Прагляд Поўнай Версіі : рамонт карціну сэрвіс лічбавай renault scenic
freddyecu
26-09-2012, 00:34
прывітанне ўсім alego падрабязнае кіраўніцтва x рамонт панэлі прыбораў renault scenic ў выпадку, калі ен страчвае memorio або для зацямнення, так і пры частковай дысплей+спіс кампанентаў.
для абанемента звязацца з msport
http://www.sendspace*****/file/wcx4hu
andrew64
06-10-2012, 16:44
прывітанне хто-то можа дапамагчы мне вырашыць гэты чортаў дэфект, нягледзячы на тое, змянілі кампаненты : 12 супраціў 1 м, mosfet засцерагальнік і рэгулятар напругі рамках ўключаецца, але праз некаторы час працы пачынае адключацца і зноў уключыце
дзякуй усім, хто выступаюць за сваю disponibillita'
я забыўся, кіраўніцтва л я загружаны, але я не магу чытаць, чаму? я не правы
cio, не губляючы часу, я таксама.. я змяніў некалькі кампанентаў.. але нічога не рабіць.. мне так і не ўдалося выправіць.. і шчыра кажучы, я ніколі не разумеў, чаму? не працуе!
freddyecu
06-10-2012, 19:54
Калі вы змянілі яго кампаненты, і не добра, у тым ліку убудаваны 8-кантактны раз'ем ( каля рэзістараў), як правіла, і ен, што робіць, выключыце і ўключыце запальванне паспрабуйце пакласці карты на стол, падлога з падагрэвам добра з phono гарачага паветра чакаеце, што астуджае добра, і вы бачыце, калі ідзе..,
cio, не губляючы часу, я таксама.. я змяніў некалькі кампанентаў.. але нічога не рабіць.. мне так і не ўдалося выправіць.. і шчыра кажучы, я ніколі не разумеў, чаму? не працуе!
мак спрабаваў, але я атрымаў, я тыя ж вынікі, нічога не рабіць
хто-то ? так і не ўдалося паправіць?
andrew64
09-10-2012, 10:12
я больш чым цяпло вашай, дзе c? харчаванне пры тэмпературы каля 250? я перарабіў усе зварныя швы з 12 рэзістараў яшчэ той, пазначаныя 300
і да гэтага часу трымае ў далейшым вам маяк ведаць, калі гэта працуе
каго-то інфа па гэтай нагоды??
andrew64
11-10-2012, 15:56
да гэтага часу выдатна працуе без якіх-небудзь клопатаў
afortunao
01-11-2012, 13:30
Прывітанне, я не мог бачыць кіраўніцтва, чаму? не c'? трэба прайсці descoprimir файл.
Чытаў, што comentais некаторыя тут, я магу сказаць, што ў некаторых выпадках, файлы ў eeprom 93C56 ? пашкоджаны, і дакладныя дадзеныя павінны быць загружаны, як вы загрузіце файл, павінна быць сумяшчальная з версіяй мікрапрацэсара (V6, V5, etc).
Тлумачэнне ? што скрынка атрымлівае і перадае network (CAN), калі гэты файл ? пашкоджаны eeprom, мікрасхема генеруе сігнал для ўключэння скрынкі.
Я спадзяюся, што дапамагае. З павагай
p.d.: ****** перакладчык
я больш чым цяпло вашай, дзе c? харчаванне пры тэмпературы каля 250? я перарабіў усе зварныя швы з 12 рэзістараў яшчэ той, пазначаныя 300
і да гэтага часу трымае ў далейшым вам маяк ведаць, калі гэта працуе
Нават я, у той час як я accingevo змяніць рэзістары, я зразумеў, што яны амаль усе ўсплылі з-за перагрэву пласціны. І было дастаткова risaldarle ўсе, і чароўным чынам аднавіла працу. Калі я не памыляюся, карты, была пакрыта carterino пластыка, які проста рассейвання цяпла. Вы можаце стварыць некалькі паветразаборнік на гэтым carterino, з мэтай эфектыўнага адводу цяпла ад кампанентаў; памятаю, што карта была настолькі награваецца, што ўзяў на сябе нюансы спалілі!!! Спроба не катаванне.
andrew64
26-11-2012, 10:58
на самай справе, акрамя абагравання карты я forellato картэра з пластыка такім чынам, што цяпло dissipasse
Часта есць іншыя 3 resestienze, якія маюць зварных швоў маршруты ідуць перарабіў з асцярожнасцю...у сэрыі і знаходзяцца пад шэраг кандэнсатары жоўтыя...
