлы з аўтамабіляў, якія былі ўжо? быў in bad dad раней (дарэчы, калі вы дасце мне свае меркаванне, улічваючы, што marelli не ведаю і я вучуся зараз, я быў бы ўдзячны).
8921
Вось табе файл ori нарэзаць 448Kb..
Мод не granch? на мой погляд.. не хапае некалькі лім.пара карт і, акрамя таго, метад mod спрэчна..
Errecinque
04-12-2014, 15:50
Мод не granch? на мой погляд.. не хапае некалькі лім.пара карт і, акрамя таго, метад mod спрэчна..
Дзякуй, чытаючы ўздоўж topic Marelli Mjet давайце вучыцца я заўважыў я таксама, што lim асабліва rail адсутнічаюць, гэтак жа, як rail фіксаваны +130 я не ведаю, наколькі гэта карысна, для астатніх я не есць усе-ткі паклалі, але я хачу праверыць, ці добра ўсе толькі у мяне есць час.
Таму нагадаем, што калі я хачу riflashare ў крычы я пішу тое, што вы скарачаеце мяне вы. Калі я хачу, каб паспрабаваць палепшыць mod gi? існуючы павінен працаваць на гэтай і riflasharla непасрэдна, так як ecu пазнае мяне толькі файл з 448kb. Гэта дакладна ?
Errecinque
13-12-2014, 18:12
улічваючы, што інструмент (пеўнік v54), працуе добра, таму што я перапісаў тры разы файл, што было раней у ecu і дзялілі ўсе тры разы.
Праблема ў гэтым: я чытаў файл ўжо мод ад гэтага opel corsa 1,3 70cv marelli 6JF, каб паспрабаваць палепшыць яе. ад mod існуючага я дакрануўся розныя карты, драйвер ecm і дададзеная межамі драйверы mod 2 карты абмежавальнікі rail з адпаведных разрадных 775 і абмежавальнікі крутоўнага моманту, апісанага ў кіраўніцтве да марелли у інтэрнэт-сеткі. пісьмовае мой мод без памылак няма, але машына не ідзе ў рух, і я не разумею, чаму (коды фарсунак аднолькавыя для дыягностыкі да і пасля scittura). Я хачу, што б хто-небудзь мне скажа, што я закрануў ці ўстаноўлены няправільна, таму што адбываецца ўсе гэта. Дзякуй. Прыкладаю мод, існуючых на аўтамабіль, які працуе і мой мод, які не
8967
cinqueturbo
13-12-2014, 19:16
улічваючы, што інструмент (пеўнік v54), працуе добра, таму што я перапісаў тры разы файл, што было раней у ecu і дзялілі ўсе тры разы.
Праблема ў гэтым: я чытаў файл ўжо мод ад гэтага opel corsa 1,3 70cv marelli 6JF, каб паспрабаваць палепшыць яе. ад mod існуючага я дакрануўся розныя карты, драйвер ecm і дададзеная межамі драйверы mod 2 карты абмежавальнікі rail з адпаведных разрадных 775 і абмежавальнікі крутоўнага моманту, апісанага ў кіраўніцтве да марелли у інтэрнэт-сеткі. пісьмовае мой мод без памылак няма, але машына не ідзе ў рух, і я не разумею, чаму (коды фарсунак аднолькавыя для дыягностыкі да і пасля scittura). Я хачу, што б хто-небудзь мне скажа, што я закрануў ці ўстаноўлены няправільна, таму што адбываецца ўсе гэта. Дзякуй. Прыкладаю мод, існуючых на аўтамабіль, які працуе і мой мод, які не
8967
але ecu распазнае? Id ручнік назад?
паспрабуйце гэты файл, калі дазваляе пісаць..
Errecinque
13-12-2014, 19:34
але ecu распазнае? Id ручнік назад?
паспрабуйце гэты файл, калі дазваляе пісаць..
Вы таму id і піша спакойна (тры разы я перапісаў яго пасля таго, як напісаў мой мод) у рэшце рэшт я пакінуў, каб зараз з яго мод, арыгінальны і машына ідзе. Мяне паварочваюць цюкі, чаму? мне было цікава паспрабаваць свае змены ў файл. Вядома, я закрануў што-то няправільна, але я не ведаю, што. Не на пк тое, што ты мне здрадзіў?
cinqueturbo
13-12-2014, 19:42
Вы таму id і піша спакойна (тры разы я перапісаў яго пасля таго, як напісаў мой мод) у рэшце рэшт я пакінуў, каб зараз з яго мод, арыгінальны і машына ідзе. Мяне паварочваюць цюкі, чаму? мне было цікава паспрабаваць свае змены ў файл. Вядома, я закрануў што-то няправільна, але я не ведаю, што. Не на пк тое, што ты мне здрадзіў?
Там былі піт, што не павінна быць твая справа, але файла крычы на іншы аўтамабіль тып иммо або камплектацыя...
Аб розных змяненняў, што лес, на мой погляд, вы атрымліваеце нічога або амаль нічога, ва ўсякім выпадку..
Errecinque
13-12-2014, 20:31
Там былі піт, што не павінна быць твая справа, але файла крычы на іншы аўтамабіль тып иммо або камплектацыя...
