Прагляд Поўнай Версіі : Пеўнік v. 53 - рашэнне, win7, win8, win mobile мова : bel
Прывітанне, хлопцы, як вынікае з назвы шукаць рашэнне для ўстаноўкі праграміст на win...
Дзякуй
запал рухавікоў
21-11-2014, 18:24
Прывітанне, ? ад часу, што вы ? вырашана на працягу tool для win xp-seven , win 8, я ніколі не спрабаваў, не лічу sw ад пк для гэтых мэтаў.....
Прывітанне, ? ад часу, што вы ? вырашана на працягу tool для win xp-seven , win 8, я ніколі не спрабаваў, не лічу sw ад пк для гэтых мэтаў.....
я даў бы ўказанні з ветлівасці?
між іншым, у мяне праблемы з сі? на xp, чаму? як толькі я ўсталюю нейкую праграму, я зноў перапраграмаваць v. 53. У вас, у выпадку, калі праграмнае забеспячэнне лепш?
запал рухавікоў
22-11-2014, 00:00
Мой савет і такой застаецца: многае залежыць і ад пк, які вы выкарыстоўваеце, на некаторых пк, калі на той жа раздзел hdd, выкарыстоўваюць розныя драйверы ftdi тып дыягназу або atri інструмент часта ствараюць канфлікты, а затым для ўпэўненасці і спакою, дзе c? гэты інструмент не загружаюцца іншыя, затым sw, які прыходзіць да вас і impestato ад знакамітага lpk.dll,, перш чым выкарыстоўваць яго ў іншы кампутар, зрабіце чыстку ад вірусаў раз scompattatti усе файлы rar, проста, што яны прапушчаны па адной і пры першай жа магчымасці, ен заражае ўвесь кампутар, зрабіўшы яго мала стабільны, то патрэбен прадукцыйны пк, не менш за 2 Гб азп і па крайняй меры dual-core "Ггц, sw аддае перавагу працэсары Intel, калі вы выкарыстоўваеце win 7 адключыць кантроль карыстальніка, для sw, каб зрабіць яго працу добра, і есць dll, mod версіі xp і win 7 версія.Я спыняюся тут відаць, што яшчэ ніхто мне не мае права дзейнічаць як ад абмеркавання мінулых.....У маім профілі c? мой contatto..........
Мой савет і такой застаецца: многае залежыць і ад пк, які вы выкарыстоўваеце, на некаторых пк, калі на той жа раздзел hdd, выкарыстоўваюць розныя драйверы ftdi тып дыягназу або atri інструмент часта ствараюць канфлікты, а затым для ўпэўненасці і спакою, дзе c? гэты інструмент не загружаюцца іншыя, затым sw, які прыходзіць да вас і impestato ад знакамітага lpk.dll,, перш чым выкарыстоўваць яго ў іншы кампутар, зрабіце чыстку ад вірусаў раз scompattatti усе файлы rar, проста, што яны прапушчаны па адной і пры першай жа магчымасці, ен заражае ўвесь кампутар, зрабіўшы яго мала стабільны, то патрэбен прадукцыйны пк, не менш за 2 Гб азп і па крайняй меры dual-core "Ггц, sw аддае перавагу працэсары Intel, калі вы выкарыстоўваеце win 7 адключыць кантроль карыстальніка, для sw, каб зрабіць яго працу добра, і есць dll, mod версіі xp і win 7 версія.Я спыняюся тут відаць, што яшчэ ніхто мне не мае права дзейнічаць як ад абмеркавання мінулых.....У маім профілі c? мой contatto..........
Чаму? павінны прымусіць вас праблемы? Вы публікуеце рашэнне для ўсіх карыстальнікаў. Калі вы пакладзеце тут, зрабіце, калі ласка, усе...Skype не выкарыстоўваю, у вас *****?
запал рухавікоў
22-11-2014, 11:48
прывітанне тое, што знаходзіцеся ў профіль ? спосаб contattarmi...........
запал рухавікоў
24-11-2014, 13:59
Чатыры, на якую аперацыйную сістэму вы жадаеце працаваць tool????
Я павінен прымусіць яго павярнуць на pi? кампутар з аперацыйнай сістэмай windows xp, vista, 7 і 8... я павінен прымусіць яго працаваць на pi? кампутар
Чаму? павінны прымусіць вас праблемы? Вы публікуеце рашэнне для ўсіх карыстальнікаў. Калі вы пакладзеце тут, зрабіце, калі ласка, усе...Skype не выкарыстоўваю, у вас *****?
