Перегляд Повної Версії : Півник v. 53 - рішення, win7, win8, win mobile мова : rus
Привіт, хлопці, як випливає з назви шукати рішення для установки програміст на win...
Дякую
пристрасть двигунів
21-11-2014, 18:24
Привіт, ? від часу, що ви ? вирішена протягом tool для windows xp-seven , win 8, я ніколи не пробував, не вважаю sw від пк для цих цілей.....
Привіт, ? від часу, що ви ? вирішена протягом tool для windows xp-seven , win 8, я ніколи не пробував, не вважаю sw від пк для цих цілей.....
я дав вказівки з ввічливості?
між іншим, у мене проблеми з сі? на xp, чому? як тільки я встановлю якусь програму, я знову перепрограмувати v. 53. У вас, у випадку, якщо програмне забезпечення краще?
пристрасть двигунів
22-11-2014, 00:00
Моя порада і такою залишається: багато що залежить і від пк, який ви використовуєте, на деяких пк, якщо на той самий розділ hdd, використовують різні драйвери ftdi тип діагнозу або atri інструмент часто створюють конфлікти, а потім для впевненості і спокою, де c? цей інструмент не завантажуються інші, потім sw, який приходить до вас і impestato від знаменитого lpk.dll,, перш ніж використовувати його в інший комп'ютер, зробіть чистку від вірусів раз scompattatti всі файли rar, просто, що вони пропущені по одній і при першій же можливості, він заражає весь комп'ютер, зробивши його мало стабільний, то потрібен продуктивний пк, не менше 2 Гб оперативної пам'яті принаймні dual-core "Ггц, sw воліє процесори Intel, якщо ви використовуєте win 7 відключити контроль користувача, sw, щоб зробити його роботу добре, і є dll, mod версії xp, win 7 версія.Я зупиняюся тут видно, що ще ніхто мені не має право діяти від обговорення минулих.....В моєму профілі c? мій contatto..........
Моя порада і такою залишається: багато що залежить і від пк, який ви використовуєте, на деяких пк, якщо на той самий розділ hdd, використовують різні драйвери ftdi тип діагнозу або atri інструмент часто створюють конфлікти, а потім для впевненості і спокою, де c? цей інструмент не завантажуються інші, потім sw, який приходить до вас і impestato від знаменитого lpk.dll,, перш ніж використовувати його в інший комп'ютер, зробіть чистку від вірусів раз scompattatti всі файли rar, просто, що вони пропущені по одній і при першій же можливості, він заражає весь комп'ютер, зробивши його мало стабільний, то потрібен продуктивний пк, не менше 2 Гб оперативної пам'яті принаймні dual-core "Ггц, sw воліє процесори Intel, якщо ви використовуєте win 7 відключити контроль користувача, sw, щоб зробити його роботу добре, і є dll, mod версії xp, win 7 версія.Я зупиняюся тут видно, що ще ніхто мені не має право діяти від обговорення минулих.....В моєму профілі c? мій contatto..........
Чому? повинні змусити вас проблеми? Ви публікуєте рішення для всіх користувачів. Якщо ви покладете тут, зробіть, будь ласка, всі...Skype не використовую, у вас *****?
пристрасть двигунів
22-11-2014, 11:48
привіт те, що перебуваєте в профіль ? спосіб contattarmi...........
пристрасть двигунів
24-11-2014, 13:59
Чотири, на яку операційну систему ви хочете працювати tool????
Я повинен змусити його повернути на pi? комп'ютер з операційною системою xp, vista, 7 і 8... я повинен змусити його працювати на pi? комп'ютер
Чому? повинні змусити вас проблеми? Ви публікуєте рішення для всіх користувачів. Якщо ви покладете тут, зробіть, будь ласка, всі...Skype не використовую, у вас *****?
я не думаю, що рішення, відкрите для всіх.
я не думаю, що рішення, відкрите для всіх.
Чому?... ..?
Чому?... ..?
тому що я вважаю, що у продаж рішення, і не безкоштовно відкрита для всіх.
пристрасть двигунів
25-11-2014, 14:09
Я пояснив, що Чотири на xp, win 7 я можу йому допомогти, і на 8, я ніколи не пробував, як вже? описано вище для кожного користувача і тільки для пк ? безкоштовно, але, враховуючи, що тоді c? хто f? хитрий і в минулому я запитав, навіть 10 рег. я обмежуся лише один offrirne.......... Я думаю, всім очевидно повідомлення.......
тому що я вважаю, що у продаж рішення, і не безкоштовно відкрита для всіх.
