Перегляд Повної Версії : Тиск наддуву P0235
Привіт всім:)
хлопці, я прошу вас, що у вас ще досвіду, ніж у мене..
у мене alfa 147 1.9 jtd 115cv зіставляється.. два місяці тому я був у
зняти карту з поправками і поставити оригінал, щоб зробити зміни
тут, у Німеччині, де я живу.. зроблений огляд я завантажив в ecu через послідовний порт
карту мод, що я і тут починаються проблеми:(
якщо початок тягнути передач до або після загоряється червоний двигун і якщо не знімаю
відразу ногу з педалі газу машина йде в recovery і не прискорює...
точно, навіть від 2500 до 3000 оборотів машина не має більше влади і йде млявий..
може бути неправильною запису файлу? Я хотів би виключити клапан рециркуляції відпрацьованих газів, труби і
змінна геометрія турбіни побачив, що клапан ? була закрита заглушки
mettallica і геодезистів ? чистився 2 тижні тому.. ви також можете поглянути
у файлі, який я доклав? І карту, що у мене в машині стільки років. Точно
не я зробив це, я побачив, що я ще не знаю, як ви зміните ваші карти..
зовнішній вигляд ваших порад
заздалегідь дякую:)
хлопці, вибачте, я забув сказати вам, що в діагностиці я, як помилка P0235 наддуву турбіни і клапан egr завжди включений.. я також помітив, що машина не йде за 190 км на годину.. Я пам'ятаю, що як раз зіставляється міг також прийняти 215 км на годину без проблем.*****unque контрольна лампа двигуна загоряється тільки якщо accelero
постріл, і не м'яко..
Здається, проблема в геометрії з турбонаддувом, який зависає... потрібно переконатися, що прокрутка вільної, або це може бути датчик тиску, а перш перевірити геометрію...
якщо ви хочете думка про mod ви повинні відправити навіть оригінальні, в будь-якому випадку, якщо раніше було добре, я не бачу, як може бути зруйнована тільки riscrivendola, ви написали, що ? чистився 2 тижні тому, геометрії, будь-turbo? якщо ви ? зробили помилку, безумовно, li', перевірте, хто зробив роботу.
159sportwagon
03-12-2014, 07:24
Привіт Marcuc , я також Вважаю я, що це датчик тиску. Де ви живете в Німеччині .якщо ти в моїх околицях, я міг би вам допомогти .
Привіт контролює тюбик, який регулює клапан змінної геометрії турбіни;
Привіт контролює тюбик, який регулює клапан змінної геометрії турбіни;
Якщо б на префлопі. у вакуумній трубці буде скаржитися, що не має уявлення, а я, здається, зрозумів, що якщо тягне перші передач йде в recovery, як правило, класичний дефект геометрії триває... або датчик тиску, який читає погано, або бруду, якщо він ще є egr активна...
спасибі, хлопці, що відповіли на мою допомогу.*****unque я перевірив у змінною геометрією турбіни і ? безкоштовно..я видалив також датчик тиску, і я не знайшов бруду.. все одно п'ятниця приходить, датчик у запасі, і я намагаюся змінити його на новий.. але все одно дивно ? що проблема ? почав відразу після запису карта mod.. ви підкажіть, а після того, як спробував машину з датчиком тиску новий
це повинна бути оригінальна карта машини..буду вдячний за ваші коментарі..сподіваючись, що мені зробили відображення пристойно :confused:
Привіт Marcuc , я також Вважаю я, що це датчик тиску. Де ви живете в Німеччині .якщо ти в моїх околицях, я міг би вам допомогти .
привіт 159..на жаль, ми дуже далеко один від одного :(
я в 30 км від кордону австрії
привіт, хлопці.*****і сказав, я встановив датчик тиску новий..машина все одно не йде, як треба..
проблема вакууму влади від 2500-3000 оборотів, на жаль, не вирішена..я перевірив знову всі труби змінної геометрії..всі здорові, навіть, чому? я замінив їх усі пару місяців тому вид розпаду з пробірки..ви говорите, що карта не має нічого спільного з проблемою? як ніколи машина не йде, йде, перш ніж писати вихідний файл?
привіт, хлопці.*****і сказав, я встановив датчик тиску новий..машина все одно не йде, як треба..
