КПК

Прагляд Поўнай Версіі : fiat ducato 3.0 jtd засланкі

michele30
26-11-2014, 13:22
У мяне праблема з ducato 3.0 прыбыў у майстэрні сігнальная лямпа рухавіка гарыць, я зрабіў дыягностыку, і дыягназ я знайшоў наступныя памылкі, адзін p0402 egr і p0638 засланкі.
Я заменены электрамагнітны клапан каманду egr і дросельнай засланкі на впускном калектары, што яны прапускаюць некалькі.
Праблема ўзнікае ўжо ад замовы дросельных засланак дзверы двух тыпаў, адзін алюмініевы ( як у мяне ), а пластыкавыя , кажуць, што fiat, што c'? змены і мне даслалі той пластыкавы кабель з мод.
Устанавіў ўсе кладу ў рух, і я паспрабую . праз некаторы час лямпа рухавіка гарыць, у майстэрні дыягностыка і яшчэ памылка p0638 клапана.
я зрабіў дыягностыку актыўных і клапан працуе, праверыў відэлец і ? усе ок, што-то дзіўнае ? у тым, што часам гэтая памылка таксама гарыць мне ад permanento або з перапынкамі і ў дэталях мне кажа абрыў ў ланцугі.
Тое, што я заўважыў ? што ў раздым (праводкі машыны), есць 4 драты на раз'ем, а на провад mod, які ідзе на клапан 3.
Вам ? калі-небудзь што-то падобнае?

michele30
26-11-2014, 20:28
Я адправіў файл крычы тут: https://www.professionalchiptuning.net/ducato-vt192-3.html
C'? што ніхто не можа даць мне рукі, адключыце наступныя dtc p0638 і p0402 ?

Mikigor
27-11-2014, 07:46
Вы не можаце проста адключыць dtc, чаму? сродкі з l памылка p0638 ідзе ў recovery, калі вы толькі dtc off.
Тым не менш, існуюць рашэнні, каб адключыць гэтую клапана, але я думаю, што ніхто табе падарункі.
Я думаю, што вам лепш звярнуцца наўпрост ў файлы форуму і пачуць непасрэдна іх

michele30
27-11-2014, 07:59
Я ўжо? сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаны, такім чынам, gi? не працуе, але толькі пры выключэнні, што для мяне не ? праблема.
Палову яго я спрабую, і, здаецца, добра , я толькі хацеў ачысціць dtc, каб не мець праблем з гэтым, код вось і ўсе.