я не думаю, што рашэнне, адкрытае для ўсіх.
я не думаю, што рашэнне, адкрытае для ўсіх.
Чаму?... ..?
Чаму?... ..?
таму што я лічу, што ў продаж рашэнне, і не бясплатна адкрыта для ўсіх.
запал рухавікоў
25-11-2014, 14:09
Я патлумачыў, што Чатыры на xp і win 7 я магу яму дапамагчы, і на 8, я ніколі не спрабаваў, як ужо? апісана вышэй для кожнага карыстальніка і толькі для пк ? бясплатна, але, улічваючы, што тады c? хто f? хітры і ў мінулым, я спытаў, ці нават 10 рэг. я абмяжуюся толькі offrirne una.......... Я думаю, усім відавочна паведамленне.......
таму што я лічу, што ў продаж рашэнне, і не бясплатна адкрыта для ўсіх.
Прабачце мяне ingenuit?, але, як я лічыў, навіны бясплатна....я не думаў, што менавіта гэта акалічнасць, і то не мне, я проста rivendermi расколіны.....hahahahah
Запал, дзякуй, але, улічваючы instabilit? v. 53 і праблемы, якія есць на пк, што часам, калі не ў некалькі разоў, нават часта, яны ідуць у фармаце, справа ў тым, што вы можаце мець свой sw за серыйны... вось і ўсе.. нават, чаму? у мяне есць кампутар з xp, які прыйдзецца? адфарматаваць ў бліжэйшы час, таму? пачынае рабіць капрызы, і адзін з 7, што я хацеў бы падрыхтаваць.... Потым робіце ці робіце вас, калі вы хочаце мне дапамагчы...
дзякуй
запал рухавікоў
25-11-2014, 20:58
Чатыры і пацвярджае тое, што я сказаў, можа быць, вы блытаць, прадстаўлення вашы аб тым, што ў вас на інструмент вы знаходзіцеся па-за дарогі, у цяперашні час v53 ? лепш v54, і калі вы ведаеце, як moddarlo становіцца miogliore ў сваей катэгорыі. Як і абяцаў гэта для win 7
пасля гэтых файлаў патрабуе актывацыі, дакладна?
запал рухавікоў
25-11-2014, 21:57
пасля гэтых файлаў патрабуе актывацыі, дакладна? дакладна, але спачатку трэба выдаліць wi.бу і lpk.dll
дакладна, але спачатку трэба выдаліць wi.бу і lpk.dll
Але калі з цягам часу мне прыйшлося адфарматаваць, і пераўсталяваць, паслядоўны ? за дадатковую плату?...І цана?
запал рухавікоў
26-11-2014, 11:43
як толькі ў вас есць свой рэг. і табе яго, хай уратуе яго можна выкарыстоўваць на гэтым кампутары, але не на іншых.............
cio?, вы кажаце мне, што з маім reg, то я магу фарматаваць і пераўсталеўваць на тым жа кампутары столькі разоў, колькі я хачу?
запал рухавікоў
26-11-2014, 13:52
вы сапраўды..........
мне не сустрэчы-ы?...у вас есць sw, каб вывезці ўсіх wi.бу і lpk.dll?
запал рухавікоў
26-11-2014, 21:00
Але дайце мне зразумець, усім сэрцам я хачу дапамагчы, бачылі, што тыя, хто атрымаў дапамогу, не кажуць, але мы-усе было з каменя? мы гаворым пра выдаліць.....выдаліць 2 файла з папкі праграмы, проста вылучыце іх і выдаліце...........Рабіце мяне зразумець, калі вы ў гэтыя ****lli з пк, як вы збіраецеся рухацца далей?
Але дайце мне зразумець, усім сэрцам я хачу дапамагчы, бачылі, што тыя, хто атрымаў дапамогу, не кажуць, але мы-усе было з каменя? мы гаворым пра выдаліць.....выдаліць 2 файла з папкі праграмы, проста вылучыце іх і выдаліце...........Рабіце мяне зразумець, калі вы ў гэтыя ****lli з пк, як вы збіраецеся рухацца далей?
я разумею пк, і яшчэ як!...Магчыма, я дрэнна растлумачыў..***** unque sw ? у combofix....таму тонкай ачысткі... ;-D
запал рухавікоў
26-11-2014, 23:13
я f? задавальненне , гэта зойме 5 хвілін, каб усталяваць sw інструмент, а потым даведаешся, добра відаць, што вы спецыяліст пк lpk.dll нататкі адлюстроўваюцца таксама ў файлах rar.........Я раю, перш чым знішчыць яго добра sw і пасля перадаць яго на кампутары, які павінен працаваць, у адваротным выпадку застаецца толькі formattare...........
