Прагляд Поўнай Версіі : выключальнік педалі тормазу і dpf
macinische90
24-11-2014, 17:16
прывітанне, хлопцы хто-небудзь ведае, калі з нейкай лагічнай сувязі паміж выключальніка тормаз, які стаіць пад педаллю і закрыцця dpf???механік сказаў мне, каб праверыць, як на педаль тормазу, пакуль педаль счаплення... педаль тормазу, як толькі закранаецца пытанне ўпісваецца, то ен мне сказаў, што і' змяніць.... усе пачалося з таго, што пасля таго як я зрабіў адлюстраванне закрыцця dpf машына да 3000 абаротаў дакладных сышоў у recovery,я выключыў і зноў цяпер я робіць больш... пяро ледзь назад да 3000 абаротаў у хвіліну, у 4-нешта прапусцілі, а затым адразу ж узяў... ен мне сказаў, каб праверыць гэтыя 2 кнопкі... bahhh
chiptuning.cro
24-11-2014, 17:27
Калі правільна памятаю, трэба машыну з такой жа праблемай, мне здаецца, Ford Kuga, з тымі ж праблемамі (педаль тормазу), таму што не было defapatta добра.
L' avavano з звычайных праграмаў, якія' на што не працавалі...
macinische90
24-11-2014, 17:50
і таму тое, што вы зрабілі? што па цэнтру педалі тормазу defap??? я сказаў, што замена кнопкі іх пад педаль...
alfa147jtdm
24-11-2014, 18:06
І ведаць, што аўтамабіля, які мы гаворым.
macinische90
24-11-2014, 18:30
lancia 2.0 mtj 165 л. с. 2008 года....
chiptuning.cro
24-11-2014, 19:35
і таму тое, што вы зрабілі? што па цэнтру педалі тормазу defap??? я сказаў, што замена кнопкі іх пад педаль...
як ужо гаварылася вышэй, паколькі не стагоддзяў была deffapata добра даваў, што erorre-нават, калі не было нічога ў тым, што " бачыць з dpf.
вы бачыце, што клікнуўшы на defap з звычайных праграм што-то змянілася ў мапо і ativato ў errorre.
пасля таго, як вы defap памылкі зніклі паміж тут таксама' гэта педалі...
можа быць, не будзе за гэта, таму што машына і іншае, але " калі я sentitto defap і педаль я subitto ўспомніў пра гэта...
https://www.professionalchiptuning.net/ford-kuga-2-0-tdci-136cv-sid206-dtc-dopo-defap-vt5722.html
macinische90
24-11-2014, 20:41
ок, дзякуй... гэта было толькі, каб зразумець, што ен павінен быў зрабіць што тормазы з recovery турбіны...
але калі ідзе ў recovery, што памылкі ў дыягностыцы????
macinische90
25-11-2014, 09:27
Прывітанне Уга.. Ні памылкі, нічога... здарылася, толькі, што пасля defap я выцягнуў з машыны і на 3000 ўжо была аддзеленая турбіна... што-То я не l зрабіў-ы?... А ўчора ўвечары ен страціў трохі ў 3000, а затым размяркоўваецца добра.. Цяпер здаецца, што тут робіць-ы?... У dpf былі зробленыя 5 адтулін.... L я зрабіў гэта з механікам, што я зрабіў сваю працу і сказаў мне, што я павінен быў спачатку зняць акумулятар на 5 мін, а затым уключыце яго 3 раз карціну ? затым пакласці ў рух з дапамогай педаляў тармазы і счаплення разгромленыя.... Потым сказаў мне, каб праверыць кнопку пад тармазы, чаму? калі ўсе добра працуе, пасылае імпульсы, а тармажэнне механічна, таксама на блок кіравання, каб справакаваць тармажэнне рухавіком... Але я кажу, што капусты там выходзіць, калі я ў планшэт, што турбіна ? заблакаваны да 3000 абаротаў??? Sar? праблема ў карце або няма? Ен сказаў мне, абсалютна няма, чаму? зрабіў сотні машын гл мой
Прывітанне Уга.. Ні памылкі, нічога... здарылася, толькі, што пасля defap я выцягнуў з машыны і на 3000 ўжо была аддзеленая турбіна... што-То я не l зрабіў-ы?... А ўчора ўвечары ен страціў трохі ў 3000, а затым размяркоўваецца добра.. Цяпер здаецца, што тут робіць-ы?... У dpf былі зробленыя 5 адтулін.... L я зрабіў гэта з механікам, што я зрабіў сваю працу і сказаў мне, што я павінен быў спачатку зняць акумулятар на 5 мін, а затым уключыце яго 3 раз карціну ? затым пакласці ў рух з дапамогай педаляў тармазы і счаплення разгромленыя.... Потым сказаў мне, каб праверыць кнопку пад тармазы, чаму? калі ўсе добра працуе, пасылае імпульсы, а тармажэнне механічна, таксама на блок кіравання, каб справакаваць тармажэнне рухавіком... Але я кажу, што капусты там выходзіць, калі я ў планшэт, што турбіна ? заблакаваны да 3000 абаротаў??? Sar? праблема ў карце або няма? Ен сказаў мне, абсалютна няма, чаму? зрабіў сотні машын гл мой
як і меркаваў, ніякай памылкі, яны скінутыя табліцы dtc і так вы не ведаеце яшчэ нічога пра тое, што адбываецца ў рухавіку, хутчэй за ўсе, есць памылка ў defap, (? толькі defappata ці нават зменены ў ****llo карты) у любым выпадку не центрируют нічога датчыкі педалі счаплення і тормазы, трэба бачыць карту, каб вы маглі ацаніць магчымыя памылкі.
macinische90
25-11-2014, 13:49
Сапраўды??? Таму, калі б які-небудзь іншы памылку, што тут як fap nn будзеце бачыць? pi? нічога???? ? быў толькі факт, dpf і сістэмы рэцыркуляцыі ог-off, 5-адтуліны ў dpf, калі б cos? я называю яго і ўдалечыні c....
macinische90
25-11-2014, 14:41
Мяне ен перароблены, цяпер дэфект заўседы 3000 turbo, nos va-й? выключаю назад добра....
паспрабуйце адправіць файлы золата і mod, які вы зірніце, у адваротным выпадку ? бескарысна працягваць казаць пра гэта так.
macinische90
25-11-2014, 22:27
Можа быць, і з тым, што я чытаю.... Я павінен убачыць, калі я магу, дапамажы мне зрабіць назад������