Вибачте мене ingenuit?, але, як я вважав, новини безкоштовно....я не думав, що саме ця обставина, і то не мені, я просто rivendermi тріщини.....hahahahah
Пристрасть, спасибі, але враховуючи instabilit? v. 53 і проблеми, які є на пк, що іноді, якщо не в кілька разів, навіть часто, вони ідуть у форматі, справа в тому, що ви можете мати свій sw за серійний... от і все.. навіть, чому? у мене є комп'ютер з xp, який доведеться? відформатувати найближчим часом, тому? починає робити капризи, і один з 7, що я хотів би підготувати.... Потім робите чи робите вас, якщо ви хочете мені допомогти...
дякую
пристрасть двигунів
25-11-2014, 20:58
Чотири і підтверджує те, що я сказав, може бути, ви плутати, подання ваші про те, що у вас на інструмент ви перебуваєте поза дороги, в даний час v53 ? краще v54, і якщо ви знаєте, як moddarlo стає miogliore у своїй категорії. Як і обіцяв це для win 7
після цих файлів вимагає активації, вірно?
пристрасть двигунів
25-11-2014, 21:57
після цих файлів вимагає активації, вірно? точно, але спочатку потрібно видалити wi.бо і lpk.dll
точно, але спочатку потрібно видалити wi.бо і lpk.dll
Але якщо з плином часу мені довелося відформатувати, і перевстановити, послідовний ? за додаткову плату?...І ціна?
пристрасть двигунів
26-11-2014, 11:43
як тільки у вас є свій реєстр. і тобі його, нехай врятує його можна використовувати на комп'ютері, але не на інших.............
cio?, ви говорите мені, що з моїм reg, то я можу відформатувати і встановлювати на комп'ютері стільки разів, скільки я хочу?
пристрасть двигунів
26-11-2014, 13:52
ви точно..........
мені не зустрічі-й?...у вас є sw, щоб вивезти всіх wi.бо і lpk.dll?
пристрасть двигунів
26-11-2014, 21:00
Але дайте мені зрозуміти, всім серцем я хочу допомогти, бачили, що ті, хто отримав допомогу, не говорять, але ми-все було з каменю? ми говоримо про видалити.....видалити 2 файла з папки, програми, просто виберіть їх і видаліть...........Робіть мене зрозуміти, якщо ви в ці ****lli з пк, як ви збираєтесь рухатися далі?
Але дайте мені зрозуміти, всім серцем я хочу допомогти, бачили, що ті, хто отримав допомогу, не говорять, але ми-все було з каменю? ми говоримо про видалити.....видалити 2 файла з папки, програми, просто виберіть їх і видаліть...........Робіть мене зрозуміти, якщо ви в ці ****lli з пк, як ви збираєтесь рухатися далі?
я розумію пк, і ще як!...Можливо, я погано пояснив..***** unque sw ? у combofix....тому тонкого очищення... ;-D
пристрасть двигунів
26-11-2014, 23:13
я f? задоволення , це займе 5 хвилин, щоб встановити sw інструмент, а потім дізнаєшся, добре видно, що ви фахівець пк lpk.dll нотатки відображаються також у файл rar.........Я раджу, перш ніж знищити його добре sw і після передати його на комп'ютері, який має працювати, в іншому випадку залишається тільки відформатувати...........
пристрасть двигуни ;-)
я f? задоволення , це займе 5 хвилин, щоб встановити sw інструмент, а потім дізнаєшся, добре видно, що ви фахівець пк lpk.dll нотатки відображаються також у файл rar.........Я раджу, перш ніж знищити його добре sw і після передати його на комп'ютері, який має працювати, в іншому випадку залишається тільки відформатувати...........
ок...зараз стоку папку півня і нової бібліотеки dll, які ви відправили на pc....що тоді??
пристрасть двигунів
27-11-2014, 14:26
пристрасть двигунів ;-) Дякую Ugoboss
пристрасть двигунів
27-11-2014, 14:28
ок...зараз розвантаження папку півня і нову dll, що у вас опубліковано на пк....потім??? і тоді bastva читати далі: установка драйверів програми з папки sw виключіть wi.бо і lpk і тіті з rar 2 файли, які я пройшов і їх розташування в папці sw, презентацій sw і видасть вам код його напишіть на txt і місць
і тоді bastva читати далі: встановіть драйвери tool з папки sw виключіть wi.бо і lpk і тіті з rar 2 файли, які я пройшов і їх розташування в папці sw, презентацій sw і вам видає id, то напишіть на txt і місць
факт...я не можу встановити драйвер для цього пристрою. Hw при підключенні включається, чому? я чую клацання, але не йде
при запуску sw просить мене встановити ftd2xx.dll
пристрасть двигунів
27-11-2014, 18:36
якщо ви читали всі обговорення, то пк повинен бути чистим, якщо ти ще tool, драйвери повинні спочатку видалити їх близько 20, враховуючи, що у вас є моя **** і скайп ще не встановив teamviewer тебе, я зможу це виправити, я, переконайтеся, що ваш комп'ютер ? в порядку, що dll потрібно покласти в папку sw інструмент потрібно видалити з папки і видалити контроль облікових записів в win 7
andrew64
27-11-2014, 20:50
привіт пристрасть двигуни також я хотів би встановити v53 на win7, слідуючи обговорення я прийшов до мого id hw
що ? наступний код: 0058-2515-4B73-AC92-67A8-3919-281A-816F
якщо ви люб'язно могли б ви дати мені рішення ?
