Перегляд Повної Версії : вимикач педалі гальма і dpf
macinische90
24-11-2014, 17:16
привіт, хлопці хто-небудь знає, якщо з якоїсь логічної зв'язки між вимикача гальма, який стоїть під педаллю і закриття dpf???механік сказав мені, щоб перевірити, як на педаль гальма, поки педаль зчеплення... педаль гальма, як тільки порушується питання вписується, то він мені сказав, що і' змінити.... все почалося з того, що після того як я зробив відображення закриття dpf машина до 3000 оборотів точних пішов у recovery,я вимкнув і тепер я знову робить більш... перо трохи назад до 3000 оборотів в хвилину, 4-те пропустили, а потім відразу ж взяв... він мені сказав, щоб перевірити ці 2 кнопки... bahhh
chiptuning.cro
24-11-2014, 17:27
Якщо правильно пам'ятаю, треба машину з такою ж проблемою, мені здається, Ford Kuga, з тими ж проблемами (педаль гальма), тому що не було defapatta добре.
L' avavano із звичайних програм, які' на що не працювали...
macinische90
24-11-2014, 17:50
і тому те, що ви зробили? що по центру педалі гальма defap??? я сказав, що заміна кнопки їх під педаль...
alfa147jtdm
24-11-2014, 18:06
І знати, що автомобіля, який ми говоримо.
macinische90
24-11-2014, 18:30
lancia 2.0 mtj 165 л. с. 2008 року....
chiptuning.cro
24-11-2014, 19:35
і тому те, що ви зробили? що по центру педалі гальма defap??? я сказав, що заміна кнопки їх під педаль...
як вже говорилося вище, оскільки не століть була deffapata добре давав, що erorre-навіть, якщо не було нічого в тому, що " бачити з dpf.
ви бачите, що клікнувши на defap з звичайних програм щось змінилося в мапо і ativato в errorre.
після того, як ви defap помилки зникли між тут також' це педалі...
може бути, не буде за це, тому що машина та інше, але " коли я sentitto defap і педаль я subitto згадав про це...
https://www.professionalchiptuning.net/ford-kuga-2-0-tdci-136cv-sid206-dtc-dopo-defap-vt5722.html
macinische90
24-11-2014, 20:41
ок, спасибі... це було тільки, щоб зрозуміти, що він повинен був зробити що гальма з recovery турбіни...
але коли йде в recovery, що помилки в діагностиці????
macinische90
25-11-2014, 09:27
Привіт Уго.. Ні помилки, нічого... сталося, тільки, що після defap я витягнув з машини і на 3000 вже була відокремлена турбіна... Щось я не l зробив-й?... А вчора ввечері він втратив трохи 3000, а потім розподіляється добре.. Тепер здається, що тут робить-й?... У dpf були зроблені 5 отворів.... L я зробив це з механіком, що я зробив свою роботу і сказав мені, що я повинен був спочатку зняти акумулятор на 5 хв, а потім увімкніть його 3 разів картину ? потім покласти в рух за допомогою педалі гальма і зчеплення розгромлені.... Потім сказав мені, щоб перевірити кнопку під гальма, чому? якщо все добре працює, посилає імпульси, а гальмування механічно, також на блок управління, щоб спровокувати гальмування двигуном... Але я кажу, що капусти там виходить, якщо я в планшет, що турбіна ? заблокований до 3000 оборотів??? Sar? проблема в карті чи ні? Він сказав мені, абсолютно ні, чому? зробив сотні машин мій см
Привіт Уго.. Ні помилки, нічого... сталося, тільки, що після defap я витягнув з машини і на 3000 вже була відокремлена турбіна... Щось я не l зробив-й?... А вчора ввечері він втратив трохи 3000, а потім розподіляється добре.. Тепер здається, що тут робить-й?... У dpf були зроблені 5 отворів.... L я зробив це з механіком, що я зробив свою роботу і сказав мені, що я повинен був спочатку зняти акумулятор на 5 хв, а потім увімкніть його 3 разів картину ? потім покласти в рух за допомогою педалі гальма і зчеплення розгромлені.... Потім сказав мені, щоб перевірити кнопку під гальма, чому? якщо все добре працює, посилає імпульси, а гальмування механічно, також на блок управління, щоб спровокувати гальмування двигуном... Але я кажу, що капусти там виходить, якщо я в планшет, що турбіна ? заблокований до 3000 оборотів??? Sar? проблема в карті чи ні? Він сказав мені, абсолютно ні, чому? зробив сотні машин мій см
як і припускав, ніякої помилки, вони скинуті таблиці dtc і так ви ще нічого не знаєте про те, що відбувається в двигуні, швидше за все, є помилка в defap, (? тільки defappata або навіть змінений ****llo карти) в будь-якому випадку не центрируют нічого датчики педалі зчеплення і гальма, треба бачити карту, щоб ви могли оцінити можливі помилки.
macinische90
25-11-2014, 13:49
Справді??? Тому, якщо би якийсь інший помилку, що тут як fap nn будете бачити? pi? нічого???? ? був лише факт, dpf і egr-off, 5-отвори у dpf, якби cos? я називаю його і далеко c....
macinische90
25-11-2014, 14:41
Мене він переробив, тепер дефект завжди 3000 turbo, nos va-й? вимикаю назад добре....
спробуйте відправити файли золота і mod, який ви погляньте, в іншому випадку ? марно продовжувати говорити про це так.
macinische90
25-11-2014, 22:27
Може бути, і з, що я читаю.... Я повинен побачити, якщо я можу, допоможи мені зробити назад������