КПК

Перегляд Повної Версії : ремонт картину сервіс цифрової renault scenic

freddyecu
26-09-2012, 00:34
привіт всім alego докладне керівництво x ремонт панелі приладів renault scenic у разі, якщо він втрачає memorio або для затемнення, так і при частковому дисплей+список компонентів.

для абонемента зв'язатися з msport

http://www.sendspace*****/file/wcx4hu

andrew64
06-10-2012, 16:44
привіт хтось може допомогти мені вирішити цей чортовий дефект, незважаючи на те змінили компоненти : 12 опір 1 ом, mosfet запобіжник і регулятор напруги рамках включається, але через деякий час роботи починає відключатися і знову ввімкніть
спасибі всім, хто виступають за свою disponibillita'
я забув, керівництво л я завантажений, але я не можу читати, чому? я не права

audi sp
06-10-2012, 16:57
cio, не гаючи часу, я також.. я змінив кілька компонентів.. але нічого не робити.. мені так і не вдалося виправити.. і чесно кажучи, я ніколи не розумів, чому? не працює!

freddyecu
06-10-2012, 19:54
Якщо ви змінили його компоненти, і не добре, в тому числі вбудований 8-контактний роз'єм ( біля резисторів), як правило, і він, що робить, вимкніть і ввімкніть запалювання спробуйте покласти карти на стіл, підлога з підігрівом добре з phono гарячого повітря очікуєте, що охолоджує добре, і ви бачите, якщо йде..,

mecdoc
06-10-2012, 20:07
cio, не гаючи часу, я також.. я змінив кілька компонентів.. але нічого не робити.. мені так і не вдалося виправити.. і чесно кажучи, я ніколи не розумів, чому? не працює!
мок намагався, але я отримав, я ті ж результати, нічого не робити
хто-то ? так і не вдалося полагодити?

andrew64
09-10-2012, 10:12
я більш ніж тепло вашої, де c? харчування при температурі близько 250? я переробив всі зварні шви з 12 резисторів ще той, позначені 300
і досі тримає в подальшому вам маяк знати, якщо це працює

audi sp
10-10-2012, 20:45
кого-то інформація з цього приводу??

andrew64
11-10-2012, 15:56
до цих пір чудово працює без яких-небудь турбот

afortunao
01-11-2012, 13:30
Привіт, я не міг бачити керівництво, чому? не з'? потрібно пройти descoprimir файл.

Читав, що comentais деякі тут, я можу сказати, що в деяких випадках, файли в eeprom 93C56 ? пошкоджений, і достовірні дані повинні бути завантажені, як ви завантажите файл, повинна бути сумісна з версією мікропроцесора (V6, V5, etc).

Пояснення ? що коробка отримує і передає network (CAN), якщо цей файл ? пошкоджений eeprom, мікросхема генерує сигнал для включення коробки.

Я сподіваюся, що допомагає. З повагою

p.d.: ****** перекладач

giary74
25-11-2012, 23:25
я більш ніж тепло вашої, де c? харчування при температурі близько 250? я переробив всі зварні шви з 12 резисторів ще той, позначені 300
і досі тримає в подальшому вам маяк знати, якщо це працює

Навіть я, в той час як я accingevo змінити резистори, я зрозумів, що вони майже всі випливли з-за перегріву пластини. І було досить risaldarle все, і чарівним чином відновила роботу. Якщо я не помиляюся, карти, була покрита carterino пластику, який просто розсіювання тепла. Ви можете створити кілька повітрозабірник на цьому carterino, з метою ефективного відводу тепла від компонентів; пам'ятаю, що карта була настільки нагрівається, що взяв на себе нюанси спалили!!! Спроба не катування.

andrew64
26-11-2012, 10:58
насправді крім обігріву карти я forellato картера з пластику таким чином, що тепло dissipasse

ангел
29-11-2012, 09:29
Часто є інші 3 resestienze, які мають зварних швів маршрути йдуть переробив з обережністю...в серії і знаходяться під ряд конденсатори жовті...
Переробити навіть ті, які я мав відступи дуже рідко..

також
06-01-2013, 15:34
ці картини часто страждають від відрядження холодної зварювання, які зроблені з будинку матері.

msport (exil77grande)
06-01-2013, 17:45
хлопці, я в рамках scenic сім'ї, які вже 2 роки тому був ремонт,зараз ви знову зіпсували,хто мав відмінні результати на цей ремонт, який я посилаю їм картину?