проблема вакууму влади від 2500-3000 оборотів, на жаль, не вирішена..я перевірив знову всі труби змінної геометрії..всі здорові, навіть, чому? я замінив їх усі пару місяців тому вид розпаду з пробірки..ви говорите, що карта не має нічого спільного з проблемою? як ніколи машина не йде, йде, перш ніж писати вихідний файл?
Egr, ти закритий, тільки карту... чому? може бути також проблема, щоб довести вам ну, скажімо, якщо ви вже зробили, щоб його закрити, навіть з лист.
Egr, ти закритий, тільки карту... чому? може бути також проблема, щоб довести вам ну, скажімо, якщо ви вже зробили, щоб його закрити, навіть з лист.
Привіт silven. Лист c'? gi?. Про карті я не можу сказати, оскільки не знаю, як ви мапу автомобіля
Я зрозумів, тільки зараз ваша відповідь...на додаток до трубок команди геометрію потрібно перевірити, 1 що не є втрата депресії від системи, може бути навіть бак порожній або який-небудь інший вакуумний насос, підключений які отримали збитки або порушена, і, відповідно, робить вас менше "порожній," (і, отже, тиск у турбо...) в команді, геометрії, слід спостерігати, щоб зробити тест, якщо не є інструменти, щоб перевірити вакуум, який, поклавши його на мотоцикл (він кого-небудь допомогти,,) спостерігаючи аукціон геометрії, якщо вона йде протягом двох секунд після пуску упору в депресію, якщо протягом цього часу не йде на дно або залишається в мета-з'? втрати на систему вакууму. 2 перевірте, як я вам вже? сказав, що геометрія turbo (механічна частина), вільно, чому? якщо ? триває або частково заблокована депресії не з'? тому в comandarla...ретельно перевіряє чи ви перевірити ці речі, які я сказав вам, і ви побачите, що вирішити.
Я зрозумів, тільки зараз ваша відповідь...на додаток до трубок команди геометрію потрібно перевірити, 1 що не є втрата депресії від системи, може бути навіть бак порожній або який-небудь інший вакуумний насос, підключений які отримали збитки або порушена, і, відповідно, робить вас менше "порожній," (і, отже, тиск у турбо...) в команді, геометрії, слід спостерігати, щоб зробити тест, якщо не є інструменти, щоб перевірити вакуум, який, поклавши його на мотоцикл (він кого-небудь допомогти,,) спостерігаючи аукціон геометрії, якщо вона йде протягом двох секунд після пуску упору в депресію, якщо протягом цього часу не йде на дно або залишається в мета-з'? втрати на систему вакууму. 2 перевірте, як я вам вже? сказав, що геометрія turbo (механічна частина), вільно, чому? якщо ? триває або частково заблокована депресії не з'? тому в comandarla...ретельно перевіряє чи ви перевірити ці речі, які я сказав вам, і ви побачите, завжди ache вирішити.
привіт silven. вибачте за запізнілий відповідь. тоді я зробив всі випробування, тобі і список. я не знайшов ніякого витоку в системі, депресії, на жаль, але я помітив, що коли мій друг включив картину, стрижень змінної геометрії ? впала відразу до упору.. і коли він приводиться в рух стрижень геометрії ? залишалася завжди упору
Дивне щось, що, коли ви запалив її, картину ви бачили переміщення стрижень... щоб допомогти вам краще зрозуміти при включенні двигуна в аукціоні повинна бути з боку легень (практично, де виходить труба депресії клапана.. ), якщо при включенні рамки подивитися, що ви "завантажити" це значить, що ? електромагнітний клапан команду, яка має проблеми.
Дивне щось, що, коли ви запалив її, картину ви бачили переміщення стрижень... щоб допомогти вам краще зрозуміти при включенні двигуна в аукціоні повинна бути з боку легень (практично, де виходить труба депресії клапана.. ), якщо при включенні рамки подивитися, що ви "завантажити" це значить, що ? електромагнітний клапан команду, яка має проблеми.
у самому справі ? це дивно..геометрія змінної відкривається повністю, як тільки я переходжу рамки..і коли я в рух автомобіль, однак, завжди залишається відкритим..ось чому? цікаво, чи він може залежати від неправильного запису в картці..знову ж таки, це проблема ? почалося все після того, як переписати файл mod