Прагляд Поўнай Версіі : kess v2 клон і sid305
fabiovts88
29-11-2014, 19:19
Прывітанне ўсім, мне трэба меркаванне тэрмінова я чытаў megane 3 1.5 dci 110cv 2012 файл ложак і 1.5 мега, але ecm titaniun мне не знайсці драйвераў.. цяпер хацелася б зразумець, калі велічыня файла ? правільна ці не? Чаму? бачачы розныя файлы з sid305 ўсе 2 мега, хто-то ведае, як мне дапамагчы.. у мяне няма праблем гэта зрабіць у 2d, але мае сумневы, ці варта nn ? па памеры, што блокі для запісу, дапамажыце вас дзякуй усім
Добры дзень!!!!!
у мяне juke, і я счытваюцца два і файлы ад 1,5 мега. эбу ? ж.
Мой сябар, пяро, калі я прачытаў арыгінал, і ен даў мне файл ? ад 2mega, але калі я прама цяпер іду чытаць маю карту, што мне install? ен і ад 1,5 мега
fabiovts88
29-11-2014, 23:49
але так я магу ісці ціха, каб запісаць файл 1.5 мега? з якія вы чыталі? і, калі вы чытаеце гэтыя дзве былі залатымі? хлопцы, выбачайце за столькі пытанняў, але мне трэба тэрмінова зрабіць квэст аўтамабіль і я хацеў бы зразумець, добра гэта, што
На маіх, якія я чытаў, былі і дзве mod
fabiovts88
30-11-2014, 19:59
напісана без якіх-небудзь праблем у 8 хвілін , для тых, хто можа быць карысным, kess v2 чытае файлы ад 1.5 мега не 2 мега, як пеўнік
Дзякуй!!!
Вось знайшоў arcanum!!!
Хто я адлюстравала маю машыну і даў мне зыходны файл, чытаецца з пеўнік, а на самай справе ? 2 мега, я чытаю з Kess і сопоставленный файл ? 1,5 мега