запал рухавікі ;-)
я f? задавальненне , гэта зойме 5 хвілін, каб усталяваць sw інструмент, а потым даведаешся, добра відаць, што вы спецыяліст пк lpk.dll нататкі адлюстроўваюцца таксама ў файлах rar.........Я раю, перш чым знішчыць яго добра sw і пасля перадаць яго на кампутары, які павінен працаваць, у адваротным выпадку застаецца толькі formattare...........
ок...цяпер сцеку тэчку пеўня і новай бібліятэкі dll, якія вы адправілі на pc. ... што тады??
запал рухавікоў
27-11-2014, 14:26
запал рухавікоў ;-) Дзякуй Ugoboss
запал рухавікоў
27-11-2014, 14:28
ок...цяпер разгрузкі тэчку пеўня і новую dll, што ў вас апублікавана на пк....затым??? і тады bastva чытаць далей: ўстаноўка драйвераў праграмы, з тэчкі sw выключыце wi.бу і lpk і тити з rar 2 файлаў, якія я прайшоў і іх размяшчэнне ў тэчцы sw, прэзентацый sw і вам выдасць код яго напішыце на txt і месцаў
і тады bastva чытаць далей: усталюйце драйверы tool з тэчкі sw выключыце wi.бу і lpk і тити з rar 2 файлаў, якія я прайшоў і іх размяшчэнне ў тэчцы sw, прэзентацый sw і вам выдае id, то напішыце на txt і месцаў
факт...я не магу ўсталяваць драйвер для гэтага прылады. Hw пры падключэнні ўключаецца, чаму? я чую пстрычка, але не ідзе
пры запуску sw просіць мяне ўстанавіць ftd2xx.dll
запал рухавікоў
27-11-2014, 18:36
калі вы чыталі ўсе абмеркаванне, то пк павінен быць чыстым, калі ты яшчэ tool, драйверы павінны спачатку выдаліць іх каля 20, улічваючы, што ў вас есць мая **** і скайп яшчэ не ўсталяваў teamviewer цябе, я змагу гэта выправіць, я, пераканайцеся, што ваш кампутар ? у парадку і, што dll трэба пакласці ў тэчку sw інструмент трэба выдаліць з тэчку і выдаліць кантроль уліковых запісаў у win 7
andrew64
27-11-2014, 20:50
прывітанне запал рухавікі таксама я хацеў бы ўсталяваць v53 на win7, вынікаючы абмеркавання я прыйшоў да майго id hw
што ? наступны код: 0058-2515-4B73-AC92-67A8-3919-281A-816F
калі вы ласкава маглі б вы даць мне рашэнне ?
дзякуй, андрэй
запал рухавікоў
27-11-2014, 21:31
вось andrew64 гэта ? ваш scompattalo
запал рухавікоў
28-11-2014, 17:34
Для Andrew64 вы вырашылі ? працуе? Чатыры, нарэшце, знайшлі спакой, праблема вырашана...............
andrew64
28-11-2014, 19:57
у мяне праблемы яшчэ трэба будзе вырашыць, я растлумачу праграмнага забеспячэння рэгулярна раблю id і вызначае эбу я раблю чытанне пачынаецца з чытання і пасля 5% ідзе памылка, што з xp не адбываецца ў дадзены момант не магу зразумець, чаму?
андрэй
запал рухавікоў
28-11-2014, 23:30
вы што, першы пераход на уліковы запіс карыстальніка і ўсталяваць рэгулятар на нуль, а затым перайсці ў налады " і "выдаліць" згасанне " экрана, зрабіць ваш кампутар заўседы ўключаны, а затым win 7 ? 32 0 64 біт? і вы павінны, па меншай меры, 4 гб аператыўнай памяці для win 7 і 3 для xp, дайце мне ведаць..........
andrew64
29-11-2014, 21:27
выкарыстоўваю win7 ultimate 32-біт, 2 гб азп і xp 32-біт з 1,5 гб аператыўнай памяці, з якім працуе выдатна да гэтага часу
я зрабіў некалькі тэстаў з win7, але нічога, як правіла, памылка толькі ў тым, што зараз робіць мяне 10% для чытання, так і ў can, што ў k
andrew64
30-11-2014, 20:44
страсці рухавікоў
выпраўленая праблема, я дадаў файл lpk.dll у 103kb і ен выдатна працуе з win7
факт id ecu яшчэ чытанне і працуе там, дзе раней не ўдалося
дзякуй, запал рухавікоў
андрэй
запал рухавікоў
01-12-2014, 00:35
гэта я з задавальненнем
Дзякуй, ты быў вельмі ветлівы і прафесійны
puntospeed1.3
23-03-2015, 16:13
прывітанне ўсім. я спрабую прымусіць працаваць ilv53 клон на ноўтбук hp з windows8.1
працэсар ггц 2.16
2.0 гб азп
64bit.
