КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карты ў залежнасці ад тэмп.знешні/ціск атм,

alessio105
29-11-2014, 17:46
Прывітанне ўсім, хлопцы, і ад часу, якое sbatto галавы, дзе, але я не знаходжу ніякай дапамогі...
Мой гольф 1.9 tdi 105л.з(арыгінал) ? жанчынай, і, аказваецца, маюць cliclo у справе, сведчыць той факт, што кожны так часта, нават вельмі часта ? капрызным...з змяненнем тэмпературы на некалькі градусаў змяняецца шум/прадукцыйнасць/пара/стральбы і магутнасці да такой ступені, scogliare спіна скрынкі, калі кіраўніцтва...майце на ўвазе, дні, добра ? задавальненне ездзіць на ей, бясшумна,плаўна, цягне на любых абаротах, а не газ...потым у адзін цудоўны дзень становіцца шумна, маршчыністая, у ўздыме абаротаў і амаль мала цягі, і для таго каб прыняць хуткасць я павінен раздушыць вельмі газ...
Сказаў гэта, я мяркую, што есць карты ў файлы, якія адрозніваюцца па магутнасці, змены тэмпературы або атмасфернага ціску...я паспрабаваў жаніху добра, усе карты, але з тытанам, але ўсе ж занадта шмат няправільныя значэння па восях не робяць нічога зразумець і пытаюся ў больш вопытных ці тых, хто можа аб гэтым даведацца, калі мне, накіраваных на карты краніце, каб перайсці turbo/ін'екцый,/ заўседы роўныя....
Я думаў, прынесці усе карты ціску турба у тым ліку Ф. temp тое ж значэнне, але я не ведаю, ці правільна,....
усім загадзя дзякуй...

файл врі ? у архіве EDC16U34 168_840
03G906021PMedc16u34 врі golf.rar

https://www.professionalchiptuning.net/golf-5-a-vt125-4.html

jolidj
30-11-2014, 12:24
у першую чаргу праверце датчыкі на машыны, датчык temp , maf, map і т. д .. і праўда, што есць карты, якія дзейнічаюць у адпаведнасці з temp, але калі ў вас есць датчык, які ад info памыляецеся, вось што мае ecu карэктуе інфармацыю няправільна. nn мае сэнс закрануць карты, turbo, па крайняй меры, а што вы хочаце яму мод.

alessio105
30-11-2014, 13:21
вялікае дзякуй за ваш савет jolidj... то maf я змяніў ледзь metre карта не паказвае ніякіх прыкмет зносу, значэнні ад vag ў норме ...я праверыў машыну зверху данізу, пачынаючы ад завода дэпрэсіі/ turbo / ін'екцый, і т. д. і т. п...... у egr я выключаная правільна карту з пастаяннай коштам ад vag-95%..... Дакладна таксама, што з mod карта. што, наогул кажучы, аўтамабіль ідзе ў 1000 раз лепш, чым пяро заўседы перапады ...у дні ціха і цягне..у дні становіцца шурпатай і ідзе менш...

мегамозг
23-12-2014, 18:32
У мяне таксама есць тая ж праблема, есць карты, у залежнасці ад тэмпературы і атмасфернага ціску, якія рэжуць дызельнага паліва і, адпаведна, на boost. Так што калі не вачэй тыя, вы заўседы будзеце мець прыбытковасць адрозніваецца ў залежнасці ад ціску і тэмпературы. Асабліва, калі f? вельмі цепла вы адчуеце, машына нашмат больш? павольна. На жаль, складаная рэч ? мець damos cos? вы можаце знайсці гэтыя абмежаванні і змяніць іх, але з вялікай прадбачлівасцю, чаму? ? небяспечна гуляць з гэтымі зменнымі, на аўтамабілі, дзе вы не ўмяшаліся, нават на механіцы.