дякую, андрій
пристрасть двигунів
27-11-2014, 21:31
ось andrew64 це ? ваш scompattalo
пристрасть двигунів
28-11-2014, 17:34
Для Andrew64 ви вирішили ? працює? Чотири нарешті знайшли спокій, проблема вирішена...............
andrew64
28-11-2014, 19:57
у мене проблеми ще належить вирішити, я поясню програмного забезпечення регулярно роблю id і визначає ебу я роблю читання починається з читання і після 5% йде помилка, що з xp не відбувається в даний момент не можу зрозуміти, чому?
андрій
пристрасть двигунів
28-11-2014, 23:30
ви що, перший перехід на обліковий запис користувача і встановити регулятор на нуль, а потім перейти в налаштування " і "видалити" загасання " екрану, зробіть ваш комп'ютер завжди включений, а потім win 7 ? 32 0 64 біт? і ви повинні, принаймні, 4 гб оперативної пам'яті для windows 7 і 3 для xp, дайте мені знати..........
andrew64
29-11-2014, 21:27
використовую win7 ultimate 32-біт, 2 гб озу і xp 32-біт з 1,5 гб оперативної пам'яті, з яким працює відмінно досі
я зробив кілька тестів з win7, але нічого, як правило, помилка лише в тому, що зараз робить мене 10% для читання, так і в can, що в k
andrew64
30-11-2014, 20:44
пристрасті двигунів
виправлена проблема, я додав файл lpk.dll у 103kb і він чудово працює з win7
факт id ecu ще читання і працює там, де раніше не вдалося
спасибі, пристрасть двигунів
андрій
пристрасть двигунів
01-12-2014, 00:35
це я з задоволенням
Спасибі, що ти був дуже ввічливий і професійний
puntospeed1.3
23-03-2015, 16:13
привіт всім. я намагаюся змусити працювати ilv53 клон на ноутбук hp з windows 8.1
процесор 2.16 ггц
2.0 гб озп
64bit.
всі встановлені драйвери, пристрій виявляється завжди, дата змінилася.
прибуття в місце, що я відкриваю eobd і атакує, а потім знімають їх реле і блимає freccietta, як би далеко, на повідомлення renwal.
Для установки драйверів і т. д. я слідував інструкціям, які ви знайдете в мережі Fgthec для win8, а не сертифікат, але я знав, що деякі з них risuciti, за кордоном
на xp працював відмінно. хто-небудь знає щось спробувати?
я тільки lpk.dll 113 в папці Fgtech
пристрасть двигунів
23-03-2015, 21:06
дивіться, що на win 8 я ніколи не робив таких бачив, які, на мій погляд, не вважаю його надійним для роботи, для відпочинку й хобі, добре, якщо у вас є можливість? змінюється S. O. і встановіть версію Win 7 pro 32-або 64-Розрядна
andrew64
06-04-2015, 15:28
привіт passionemotori
я хотів спробувати з regkey на xp, якщо працює, мій код 0058-12D0-44DD-0E82-0480-7150-8BEA-8BD0
велике спасибі
пристрасть двигунів
08-04-2015, 21:39
привіт passionemotori
я хотів спробувати з regkey на xp, якщо працює, мій код 0058-12D0-44DD-0E82-0480-7150-8BEA-8BD0
велике спасибі
привіт, якщо у вас є dll для win 7 на xp не працює, нам необхідні бібліотеки dll правильні
andrew64
09-04-2015, 09:35
Ок .спасибі, де я можу знайти потрібних DLL на XP, чому? ? система, яку я використовую pi?
andrew64
09-05-2015, 23:32
привіт passionemotore я змушений вимагати від вас активації l
але, на жаль пк, що я і зламав, і я намагаюся перевстановити те, що я на іншому комп'ютері, а мені потрібно код активації, якщо замість id me робить розрахунки ?
дякую тобі за терпіння і співробітництво, яке ви пропонуєте
andrew64
andrew64
10-05-2015, 11:10
увагу passionemotore прошу вибачення, якщо чекати
я сподіваюся, що ви вірите, але сьогодні я не можу використовувати fgtech v53 з мій новий комп'ютер, тому що я повинен відформатувати і встановити xp, однак, мій id : 0058-4e4b-0c6f-04b7-e687-2c9b-e411-a410 я був би вдячний, якщо мені forniresti активації .