Перарабіць нават тыя, якія я меў водступы вельмі рэдка..
гэтыя карціны часта пакутуюць ад камандзіроўкі халоднай зваркі, якія зроблены з дома маці.
msport (exil77grande)
06-01-2013, 17:45
хлопцы, я ў рамках scenic сям'і, якая ўжо больш за 2 гады таму быў рамонт,цяпер вы зноў сапсавалі,хто меў выдатныя вынікі на гэты рамонт, які я пасылаю ім карціну?
здаецца, нагамі хахаха.
? таямніца.. вы нічога не разумееце.. кожны кажа свае.. але потым я не ведаю.. у мяне ніколі не працаваў, пасля замены кампанентаў...
motorsport
07-01-2013, 01:19
хлопцы, гэтыя карціны з'яўляюцца кароста на 10 сыходзяць палова? дасканалыя...калі вам цікава, я магу апублікаваць добры даведнік, каб вымераць 12 рэзістараў omh mosfet і засцерагальнік і убудаваны 8-кантактны ідзе змяніла, калі карцінка не ўключаецца,у агульным, і кіраўніцтва новае і не звычайнае, што знайшоў у сеціве...
msport (exil77grande)
07-01-2013, 08:18
мы тут, мы есць, не ведаю, калі яна роўная.
Ну, я павінен быць шчырым, мне не трапляюць амаль ніколі.. але я раблю шмат у нас канц renault тут, побач...sar? што там я ўзяў яго за руку.
sa80libero
07-01-2013, 17:48
я выпраўлены і на сенняшні дзень не праблема.
і пажадана, мяняць увесь камплект легка знайсці, і вы ? прымацаваныя....
msport (exil77grande)
07-01-2013, 20:38
Ну, я павінен быць шчырым, мне не трапляюць амаль ніколі.. але я раблю шмат у нас канц renault тут, побач...sar? што там я ўзяў яго за руку.
тое, што мы робім, і я пасылаю яго да цябе?
у выпадку, калі мы адчуваем у лічку, каб дамовіцца.
Ок, калі не можаце чакаць, што мы ў танцы нават для пеўня паглядзець PM ва ўсякім выпадку, вы разам tt
msport (exil77grande)
07-01-2013, 22:12
Ок, калі не можаце чакаць, што мы ў танцы нават для пеўня паглядзець PM ва ўсякім выпадку, вы разам tt
ок, пакіньце мне свой кантакт у лічку або патэлефануеце мне на мой.
motorsport
07-01-2013, 23:53
а тое месца, новая мод " і " інфа " на " + " ліпеня 2012 pw ў лічку!!
Прывітанне, хлопцы некалькі дзен працы на аснову, scenicII атрымалася, уваскрэсіўшы яго, адзіная праблема-дысплей інфармацыйны led dell' стэрэа' oscurato. каго-небудзь есьць ідэі па нагоды? дзякуй загадзя
я рамантаваў стрыманы n?,nel99% выпадкаў ? mosfet і fusibbile smd, то я магу дыван зварных швоў блізка да 8pin smd partenda ад раздыма ,важна ачысціць выдатна платы пасля пайкі,пасты, якая змяшчаецца ў сажалку, каб зварыць выклікае дэфекты выключэння,першы раз, што я не вылечыў стадыі ачысткі я страціў 2 дні шукалі няспраўнасць, якая ў асноўным была вырашана.