Аб розных змяненняў, што лес, на мой погляд, вы атрымліваеце нічога або амаль нічога, ва ўсякім выпадку..
Дзякуй cinqueturbo вы былі вельмі добрыя, як толькі я магу загрузіць файл, і мы бачым, калі бакі, вы терр? да гэтага часу....што тычыцца карту я не хачу перашчыраваць, чаму? ? першы marelli, што я раблю, і я хачу даведацца, як адказвае на практыцы, але, па крайняй меры, скажы мне, я злавіў усе фільтры правільныя ці не хапае яшчэ чаго-то, акрамя біты, turbo, якія стаяць ужо? 1500 і ціск, каб цяпер мы пакінем на врі.
Errecinque
14-12-2014, 10:29
Выбачайце, але тое, што карта, з падказкамі на 199, што ты мне паведаміў, не крычы ? абмежавальнік prex rail??
cinqueturbo
14-12-2014, 11:32
Але машына і падзелена?
І змены, якія я не ведаю...
Зыходзячы з таго, што ў любым выпадку карту rail не брэх нават не пасуцца
Ne запыце, што абмежавальнік.. Гэта значыць яшчэ карты для акоўкі.
Лім на аснове абаротаў, lim для руху, і іншыя lim пара і т. д. і т. п.
Не лепш, што вы належыце на званок файл на on-line карту робіцца ў doc?
І вазьмі прыклад з карты працуе...
Errecinque
14-12-2014, 13:04
Але машына і падзелена?
Але, як карту rail я нават не пасуцца....??? Я паклаў карту на 1600 таблічнай мець 1500 рэальных (файл крычы было 1400) і ўстаў у 1510 2 карты абмежавальнікі, адзін з якіх ? тое, што вы паставілі на врі ты ў апошні файл) да і пасля карту-й? 2-бітаў ад 775 да 805, як я вучыўся ў гэтыя тыдні, на гэтай ecu. таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту ne
Errecinque
14-12-2014, 13:06
Але машына і падзелена?
Але, як карту rail я нават не пасуцца....??? Я паклаў карту на 1600 таблічнай мець 1500 рэальных (файл крычы было 1400) і ўстаў у 1510 2 карты абмежавальнікі, адзін з якіх ? тое, што вы паставілі на врі ты ў апошні файл) да і пасля карту-й? 2-бітаў ад 775 да 805, як я вучыўся ў гэтыя тыдні, на гэтай ecu. таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту ў мяне зменены яшчэ 3 у ніжняй частцы файлаў, як у розных даведніках. тут
cinqueturbo
14-12-2014, 13:22
Але, як карту rail я нават не пасуцца....??? Я паклаў карту на 1600 таблічнай мець 1500 рэальных (файл крычы было 1400) і ўстаў у 1510 2 карты абмежавальнікі, адзін з якіх ? тое, што вы паставілі на врі ты ў апошні файл) да і пасля карту-й? 2-бітаў ад 775 да 805, як я вучыўся ў гэтыя тыдні, на гэтай ecu. таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту ў мяне зменены яшчэ 3 у ніжняй частцы файлаў, як у розных даведніках. тут
8971
8970
8972
cinqueturbo
14-12-2014, 13:38
8971
8970
8972
Я забыўся ад 069E3C-069FAE есць цэлы шэраг lim
Errecinque
14-12-2014, 15:16
Я не разумею......файл, што дазволіць параўнаць? На гэтыя адрасы я мод абмежавальнікі, акрамя апошняга ў лінейцы. І ад экрана вышэй, уяўляецца файла адрозніваецца ад маей пасцелі з загрузкай драйвераў? поўны тып, што і кропка. Аднак, убачыўшы форму, нават тыя, якія я устань ў 1510 годзе. Усе гэта, чым любы золата, якое вы скарачаеце мяне вы. Мод ўжо? існуючы не хацеў разгледзець, але ? адзіны файл, з якім частка машыны...(я ўсе яшчэ без карты і біт, што ты мяне зняў)
cinqueturbo
14-12-2014, 17:47
Да зусім маеце рацыю перакананы,
перакананы, што ваш бы 75cv..
Затым, не ці агідным астатнюю частку вашага паведамлення...
Errecinque
14-12-2014, 19:08
Да зусім маеце рацыю перакананы,
перакананы, што ваш бы 75cv..
Затым, не ці агідным астатнюю частку вашага паведамлення...
Няма праблем адбываецца..... значыць, што-то там chiappo :-) .
Я адразу зразумеў, у чым-тое, але я думаў гэта нармальна, замест таго, лічу, што праблема ECM, так як пры загрузцы файла з машыны, каб параўнаць яго з крычы, калі я раблю якія-небудзь змены і, акрамя то я лічу, жменю некалькі біт без іх закрануў непасрэдна перад гасціны карты сапраўдныя.
Errecinque
15-12-2014, 11:53
Ок ? гульню!! Гэта памылка ecm, што калі caricavo файл ужо? мод разам з драйверам я змяніўся бітаў у sw файла. Я зрабіў усе мод толькі ў 2d-рэжыме без загрузкі драйвераў і ? усе прайшло гладка. *cinqueturbo я пацвярджаю, што карта, якая казала, што не ведае, з парадамі на 199 ? есць лім rail фактар conv *7.51 - афсет 100