пристрасть двигунів
10-05-2015, 15:32
9463 ось dll для xp зараз ви навколо зап.key
пристрасть двигунів
10-05-2015, 15:36
9464per andrew64 ось тобі..........
andrew64
10-05-2015, 21:08
спасибі passionemotore
при запуску fgtech мене йде ця інформація( windows vista or above detected making a second патч)
але потім вона відкриває, я ще не пробував читати кілька автомобілів quindin не знаю, чи він працює
andrew64
10-05-2015, 21:10
в якості операційної системи у мене win7
пристрасть двигунів
11-05-2015, 12:02
тоді використовуйте тільки зап.key
пристрасть двигунів
11-05-2015, 12:04
якщо ви використовуєте win 7 ? нормально, що йде........
andrew64
11-05-2015, 12:53
Незважаючи на те, дайте мені це інформація, яку раніше мені не здається, що функції
far? подальших доказів, і ви з цим впоратися? знати
andrew64
17-05-2015, 09:26
вибачте ще раз, але у мене є невелика проблема, я повинен був відформатувати комп'ютер і змінити hd, і коли я увійшов regkey в fgtech це не працює, і мені новий id
0058-4e4b-0c6f-04b7-e687-2c9b-e411-a410, як я можу це зробити?
andrew64
18-05-2015, 07:59
? важко повірити, але puljtroppo мені буває все, і пі? з цими .проклятий ноутбук, я сподіваюся, не доведеться заявників, рег. Враховуючи, chehoslo цей інструмент
andrew64
19-05-2015, 09:54
Привіт пристрастю, двигун, ціна з півник без reg-файлу, бо я проклятий, пк мл змінив id, можливо, із-за нових hd і збільшення пам'яті, якщо можете, і якщо ви хочете знову включити regkey
пристрасть двигунів
19-05-2015, 12:28
Привіт пристрастю, двигун, ціна з півник без reg-файлу, бо я проклятий, пк мл змінив id, можливо, із-за нових hd і збільшення пам'яті, якщо можете, і якщо ви хочете знову включити regkey одне питання, яке я хотів показати, але файл rar, то розпакуйте і покладете в папку sw, де є dll ?
andrew64
19-05-2015, 12:42
Це точно, але перш ніж. Я поміняю HD працює тепер нічого, що я від .новий id
andrew64
20-05-2015, 12:24
Decomprimo файл та додати його в DLL, але я думаю, що проблема зміни hardware id змінив, чому? замінив HD і збільшив обсяг
пристрасть двигунів
22-05-2015, 00:14
я не можу завантажити win7 evo.rar опубліковано від пристрасті двигуни, щоб використовувати мій v53 на win7 32bit
andrew64
03-06-2015, 06:18
Я закликаю тебе ще раз перечитати правила, і ви знайдете відповідь чому? не виходить скачати файл
пристрасть двигунів
03-06-2015, 16:48
ок, побачу, допомогти все одно спасибі
пристрасть двигунів
04-06-2015, 00:40
Спасибі.
Але ? правда, що, виключивши wibu.dll і, зробивши запис, ви можете? зробити навіть завантаження оновлень з допомогою інструменту fgtech_update?
пристрасть двигунів
04-06-2015, 10:44
Спасибі.
По-моєму, немає, але є речі, які ви читаєте навколо....
пристрасть двигунів
08-06-2015, 00:54
По-моєму, немає, але є речі, які ви читаєте навколо....і є речі, які можуть створити багато неприємностей.......
Я ? виникли сумніви, читаючи навіть help змісту в V53, де вони кажуть, включити інтернет і запхати renewall і Завантажити оновлення.
Але я боюся, вони взяли участь в help оригінал.
Хлопці, мені потрібна порада,я придбав новий ноутбук, який має Windows8 ви знаєте, якщо якимось чином ми може працювати galletto v54? Або я повинен пройти, щоб змусити речі на Windows7?
Повинно працювати і на 8 V54, оновлення не говорити про це.
потім слід встановити програмне забезпечення для 7?хто робив тести на про?тоді я хотів би зрозуміти одну річ,як на 7, що на 8 після установки програмного забезпечення повинен бути завжди вимкнений і безкоштовний антивірус, або я повинен зробити це тільки тоді, коли використання програмного забезпечення?
Краще не мати його саме антивірус.
У V53 на win8 я забув
Моя v54 не v53...завтра я роблю спробу, сподіваюся, хороший!якщо у когось є інформація про нього буду дуже вдячний за те, ☺
win8 вже проблеми, його добре працювати, я хотів би виключити саме від пк, якщо ви повинні використовувати інтерфейси клон.
Спасибі ugoboss то крок в Windows7 або мені прямо xp? Зараз я тільки півень, то далі я хотів би взяти інші інтерфейси.
win7 home premium, то це нормально.