КПК

Прагляд Поўнай Версіі : MPPS V12 або V13?

tomark
26-09-2012, 12:25
Усім прывітанне
гэта ? мой першы пост на гэтым форуме.
Я пачатковец-пачатковец, і хацеў бы паступова навучыцца.
Я ўжо? чытаў розныя пасады і працягваць? спрабуючы зразумець, з вопыту іншых.
Мая мэта і перапрызначыць мая Lancia Musa 1.3 Mjet 90CV, і я зразумеў, што мой ELM327 Bluetooth (выкарыстоўваецца для скіду service) не ? падыходзіць для гэтай мэты.
Я бачыў, што многія выкарыстоўваюць Galletto 1260, але не ? падыходзіць да маей машыне (добра для 70cv) а мой, я бачыў, што добра MPPS v12, так як мой эбу павінен быць Marelli 6F3.
Цяпер я хацеў бы купіць гэты гаджэт, але я бачыў, што ? выйшлі Версіі 13.2 і ў спісе аўто c'? а мой сумяшчальна.
Мой першы пытанне ? : Я бяру непасрэдна 13.2 або для майго аўтамабіля я вымушаны прыняць V12?
Затым неабходныя праграмы для чытання эбу выходзяць з кабелем або вы павінны спампаваць/купіць?
Я раблю гэта пытанні, каб дамагчыся поспеху першапачаткова мець даступны матэрыял для вывучэння і праверкі, - не думаю, што вы зможаце? ніколі не пачаць...

Я дзякую тых, хто мне дапаможа? у гэтым прыгодзе і, вядома, у маім маленькім, калі можна, будзе вельмі моцна@? быць карысным іншым.

З павагай да ўсіх
Марка

giarras
26-09-2012, 13:19
тады Marco, купіць mpps v12 ў краме форуму, так як я ўжо? патлумачыў у папярэднім пасце, па адносінах да версіі 13.2 і толькі трук нашых стрыечных братоў cinesini, x адносна вашага аўтамабіля, вы павінны атрымаць файл врі, змяніць яго і наразаем на 1mega, тады вам растлумачыць працэдуру.

dvdtuning
26-09-2012, 14:17
Вы, чаму? у mpps павінны толькі пісаць, але не чытаць. У любым выпадку, не ? легка прыдумаць marelli mjet, як ваша, калі хочаце дакладных работ, вы можаце разлічваць на сэрвіс онлайн-форуму і ад іх пачатку studiarti карты.

tomark
26-09-2012, 16:38
Дзякую вас за адказы, вы вельмі ласкавы.
Я, мой сябар, casoria, тут, каля неапаля, што я прадаў ELM327 і кажа, што я пу? закупающей мбіт / з v. 12 на 40-50 еўра. Як Вы Думаеце ? магчыма? Але, у рэшце рэшт ? просты кабель? Ці таго, што маецца ў Vs вэб-сайт ? па-рознаму?

ecuboost
26-09-2012, 17:17
я лічу, што есць трох тыпаў: - кабель і цела obd празрысты(c'? хто кажа, што гэта лепшае), корпус і чорны кабель, а то з гэтай скрыначкі(якія кажуць, што не granch?).
я, шчыра кажучы, не дакладнай прычыны я думаў, што то з гэтай скрыначкі быў лепш, але многія, якія прадавалі іх усе тры, я б параіў то празрысты, і за некалькі разоў, што я выкарыстаў, здаецца, добра.

tomark
26-09-2012, 17:47
Затым Андрэй, што мае або няма скрыначцы ? важна толькі кабель???

tomark
26-09-2012, 17:55
Але, гледзячы на фатаграфіі, я думаю, што гэтай скрыначкі, як толькі паслядоўны порт USB так як большасць наўтбукаў/ПК сення не маюць больш? паслядоўны інтэрфейс. Таму, калі вы павінны былі выкарыстаць наўтбук, што gi? валодае RS232, гэтай скрыначкі не павінны служыць. Гэта-тое, чаму? ? кабель важна, а не гэтай скрыначкі. Я спадзяюся, што не памыляюся.

ecuboost
26-09-2012, 18:04
у некаторых аспектах вы памыляецеся, у гэтай скрыначкі я лічу, што ў дадатак да серыйным есць, то схема, якая на кабелі all-in-one ? ўтрыманне ў арганізме OBD, а на форуме вам параяць, што прадаецца на форуме(мне здаецца, справядліва), пошук саветаў, я магу табе сказаць, што з маім у мяне не было яшчэ(спадзяюся, ніколі) праблемы.

ecuboost
26-09-2012, 18:05
затым я бачу, што вы неапалю, вы павінны разумець лепш за мяне рэчы клонированы добра, а ці не ;-)
(scerza вядома)

tomark
26-09-2012, 18:26

msport (exil77grande)
26-09-2012, 18:41
і размова,між тым, тое, з скрынкай, тым больш усім вядома, як лепш менавіта для кампанентаў, большай таўшчыні,а затым і ці правільна, што ў кожнага есць свае грошы назад, як лічыць патрэбным, але потым, калі ў вас есць праблемы з тб ўстаноўка,абнаўлення і г.д. і г.д. і да т.п. да каго звяртаецеся? кітайскі (дзе вы яго ўзялі? я не веру, менавіта таму, што толькі дастаўка каштуе больш, чым тое, што абышоўся так зрабіце 2 рахункі, а высновы рабіце самі,я,напрыклад, карыстальнік тут ў пісьмовай форме узяў autocom ў іншым месцы, былі праблемы і адмовіліся ад прадаўца, то зарэгістравалася тут, і ен прасіў аб дапамозе, пасля diche' я праз team viewer увайшоў у яго пк, і яна страціла больш за 1 гадзіны часу, каб паспрабаваць аднавіць ўстаноўку, у тым ліку і файлаў актывацыі (ліцэнзія) каб гэта запрацавала, прабачце, калі гэта няшмат.

cawadany
26-09-2012, 19:56
Па мне c'? кітайскі і кітайская. І на гэтыя рэчы, лепш звярніцеся да каго-то верны, і што ў вас ужо есць? тэставанне прадуктаў. Таксама, чаму? калі ен працуе дрэнна, пу? нанесці сур'езны ўрон.

ecuboost
26-09-2012, 22:21
я згодны на тое, што яны ўсе кітайскія, вядома, купіўшы яго тут, на форуме, гэта лепш, чым дапамога, а знаходзяць іншыя прадаўцы-італьянцы, якія прадаюць тыя ж тавары, аднолькавыя па пі? нізкіх коштах, і з кім ? легка вырашаць праблемы, нягледзячы на тое, што есць? я думаю, што на форуме вы плаціце некалькі еўра больш? менавіта для лепшай падтрымкі.

cawadany
27-09-2012, 10:29
я згодны на тое, што яны ўсе кітайскія, вядома, купіўшы яго тут, на форуме, гэта лепш, чым дапамога, а знаходзяць іншыя прадаўцы-італьянцы, якія прадаюць тыя ж тавары, аднолькавыя па пі? нізкіх коштах, і з кім ? легка вырашаць праблемы, нягледзячы на тое, што есць? я думаю, што на форуме вы плаціце некалькі еўра больш? менавіта для лепшай падтрымкі.

Не ? сказаў, што яны ідэнтычныя. Як вы ведаеце?

msport (exil77grande)
27-09-2012, 13:31
хлопцы, пытаньне, ці мы апынуліся ў зусім іншай заплюшчваю абмеркавання тут, калі вы можаце працягнуць працу з канкрэтнай запісу ў раздзеле " касцюмы.