freddyecu
22-04-2013, 18:17
? ache важна пасля рамонту зрабіць адтуліны з дапамогай дрылі на кузаў з пластыка x-палепшыць астуджэнне і прадухіліць паломкі ў будучыні
andrew64
30-04-2013, 13:45
трэба нагрэць з дапамогай фена гарачага паветра тыпу то машын зварных швоў за вашай дысплея або rifarle
Нават больш таго, я іх рамантаваў, адзін паспяхова. :)
Перш чым я змяніў свае mosfet з IRFS4127, што есць якасць? вышэй (20mOhm, 200В), то я прыпаяны паралельна супрессор ток (супраціў-белая), іншы 1.5 У, толькі, каб быць бяспечнымі. Але, вымераючы кампаненты, я выявіў, што яны былі здаровыя. Вядома перападключэнне карціна мела моманты, то вы spengieva, якія рухаюцца або шляхам легкага націску на раз'ем. Былі рэзістары 1 ом, што вы былі dissaldate, рэканструкцыі і тыя, і дзялілі па-буйному.
Праца на заводзе, электронныя карты, і я магу сказаць, што і праблемы паўсюль. І ад таго, калі забаранілі выкарыстанне свінцу для зварных дэталяў, і пачалася " адысея " электроніка дрэнна працуе. І сапраўды, практычна немагчыма зрабіць зварныя швы добрыя , без запісу і ўсе. Акрамя таго, і нават значна цяжэй зрабіць рамонт... ў тэорыі трэба scaltare дзесяць градусаў больш.... на практыцы, загорнутыя карта пачынае паліць і яшчэ зваркі не саступае.
Есць змова, прыгожая і свае пад выглядам экалагічнай вырабляць больш смецця, замест таго, каб зрабіць прадукты, якія доўжацца.
прывітанне рэстаран пры гатэлі, таму што я не магу спампаваць прымацаваны файл з motorsport
кажа мне,
у вас няма правоў для доступу да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:
Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
ўліковага запісу і актывацыі, што я памыляюся ?
дзякуй
прывітанне рэстаран пры гатэлі, таму што я не магу спампаваць прымацаваны файл з motorsport
кажа мне,
у вас няма правоў для доступу да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:
Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
дзякуй
Не дасягнута мінімальная колькасць паведамленняў для таго, каб спампаваць.
Зірніце на правілы.
msport (exil77grande)
05-10-2013, 10:03
кажа мне,
дзякуй
памыляецеся, не чытаць правілы і ўвайсці ў форум, нават не ўявіць, і нават спытаць у лічку.
і s? вы павінны прачытаць, перш чым.....
да 80 паведамленняў гэта можа здацца простым, форум ? зрабіў, каб абмеркаваць, таму паведамленні павінны назапашвацца без probblemi,
у probblema ? іншы, што цюй? што трэба зрабіць, з карыстальнікаў, з прыстойнай падрыхтоўкі і, як правіла, нават калі ў тэме protresti быць дапамогу c'? хто ? светлавых гадоў наперад.
вы пошук па форуме даць дапамогу, чытаючы розныя дыскусіі, але, вы разумееце, што часта c'? вучыцца.
p.s адміністратары,не бачыў гэта паведамленне ? толькі мае назіранне, я не пакрыўдзіць, калі ен не лічыцца.
blueangel666
13-12-2013, 16:43
Прывітанне, хлопцы, пасля таго як я прадставіла, вось мае першае паведамленне.
Я чытаў правілы, і, на жаль, гэты мяжа 80 паведамленняў, каб спампаваць ці папрасіць пас, мне не дазваляе пакласці руку на карціну scenic.
Я не хачу, каб карыстальнік размовы і пісаць тут і там, я хачу быць сумленны.
Як вы ведаеце, праблема карціны-выкл ? ВЯЛІКАЯ праблема, так як вы не можаце бачыць нічога, з рызыкай застацца на мялі якой-небудзь прычыне.
Я распавяду трохі сваю гісторыю :
Мой qudro арыгінал ? разбураны, col прылітаваць і отпаяйте, у цяперашні час узлетна-ідзіце.
Мне падарылі 2 карціны, калі-небудзь адкрытых.
Я замяніў Mosfet і засцерагальнік у абодва :
- У адзін, толькі ен увайшоў, так ? згарэў адразу засцерагальнік...... што sar? поспех ??
_ У другім, пасля замены засцерагальніка і Транзістараў, толькі ўвайшоў, падобна, абсмажыць, але не ўключаецца..... што sar? ??
