Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : fiat panda-стоп не працуюць

pietrotuning
27-11-2014, 11:14
хлопцы мяне ? уваход у майстэрню fiat panda 2006 года, бензін. не працуюць стоп-сігналы і кнопку педалі ? новы, толькі што замянілі. я ніжэй электраабсталявання і сігналу dell' выключальнік тормазы прыходзіць да body, які затым неабходна адправіць +12в на лямпы. але ад цела не сыходзіць нічога. акрамя таго, мне ўдалося перахапіць толькі правады стоп левы. іншыя два? хто-небудзь разабраць боды жанру ці былі падобныя праблемы?

Alessio93
27-11-2014, 11:41
калі ласка, праверце засцерагальнікі цела ,затым праверце наяўнасць масы на задніх, і тыя, перад цела .. дайце мне ведаць, прывітанне

lupeen90
23-01-2015, 21:02
кантралюе крывую паміж капотам, дзе праходзяць правады

clabsport
23-01-2015, 21:51
Прывітанне, а саветы калегаў і не варта недаацэньваць нейкі раз'ем sfiammato, астатнія-у аўтамабілі ўсе ок на дыягностыцы, што знаходзіцеся выраўноўванне ок?

lupeen90
23-01-2015, 22:43
або якую-небудзь spinottiera акісляецца

beppe.c
24-01-2015, 17:25
кантралюе крывую паміж капотам, дзе праходзяць правады
большасць раз гэта адбываецца.

lupeen90
24-01-2015, 19:35
? поспех, мой сябар,||

lupeen90
28-01-2015, 16:25
вы вырашылі?

jack91
Я сутыкнуліся з той жа праблемай на 3 500 і там былі правады, разарваныя на крывой капот

франк-электрычны
але almentazione на выключальнік стоп-есць

sno74
Есць некалькі праблем, нават на шыпах цела.......

BlackFog
Калі ласка, праверце дарожкі body.., можа быць супраціў на след электрычнага stop (знайсці провад, які выходзіць у body, адкрыйце bodi і выконвайце трэк ў медзі што-нітка) пропуск

поспех ж мяне...драты перапыненыя..

walter_ie
Па мне-гэта цела, што гэтыя цела з'яўляюцца тонкае, Панда зрабіў rognare мне, то памятаю, што там быў менавіта дэфект відэльцы цела і адсочваць масу, прапушчаную ўнутры, адкрыйце яго шмат, ен досыць просты і выглядае, калі паглядзець на тое, што перапынена.

BlackFog
Безумоўна, гэта праблема цела

ciccio84
Петр, у вас вырашана!

leo_sg
кантралюе дыягназ на дзяржавы, калі сігнал тормазы працуе