здається, ногами хахаха.

audi sp
06-01-2013, 23:38
? таємниця.. ви нічого не розумієте.. кожен говорить своє.. але потім я не знаю.. в мене ніколи не працював, після заміни компонентів...

motorsport
07-01-2013, 01:19
хлопці, ці картини є короста на 10 йдуть половина? досконалі...якщо вам цікаво, я можу опублікувати хороший путівник, щоб виміряти 12 резисторів omh mosfet і запобіжник і вбудований 8-контактний йде змінило, коли картинка не включається,загалом, і керівництво нове і незвичайне, що знайшов в мережі...

msport (exil77grande)
07-01-2013, 08:18
ми тут, ми є, не знаю, якщо вона дорівнює.

ангел
07-01-2013, 17:09
Ну, я повинен бути щирим, мені не потрапляють майже ніколи.. але я роблю багато у нас конц renault тут, поруч...sar? що там я взяв його за руку.

sa80libero
07-01-2013, 17:48
я виправлені і на сьогоднішній день не проблема.
і бажано, міняти весь комплект легко знайти і ви ? прикріплені....

msport (exil77grande)
07-01-2013, 20:38
Ну, я повинен бути щирим, мені не потрапляють майже ніколи.. але я роблю багато у нас конц renault тут, поруч...sar? що там я взяв його за руку.

те, що ми робимо, і я посилаю його до тебе?
у випадку, якщо ми відчуваємо в лічку, щоб домовитися.

ангел
07-01-2013, 20:58
Ок, якщо не можете очікувати, що ми в танці навіть для півня подивитися PM у всякому разі, ви разом tt

msport (exil77grande)
07-01-2013, 22:12
Ок, якщо не можете очікувати, що ми в танці навіть для півня подивитися PM у всякому разі, ви разом tt

ок, залиште мені свій контакт в лічку або зателефонуйте мені на мій.

motorsport
07-01-2013, 23:53
а те місце, нова мод " та " інфо " на " + " липня 2012 pw в лічку!!

batt.1
06-04-2013, 09:24
Привіт, хлопці декілька днів роботи на основу, scenicII вдалося, воскресивши його, єдина проблема-інформаційний дисплей dell' стерео' oscurato. кого-небудь є ідеї з приводу? спасибі заздалегідь

obd75
22-04-2013, 17:50
я ремонтував стриманий n?,nel99% випадків ? mosfet і fusibbile smd, то я можу килим зварних швів близько до 8pin smd partenda від роз'єму ,важливо очистити чудово плати після пайки,пасти, міститься в ставок, щоб зварити викликає дефекти вимикання,перший раз, що я не вилікував стадії очистки я втратив 2 дні шукали несправність, яка в основному була вирішена.

freddyecu
22-04-2013, 18:17
? ache важливо після ремонту зробити отвори за допомогою дриля на кузов з пластику x-поліпшити охолодження і запобігти поломки в майбутньому

batt.1
30-04-2013, 06:52
Спасибі x відповіді :)

andrew64
30-04-2013, 13:45
потрібно нагріти за допомогою гарячого повітря фена типу то машин зварних швів за вашої дисплея або rifarle

spiki_x
13-08-2013, 07:48
Навіть більше того, я їх ремонтував, один успішно. :)
Перш ніж я змінив своє mosfet з IRFS4127, що є якість? вище (20mOhm, 200В), то я припаяний паралельно супресор струм (опір-біла), інший 1.5 В, тільки, щоб бути безпечними. Але, вимірюючи компоненти, я виявив, що вони були здорові. Звичайно перепідключення картина мала моменти, то ви spengieva, рухомих або шляхом легкого натискання на роз'єм. Були резистори від 1 ом, що ви були dissaldate, реконструкції і ті, і ділили по-крупному.
Робота на заводі, електронні карти, і я можу сказати, що і проблеми всюди. І від того, коли заборонили використання свинцю для зварних деталей, і почалася " одіссея " електроніка погано працює. І дійсно, практично неможливо зробити зварні шви хороші , без запису і все. Крім того, і навіть набагато важче зробити ремонт... в теорії треба scaltare десять градусів більше.... на практиці, загорнуті карта починає палити і ще зварювання не поступається.
Є змова, красива і свої під приводом екологічної виробляти більше сміття, замість того, щоб зробити продукти, які тривають.

armor
04-10-2013, 15:38
привіт ресторан при готелі, тому що я не можу завантажити прикріплений файл з motorsport
каже мені,

у вас немає прав для доступу до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:

Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.

облікового запису і активації, що я помиляюся ?
дякую

giary74
04-10-2013, 18:42
привіт ресторан при готелі, тому що я не можу завантажити прикріплений файл з motorsport
каже мені,

у вас немає прав для доступу до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:

Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.