Магчыма, што 3 метраў, я не магу зрабіць адзін ??
Прывітанне, хлопцы, пасля таго як я прадставіла, вось мае першае паведамленне.
Я чытаў правілы, і, на жаль, гэты мяжа 80 паведамленняў, каб спампаваць ці папрасіць пас, мне не дазваляе пакласці руку на карціну scenic.
Я не хачу, каб карыстальнік размовы і пісаць тут і там, я хачу быць сумленны.
Як вы ведаеце, праблема карціны-выкл ? ВЯЛІКАЯ праблема, так як вы не можаце бачыць нічога, з рызыкай застацца на мялі якой-небудзь прычыне.
Я распавяду трохі сваю гісторыю :
Мой qudro арыгінал ? разбураны, col прылітаваць і отпаяйте, у цяперашні час узлетна-ідзіце.
Мне падарылі 2 карціны, калі-небудзь адкрытых.
Я замяніў Mosfet і засцерагальнік у абодва :
- У адзін, толькі ен увайшоў, так ? згарэў адразу засцерагальнік...... што sar? поспех ??
_ У другім, пасля замены засцерагальніка і Транзістараў, толькі ўвайшоў, падобна, абсмажыць, але не ўключаецца..... што sar? ??
Магчыма, што 3 метраў, я не магу зрабіць адзін ??
Мммм праверце ўсе зварныя швы, якія ў вас есць факты і любыя суды, у адваротным выпадку, у рамках якой адразу ж пераходзіць засцерагальнік ? верагодна, што адзін з кандэнсатараў альбо ў страту, жоўтыя каля трансфарматара, калі ласка, праверце іх з дапамогай тестеров ці будзеце жывыя, каб знайсці тое, ў страту.
І дзіўна, што тры не функцыі нават 1, калі вы робіце рамонт па ўсіх правілах мастацтва, поспеху ? 99 %.
Прывітанне
blueangel666
13-12-2013, 17:35
Маей долі НЕ атрымалася ? 100% замест таго :-D
Перш чым аддаць яго спецыялісту і плаціць гэтыя вялікія лічбы, я хацеў бы аднавіць яго (што відавочна ? pi? выканання, а таксама пі? танны)
Дарэчы, засцерагальнік, гэта добра, тыя, ад 8 Ампер ?? На жаль, я іх таксама прынята з спазненнем, я няправільна заказ (гэта, так бы мовіць 1206 Fuse 8A F, рэкамендуемыя на кіраўніцтва, знайшоў у інтэрнэце, што пазнаеце
Не пу? выкарыстоўваючы тэстар , праверыць у рамках выключаны і адключаны, знайсці дэфект, спрабуючы тут і там на плаце ?
Забыўся, засцерагальнік, які ? ускочыў было 6,5 У ( арыгінал)
Я магу зрабіць шкоду-ад 8 Да затрымкі, што я прывеў вышэй ?
Уявіце сабе, мне здавалася, што гэта 4, але калі вы ўпэўненыя, што вы не зрабілі кароткія паспрабуйце праверыць, як я вам ужо сказаў, аранжавыя кандэнсатары, якія стаяць у чарзе каля трансфарматара, гэта можна зрабіць нават з тестеров, раз я знайшоў некаторыя страты.
blueangel666
13-12-2013, 19:10
Я адкрываю новы пост, лепш не пакрываць гэты пост пацеркамі мае праблемы....
andrew64
14-12-2013, 08:45
варта таксама змяніць і ўсе супраціву, што ў 70% выпадкаў, калі іх пасмажыць
andrew64
14-12-2013, 08:48
або фен з карроцьере сагравае, дзе яго засцерагальнік, што ля вас есць рэзістары і паспрабуйце
blueangel666
14-12-2013, 10:11
Хлопцы, дапамажыце на іншы пост, які я адкрыў для маей праблемы .... есць ВЯЛІКІЯ НАВІНЫ .... дзякуй за вашыя парады
net_proo
08-02-2014, 09:25
прывітанне,
я змяніць мой scenic II лічбавай, але радыестанцыя не працуе, мой scenic II ? 2004 года, але ? новы лічбавы, можа быць лічбавы ? іншай версіі або c'? трук, каб змяніць ...
motorsport
09-02-2014, 00:36
Панэлі змяняюцца з scenic не c'? не трук!!
centrohifi
10-02-2014, 13:03
Прывітанне ...