усе усталяваныя драйверы, прылады, выяўленага заўседы, дата змянілася.
прыбыцце ў пункт, які я адкрываю eobd і атакуе, а затым адлучыць усе рэле і міргае ў freccietta, як бы далека, на паведамленне renwal.
Для ўсталеўкі драйвераў і інш, я ішоў інструкцыям, якія вы знойдзеце ў сеткі Fgthec для win8, а не сертыфікат, але я ведаў, што некаторыя з іх risuciti, за мяжой
на xp працаваў выдатна. хто-небудзь ведае што-то паспрабаваць?
я толькі lpk.dll 113 у тэчцы Fgtech
запал рухавікоў
23-03-2015, 21:06
глядзіце, што на win 8 я ніколі не рабіў такіх бачыў, якія, на мой погляд, не лічу яго надзейным для працы, для адпачынку і хобі, добра, калі ў вас есць магчымасць? змяняецца S. O. і ўсталюеце версію Win 7 pro 32-або 64-Разрадная
andrew64
06-04-2015, 15:28
прывітанне passionemotori
я хацеў паспрабаваць з regkey на xp, калі працуе, мой код 0058-12D0-44DD-0E82-0480-7150-8BEA-8BD0
вялікае дзякуй
запал рухавікоў
08-04-2015, 21:39
прывітанне passionemotori
я хацеў паспрабаваць з regkey на xp, калі працуе, мой код 0058-12D0-44DD-0E82-0480-7150-8BEA-8BD0
вялікае дзякуй
добры дзень, калі ў вас есць dll для win 7 на xp не працуе, нам неабходны бібліятэкі dll правільныя
andrew64
09-04-2015, 09:35
Ок .дзякуй, дзе я магу знайсці патрэбных DLL на XP, чаму? ? сістэма, якую я выкарыстоўваю pi?
andrew64
09-05-2015, 23:32
прывітанне passionemotore я вымушаны запатрабаваць ад вас актывацыі l
але, на жаль пк, што я і зламаў, і я спрабую пераўсталяваць тое, што я на іншым кампутары, а мне трэба код актывацыі, калі замест id me робіць разлікі ?
дзякую табе за цярпенне і супрацоўніцтва, якое вы прапануеце
andrew64
andrew64
10-05-2015, 11:10
увагу passionemotore прашу прабачэння, калі чакаць
я спадзяюся, што вы верыце, але сення я не магу выкарыстоўваць fgtech v53 з мой новы кампутар, таму што я павінен адфарматаваць і ўсталяваць xp, аднак, мой id : 0058-4e4b-0c6f-04b7-e687-2c9b-e411-a410 я быў бы ўдзячны, калі мне forniresti актывацыі .
запал рухавікоў
10-05-2015, 15:32
9463 вось dll для xp цяпер вы вакол зап.key
запал рухавікоў
10-05-2015, 15:36
9464per andrew64 вось табе..........
andrew64
10-05-2015, 21:08
дзякуй passionemotore
пры запуску fgtech мяне сыходзіць гэтая інфармацыя( у windows vista or above detected making a second патч)
але потым яна адкрывае, я яшчэ не спрабаваў чытаць некалькі аўтамабіляў quindin не ведаю, ці працуе ен
andrew64
10-05-2015, 21:10
у якасці аперацыйнай сістэмы ў мяне win7
запал рухавікоў
11-05-2015, 12:02
тады выкарыстоўвайце толькі зап.key
запал рухавікоў
11-05-2015, 12:04
калі вы выкарыстоўваеце win 7 ? нармальна, што сыходзіць........
