Прагляд Поўнай Версіі : Kess V2...і што цяпер нам рабіць?
everyname
26-11-2014, 10:36
Дзякуй!
Тым часам пачынаецца разрадзіцца ў help на афіцыйным сайце alientech, і вы ўбачыце, на кожны кампанент, што трэба! аднак, з фатаграфій, у вас есць усе, што вам трэба...
У карціны ? інструмент для скіду з пісання kess
Тады ў вас есць інструмент, каб чытаць у boot для падлучэння да kess
Блок харчавання 12 вольт
Кабель для чытання ў k-line або лінія can
everyname
26-11-2014, 14:48
Усталяваў sw арыгінал, стварыў тэчку 'Help' 4 файла, потым я запампаваў іншую тэчку 'Help' 280 Мб і некалькі файлаў, якія ўтрымліваюць розныя інструкцыі. Пытанне, гэтыя файлы help адлюстроўваюцца пры выбары аўтамабіля? (Цяпер я не абсталяванне пад рукой і я не магу паспрабаваць).
Спасылкі, скажыце мне, калі я на правільным шляху:
У Kess ? скрынка-й? выдатна, што падключыць з аднаго боку да кампутара, а з другога-у адзін з гэтых 3 провада: адзін ? кабель OBD з выхаду лініі-k (для выкарыстання сумесна з кабелем сіні), астатнія 2 драты гэта тыя, унізе, але ў якіх выпадках варта выкарыстоўваць (асабліва ў правым ніжнім куце перамыкач)?
Інструмент для чытання ў boot падключаць да kess ? скрынка-й? маленькі (унізе злева), да якога падлучаецца кабель харчавання і кабель з клемы (уверсе злева)? З дапамогай гэтага модуля я магу boot і tricore?
Пры загрузцы файлаў help раз, вы знойдзеце малюнкі, а часам-не, мне пашчасціла іх знайсці, але ў kess варта крок за крокам, і ? адно задавальненне выкарыстоўваць
інструмент у boot ? тое, што варта падключыць да kess ( да якога падлучаецца раз'ем 12 брава)
для карціны, я паставіў карціну
everyname
26-11-2014, 16:23
толькі 15..? але ў мяне яшчэ шмат іншых! :D
Дзякуй за 1000 інфармацыю :)
everyname
26-11-2014, 20:06
Пытанне жыццева...модуль для чытання ў boot, і на якое напружанне ідзе на харчаванне? У камплект не c'? блок харчавання, але толькі кабель.
Бачыў, што есць мы, есць пытанне, нават я.....
сіні провад, які знаходзіцца на кабелі OBD пры v? выкарыстаў і як і чаму?????
Дзякуй!!!!!
everyname
30-11-2014, 14:09
Бачыў, што есць мы, есць пытанне, нават я.....
сіні провад, які знаходзіцца на кабелі OBD пры v? выкарыстаў і як і чаму?????
Дзякуй!!!!!
То ідзе, устаўлены ў раз'ем, які выходзіць з-кабель OBD і падлучаецца непасрэдна на провад K-line, што сыходзіць ад ecu, толькі ў некаторых выпадках, калі вы не можаце прачытаць праз OBD.
racanacci
28-02-2015, 12:21
добры дзень, у выпадку, калі патрабуецца перапраграмаваць kessv2, баланс кабелем, там атака j-link... і што тады? які я адкрываю двух значкоў sw j-link?
адказ дзякуй
добры дзень, у выпадку, калі патрабуецца перапраграмаваць kessv2, баланс кабелем, там атака j-link... і што тады? які я адкрываю двух значкоў sw j-link?
адказ дзякуй
як правіла, разам з tool дае sw, а таксама фільм, дзе зрабіць вы бачыце, як зрабіць, каб перапраграмаваць яго.
паглядзіце ў розных папках, якія вы далі з інструментам і вы ўбачыце, што ес таксама фільм, які тлумачыць, як перапраграмаваць яго.
racanacci
02-03-2015, 08:06
racanacci
02-03-2015, 15:45
вось працэс спыніўся... 9297
? ніколі і не змог нікому?
вы выбралі добра галасы ў праграма для вашага працэсара?
racanacci
03-03-2015, 08:16
вядома, я пайшоў нават чытаць некалькі разоў вышэй, працэсар... nxp lpc2478
калі вам патрэбныя рукі, дайце мне ведаць )
пры збоі падлучэння бяспечны кантактны паласы, якія не зварваюцца, добра ці пайка халодная я ведаю, што не, я шмат перапраграмаваць
mobilservice
11-04-2015, 17:13
Прывітанне, прашу прабачэння, калі я рэле, я мог бы ведаць, колькі каштуе гэта giocattolino і дзе я магу яго купіць? Дзякуй
перайсці на ******калі ласка, увядзіце назву і вам адкрыецца свет, дзе вы знойдзеце цэны і quantaltro.
mobilservice
11-04-2015, 18:02
Дзякуй ugoboss, у рэальнасці? мой пытанне меў задняй думкі, а цяпер я тлумачу: цікава, дзе яго купіць, проста, каб быць накіраваны ад вас, прафесіяналаў, надзейны.
мне шкада, але я не раблю рэкламу нікому, я кажу толькі, што зробленыя ўсе ў кітаі, а затым некаторыя змяняюцца ў hw, каб зрабіць іх найбольш бяспечнай і стабільнай перадачы дадзеных, і, вядома ж, стаяць трохі больш, у поўнай бяспецы, як я заўседы кажу, не існуе, магчыма, нават не з кліентамі, інструменты крычы так.......у межах вы атрымліваеце адзін у кітаі, а затым вы можаце зрабіць, каб змяніць гэта, нават тут на форуме есць людзі, хто робіць, проста spulci ў дыскусіях, прысвечаных гэты інструмент, як я ўжо сказаў вышэй, я не раблю імены, але працу робіць добра, дапусцім, што мае вялікае....... запал.
mobilservice
11-04-2015, 21:35
Вельмі прафесійна, вы вялікі.
па вопыту кажу вам, што ў кітаі есць па крайняй меры 4 заводаў kess з якіх адзін працуе прыстойна!
mobilservice
12-04-2015, 21:31
І, як вы ведаеце, які ? правільны?
як правіла, на кампакт-дыску маленькі, які пастаўляецца разам з kess знаходзіцеся ў тлумачальнай відэа