дякую

Не досягли мінімального кількості повідомлень для того, щоб скачати.
Погляньте на правила.

msport (exil77grande)
05-10-2013, 10:03
каже мені,

дякую

помиляєтеся, не читати правила і увійти у форум, навіть не уявити і запитати в лічку.

obd75
07-10-2013, 12:13
і s? ви повинні прочитати, перш ніж.....
до 80 повідомлень це може здатися простим, форум ? зробив, щоб обговорити, тому повідомлення повинні накопичуватися без probblemi,
у probblema ? інший, що цюй? що потрібно зробити, з користувачів, з пристойною підготовки і, як правило, навіть якщо в темі protresti бути допомога c'? хто ? світлових років вперед.
ви пошук по форуму дати допомогу, читаючи різні дискусії, але, ви розумієте, що часто c'? вчитися.

p.s адміністратори,не бачив це повідомлення ? тільки моє спостереження, я не образити, якщо він не вважається.

blueangel666
13-12-2013, 16:43
Привіт, хлопці, після того як я представила, ось моє перше повідомлення.
Я читав правила, і, на жаль, ця межа 80 повідомлень, щоб завантажити або попросити абонемента, мені не дозволяє покласти руку на картину scenic.
Я не хочу, щоб користувач розмови і писати тут і там, я хочу бути чесні.
Як ви знаєте, проблема картини-викл ? ВЕЛИКА проблема, тому що ви не можете бачити нічого, з ризиком залишитися на мілині якої-небудь причини.

Розповім вам свою історію :

Мій qudro оригінал ? зруйнований, col припаяти і отпаять, в даний час злітно-ідіть.

Мені подарували 2 картини, коли-небудь відкритих.

Я замінив Mosfet і запобіжник в обидва :

- В один, тільки увійшов, так ? згорів відразу запобіжник ...... що sar? успіх ??

_ У другому, після заміни запобіжника і Транзисторів, тільки увійшов, схоже, обсмажити, але не включається ..... що sar? ??

Можливо, що 3 бубни, я не можу зробити один ??

ангел
13-12-2013, 17:13
Привіт, хлопці, після того як я представила, ось моє перше повідомлення.
Я читав правила, і, на жаль, ця межа 80 повідомлень, щоб завантажити або попросити абонемента, мені не дозволяє покласти руку на картину scenic.
Я не хочу, щоб користувач розмови і писати тут і там, я хочу бути чесні.
Як ви знаєте, проблема картини-викл ? ВЕЛИКА проблема, тому що ви не можете бачити нічого, з ризиком залишитися на мілині якої-небудь причини.

Розповім вам свою історію :

Мій qudro оригінал ? зруйнований, col припаяти і отпаять, в даний час злітно-ідіть.

Мені подарували 2 картини, коли-небудь відкритих.

Я замінив Mosfet і запобіжник в обидва :

- В один, тільки увійшов, так ? згорів відразу запобіжник ...... що sar? успіх ??

_ У другому, після заміни запобіжника і Транзисторів, тільки увійшов, схоже, обсмажити, але не включається ..... що sar? ??

Можливо, що 3 бубни, я не можу зробити один ??

Мммм перевірте всі зварні шви, які у вас є факти і будь-які суди, в іншому випадку, в рамках якої відразу ж переходить запобіжник ? ймовірно, що один з конденсаторів або збиток, жовті біля трансформатора, перевірте їх за допомогою тестера або будете жити, щоб знайти те, в збиток.
І дивно, що три функції навіть не 1, якщо ви робите ремонт за всіма правилами мистецтва, успіху ? 99 %.
Привіт

blueangel666
13-12-2013, 17:35
Моєї долі НЕ вдалося ? 100% замість того :-D

Перш ніж віддати його спеціалісту і платити ці великі цифри, я хотів би відновити його (що очевидно ? pi? виконання, а також пі? дешевий)

До речі, запобіжник, це добре, ті 8 Ампер ?? На жаль, я їх взяв, навіть із запізненням, я неправильно замовлення (це, так би мовити 1206 Fuse 8A F, рекомендовані на керівництво знайшов в інтернеті, що дізнаєтесь

Не пу? використовуючи тестер , перевірити в рамках вимкнений і відключений, знайти дефект, намагаючись тут і там на платі ?

Забув, запобіжник, який ? скочив було 6,5 ( оригінал)

Я можу зробити, шкоди від 8 До затримки, що я навів вище ?

