Прагляд Поўнай Версіі : стварыць дадатковы модуль
прывітанне, хлопцы, як " назву " у пошуках інфа, каб стварыць дадатковы модуль і зразумець, як гэта працуе падрабязна.
Дзякуй
r6raven2010
21-11-2014, 20:01
i modulini дадатковых-не больш, чым трымеры, якія адрозніваюцца па трываласці і, адпаведна, значэння рэгулятар ціску, расходомер паветра, тэмпература дызельнага паліва, і т. д., і, змяняючы сігнал у эбу... але цяпер есць рэчы мінулага
i modulini дадатковых-не больш, чым трымеры, якія адрозніваюцца па трываласці і, адпаведна, значэння рэгулятар ціску, расходомер паветра, тэмпература дызельнага паліва, і т. д., і, змяняючы сігнал у эбу... але цяпер есць рэчы мінулага
Я ведаю вельмі добра...але на некаторых ecu, напрыклад, для тых, giappo і etc... не ? можаце ўвайсці... і таму...рашэнне..
У вас есць інфармацыя аб тым, як пабудаваць гэтыя модулі?
michele30
24-11-2014, 21:11
не злавацца, не так шмат, зрабіце спачатку ўзяць?
у мяне есць два на продаж, калі жадаеце, паглядзіце ў раздзеле прадам.
не злавацца, не так шмат, зрабіце спачатку ўзяць?
у мяне есць два на продаж, калі жадаеце, паглядзіце ў раздзеле прадам.
я не злы...прабачце, калі зрабіў цябе думаць аб гэтым
запал рухавікоў
09-02-2015, 23:13
Я ведаю вельмі добра...але на некаторых ecu, напрыклад, для тых, giappo і etc... не ? можаце ўвайсці... і таму...рашэнне..
У вас есць інфармацыя аб тым, як пабудаваць гэтыя модулі?Добры дзень, Чатыры, на аўто і тып эбу ў вас былі праблемы?
pincopallino1966
10-02-2015, 20:47
mah... для вопыту..., ускладзеныя на дадатковы модуль сур'езныя. нават калі вы марнуеце трохі больш? вы не рогне. Асабліва, калі вы маеце на ўвазе да сярэдзіны, Toyota, павер мне. прывітанне
matteo23
11-02-2015, 08:56
mah... для вопыту..., ускладзеныя на дадатковы модуль сур'езныя. нават калі вы марнуеце трохі больш? вы не рогне. Асабліва, калі вы маеце на ўвазе да сярэдзіны, Toyota, павер мне. прывітанне
Акрамя таго, калі модуль ? усе зроблена правільна, вам атрымаецца пазбегнуць recovery класічныя, якія даюць дадатковыя модулі "нізкім", кошт..
pincopallino1966
11-02-2015, 14:27
менавіта, і не стане мэт з кантрольнымі розных і асабліва лічбы m.......... з кліентам :)