andrew64
11-05-2015, 12:53
Нягледзячы на тое, дайце мне гэта інфармацыя, якую раней мне не здаецца, што функцыі
far? далейшых доказаў, і вы з гэтым справіцца? ведаць
andrew64
17-05-2015, 09:26
прабачце яшчэ раз, але ў мяне есць невялікая праблема, я павінен быў адфарматаваць кампутар і змяніць hd, і калі я ўвайшоў regkey у fgtech гэта не працуе, і мне новы id
0058-4e4b-0c6f-04b7-e687-2c9b-e411-a410, як я магу гэта зрабіць?
andrew64
18-05-2015, 07:59
? цяжка паверыць, але puljtroppo мне бывае ўсе, і пі? з гэтымі .пракляты ноўтбук, я спадзяюся, не прыйдзецца заяўнікаў, рэг. Улічваючы, chehoslo гэты інструмент
andrew64
19-05-2015, 09:54
Прывітанне запалам, рухавік, цана з пеўнік без reg-файла, бо я пракляты, пк мл змяніў id, магчыма, з-за новых hd і павелічэнне памяці, калі можаце, і калі вы хочаце зноў ўключыць regkey
запал рухавікоў
19-05-2015, 12:28
Прывітанне запалам, рухавік, цана з пеўнік без reg-файла, бо я пракляты, пк мл змяніў id, магчыма, з-за новых hd і павелічэнне памяці, калі можаце, і калі вы хочаце зноў ўключыць regkey адзін пытанне, які я хацеў паказаць, але файл у rar, то распакуйце і пакладзеце ў тэчку sw, дзе есць dll ?
andrew64
19-05-2015, 12:42
Гэта дакладна, але перш чым. Я памяняю HD працуе цяпер нічога, што я ад .новы id
andrew64
20-05-2015, 12:24
Decomprimo файл і дадаць яго ў DLL, але я думаю, што праблема змены hardware id змяніў, чаму? замяніў HD і павялічыў аб'ем
запал рухавікоў
22-05-2015, 00:14
я не магу спампаваць win7 evo.rar апублікавана ад страсці рухавікі, каб выкарыстоўваць мой v53 на win7 32bit
andrew64
03-06-2015, 06:18
Я заклікаю цябе яшчэ раз перачытаць правілы, і вы знойдзеце адказ, чаму? не атрымліваецца спампаваць файл
запал рухавікоў
03-06-2015, 16:48
ок, ўбачу, дапамагчы ўсе роўна дзякуй
запал рухавікоў
04-06-2015, 00:40
Дзякуй.
Але ? праўда, што, выключыўшы wibu.dll і, зрабіўшы запіс, вы можаце? зрабіць нават загрузка абнаўленняў з дапамогай інструмента fgtech_update?
запал рухавікоў
04-06-2015, 10:44
Дзякуй.
Па-мойму, няма, але есць рэчы, якія вы чытаеце вакол....
запал рухавікоў
08-06-2015, 00:54
Па-мойму, няма, але есць рэчы, якія вы чытаеце вакол....і есць рэчы, якія могуць стварыць шмат непрыемнасцяў.......
Я ? паўсталі сумневы, чытаючы нават help ўтрымання ў V53, дзе яны кажуць, ўключыць інтэрнэт і запхнуць renewall і Спампаваць абнаўлення.
Але я баюся, яны прынялі ўдзел у help арыгінал.
Хлопцы, мне патрэбен савет,я набыў новы ноўтбук, які мае на Windows8 вы ведаеце, калі якім-небудзь чынам мы можа працаваць galletto v54? Ці я павінен прайсці, каб прымусіць рэчы на Windows7?
Павінна працаваць і на 8 V54, абнаўленняў не казаць пра гэта.
затым варта ўсталяваць праграмнае забеспячэнне для 7?хто рабіў тэсты на аб?тады я хацеў бы зразумець адну рэч,як на 7, што на 8 пасля ўстаноўкі праграмнага забеспячэння павінен быць заўседы адключаны антывірус і бясплатны, ці я павінен зрабіць гэта толькі тады, калі выкарыстанне праграмнага забеспячэння?
Лепш не мець яго менавіта антывірус.
У V53 на win8 я забыўся
Мая v54 не v53...заўтра я раблю спробу, спадзяюся, добры!калі ў каго есць інфармацыя аб ім буду вельмі ўдзячны за тое, ☺
win8 ўжо праблемы, яго добра працаваць, я хацеў бы выключыць менавіта ад пк, калі вы павінны выкарыстоўваць інтэрфейсы клон.
Дзякуй ugoboss то крок у Windows7 ці мне наўпрост xp? Цяпер я толькі певень, то далей я хацеў бы ўзяць іншыя інтэрфейсы.
win7 home premium, то гэта нармальна.