..працэс замены mosfet і fuse ад 6А ? ок ... я, адрамантаваны каля 200шт ўжо? у далекім 2004 годзе ..ніколі не заменіце супраціў і кандэнсатары .. ***** і паспрабуйце прадаць якой-то кампаніі ... проста паўтарыць усе зварныя швы групы харчавання, так сказаць тое, вакол трансфарматар ...= l max-кантролера !!
Тое, што тут я не чытаў ( ці, можа быць, я ? бег ) " ? што заўседы ідзе перанесены на 93c56 " ...класічная праблема гэтых карцін ? што з sbalzare напружанасці < выйсці да залішняй страты канфігурацыі ...рама і інш ... таго ? зараз існуе каля 10 розных версій і не менш за 2 з напружанне харчавання дысплея V 5.0 і V6.01 --
напрыклад, калі вы адмяніць канфігурацыю рамкі не вялікай емістасці (і калі ен у вас есьць праблемы, як імгненнага расходу паліва .... і г.д. і да т.п.
mobilservice
04-04-2015, 19:06
Дазволю сабе адказаць-чаму? я сутыкнуўся з той жа праблемай. Дакладна, што я пачатковец у галіны абсалютны, але ў электронікі я зрабіў, на шлях.
Пачала з таго, што як ні дзіўна ў мяне gi? вырашылі і ўсіх " сення па-ранейшаму не ўваходзіць.
Мае дзеянні ? было наступнае: я выкарыстаў дастаткова флюсу, а затым са станцыяй гарачага паветра (я б сказаў, прафесійны) я зрабіў reflow усе кампаненты SMD. Пасля гэтага з дапамогай паяльніка стілус усталяваны ў 245? я ўзяў усе зварныя швы на reofili. Другі крок я замяніў мікра засцерагальнік і кіраванне mosfet.
Апошні крок вельмі важны ? стан гэтай поўнай ачысткі і дакладны флюсу і рэшткаў дэталяў, прыпой, якія змяшчаюцца нулявы сажалка, выкарыстоўваючы мыйныя сродкі, для ачысткі друкаваных плат.
Папярэдняга мая інтуіцыя, я прасвідраваў адтуліны для вентыляцыі кампанентаў, акрамя таго, прызнаюся, што я ставіла, што калі абумоўленыя бы ўсталяваны вентылятар для ўсмоктвання адтуліны ў падпарадкаванні banalissimo датчык тэмпературы, якія ў цяперашні час знаходзяцца нізкія эксплуатацыйныя выдаткі.
Мне вельмі спадабалася, паверце мне.
З павагай
а тое месца, новая мод " і " інфа " на " + " ліпеня 2012 pw ў лічку!!
прывітанне Motorsport, па меры таго як я не магу звязацца з вамі ў прыватным парадку, маглі б вы даць мне пароль ад вашага кіраўніцтва?
Дзякуй
Прывітанне ...
Тое, што тут я не чытаў ( ці, можа быць, я ? бег ) " ? што заўседы ідзе перанесены на 93c56 " ...класічная праблема гэтых карцін ? што з sbalzare напружанасці < выйсці да залішняй страты канфігурацыі ...рама і інш ... таго ? зараз існуе каля 10 розных версій і не менш за 2 з напружанне харчавання дысплея V 5.0 і V6.01 --
напрыклад, калі вы адмяніць канфігурацыю рамкі не вялікай емістасці (і калі ен у вас есьць праблемы, як імгненнага расходу паліва .... і г.д. і да т.п.
добры вечар усім, я маю на ўвазе, як сказаў наш сябар centrohifi аб памяці, што заўседы павінна быць перанесена, я ўбачыў, што выкарыстоўваецца Dashboard Renault Scenic 2 рэдактара, праграма, што я не магу знайсці ў сеткі. Хто-небудзь ведае, дзе знайсці або якой-небудзь альтэрнатыва?