ангел
13-12-2013, 18:10
Уявіть собі, мені здавалося, що це 4, але якщо ви впевнені, що ви не зробили короткі спробуйте перевірити, як я вже сказав, конденсатори помаранчеві, які вишикувалися в чергу біля трансформатора, це можна зробити за допомогою тестера, раз я знайшов деякі в збиток.

blueangel666
13-12-2013, 19:10
Відкриваю новий пост, краще не покривати цю посаду бісером мої проблеми....

andrew64
14-12-2013, 08:45
слід також змінити і все опору, які в 70% випадків, коли їх посмажити

andrew64
14-12-2013, 08:48
або фен з карроцьере зігріває, де його запобіжник, що біля вас є резистори і спробуйте

blueangel666
14-12-2013, 10:11
Хлопці, допоможіть на інший пост, який я відкрив для моєї проблеми.... є ВЕЛИКІ НОВИНИ.... дякуємо за ваші поради

net_proo
08-02-2014, 09:25
привіт,
я змінити мій scenic II цифровий, але радіостанція не працює, мій scenic II ? 2004 року, але ? новий цифровий, може бути цифровий ? іншої версії або c'? трюк, щоб змінити ...

motorsport
09-02-2014, 00:36
Панелі змінюються з scenic не з'? не трюк!!

centrohifi
10-02-2014, 13:03
Привіт ...
..процес заміни mosfet і fuse від 6А ? ок ... я, відремонтовано близько 200шт вже? в далекому 2004 році ..ніколи не замініть опір і конденсатори .. ***** і спробуйте продати якійсь компанії ... просто повторити всі зварні шви групи харчування, так сказати те, навколо трансформатор ...= l max-контролера !!
Те, що тут я не читав ( або, може бути, я ? біг ) " ? що завжди йде перенесено на 93c56 " ...класична проблема цих картин ? що з sbalzare напруженості КМ вийти до надмірної втрати конфігурації ...рама та ін ... того ? зараз існує близько 10 різних версій і не менше 2 с напруга живлення дисплея V 5.0 і V6.01 --
наприклад, якщо ви скасувати конфігурацію рамки не великої ємності (і якщо він у вас є проблеми, як миттєвої витрати палива.... і т. д. і т. п.

mobilservice
04-04-2015, 19:06
Дозволю собі відповісти-чому? я зіткнувся з тією ж проблемою. Точно, що в галузі я абсолютний новачок, але електроніки я зробив, на шлях.
Почала з того, що як не дивно у мене gi? вирішили і всіх " сьогодні, як і раніше, не входить.

Мої дії ? було наступне: я використав досить флюсу, а потім зі станцією гарячого повітря (я б сказав, професійний) я зробив reflow всі компоненти SMD. Після цього за допомогою паяльника стилус встановлений у 245? я взяв всі зварні шви на reofili. Другий крок я замінив мікро запобіжник і управління mosfet.
Останній крок дуже важливий ? стан цієї повного очищення і точний флюсу і залишків деталей, припій, що містяться нульовою ставок, використовуючи миючі засоби для чищення друкованих плат.

Попереднього моя інтуїція, я просвердлив отвори для вентиляції компонентів, крім того, зізнаюся, що я ставила, що якщо обумовлені би встановлений вентилятор для всмоктування отвори у веденні banalissimo датчик температури, які в даний час знаходяться низькі експлуатаційні витрати.
Мені дуже сподобалося, повірте мені.
З повагою

giary74
а те місце, нова мод " та " інфо " на " + " липня 2012 pw в лічку!!

привіт Motorsport, по мірі того як я не можу зв'язатися з вами у приватному порядку, могли б ви дати мені пароль від вашого керівництва?
Дякую

giary74
Привіт ...
Те, що тут я не читав ( або, може бути, я ? біг ) " ? що завжди йде перенесено на 93c56 " ...класична проблема цих картин ? що з sbalzare напруженості КМ вийти до надмірної втрати конфігурації ...рама та ін ... того ? зараз існує близько 10 різних версій і не менше 2 с напруга живлення дисплея V 5.0 і V6.01 --
наприклад, якщо ви скасувати конфігурацію рамки не великої ємності (і якщо він у вас є проблеми, як миттєвої витрати палива.... і т. д. і т. п.

добрий вечір всім, маю на увазі, як сказав наш друг centrohifi про пам'яті, що завжди повинно бути перенесено, я побачив, що використовується Dashboard Renault Scenic 2 редактора, програма, що я не можу знайти в мережі. Хто-небудь знає, де знайти або який-небудь альтернатива?