КПК

Перегляд Повної Версії : Наслідувач тиску turbo lancia delta evo

Emanuele54
21-11-2014, 14:33
Привіт всім,
Для початку хороша карта для цього історичного автомобіля, хтось порадив мені податися, щоб знайти фільтри turbo і зробити це:

"таблиці асоціації тиск обороти 16bit до карти уприскування і заздалегідь
якщо ви не переносите до 1,5 бар "

Тепер я не зміг знайти такої кривої, хтось знає адреси ???

Дякую

ugoboss
21-11-2014, 21:55
якщо місця файл може бути ? краще.

Emanuele54
22-11-2014, 18:03
Привіт файл я вже? опубліковано в іншій обговорення

"https://www.professionalchiptuning.net/читання eprom-lancia-delta-evo1-vt6535.html"

Максимум, як тільки я можу його нарахування

ugoboss
23-11-2014, 19:40
я не думаю, що обмежувач turbo до карти уприскування і турбо, і що ви дивитеся 16bit, може бути, ви помиляєтесь з brekpoin ж, спробуйте подивитися в 003b94 для управління і 003c10 для розрядників.

Emanuele54
24-11-2014, 15:05
Привіт місце файлу цей блок :

lancia delta evo1 Ебу IAW04E wh4w.08/90k-9b

дякую

silven
30-11-2014, 21:58
Це ? мій хліб.... boost-limit cio? різка turbo знаходиться за адресою 3c20 до 3c2f але ця машина має різні карти turbo тобі списку мало... Пік turbo,cio? максимальний тиск досягнуто. Фіксованого cio? тиск, при якому стабілізується турбо. Пік turbo якого буде обмежено на першій і другій(те, що зараз називають обмежувач крутного моменту), І, нарешті, є крива розподілу тиску. Ці імена є реальними, як працюють криві..Коли зможете? скачати файл і може перевірити? допомогти вам з точність ще романний для форуму... не дають мені скачати, але з цих машин я зробив кілька (leggiti моєї подачі...) і зверніть увагу, що криві читаються навпаки (справа-наліво...)

Emanuele54
01-12-2014, 08:45
Дякую, чекаю з задоволенням.....

silven
01-12-2014, 14:00
Дякую, чекаю з задоволенням.....

carfixer
13-01-2015, 04:48
Hoping to learn something. Thank you.

carfixer
13-01-2015, 04:49
sorry i don't down !

Emanuele54
14-01-2015, 12:25
novosti? на цій карті????

Emanuele54
26-01-2015, 14:38
хто-то і вдалося знайти якусь інформацію про цих обмежувачів не зазначені в драйвері???
дякую

silven
26-01-2015, 21:08
Я тобі вже? щось сказав.. що ви хочете знати більше?

Emanuele54
27-01-2015, 09:08
Це ? мій хліб.... boost-limit cio? різка turbo знаходиться за адресою 3c20 до 3c2f але ця машина має різні карти turbo тобі списку мало... Пік turbo,cio? максимальний тиск досягнуто. Фіксованого cio? тиск, при якому стабілізується турбо. Пік turbo якого буде обмежено на першій і другій(те, що зараз називають обмежувач крутного моменту), І, нарешті, є крива розподілу тиску. Ці імена є реальними, як працюють криві..Коли зможете? скачати файл і може перевірити? допомогти вам з точність ще романний для форуму... не дають мені скачати, але з цих машин я зробив кілька (leggiti моєї подачі...) і зверніть увагу, що криві читаються навпаки (справа-наліво...)

Здрастуйте, я хотіла б зрозуміти, як керувати також інші криві, про який я говорив..... але, можливо, не можете скачати файл......чекаю з терпінням вашого контролю, то на цей автомобіль.

Дякую

silven
27-01-2015, 13:50
Ви справді досі не можу скачати,але якщо у вас є питання fammela, а також буде дуже сильно@? відповісти вам на руку....

ugoboss
28-01-2015, 07:06
Ви справді досі не можу скачати,але якщо у вас є питання fammela, а також буде дуже сильно@? відповісти вам на руку....

ви не можете завантажити , але ви завжди можете розмістити файл модифікованого дельта-щоб побачити зміни, ці файли були майже всі однакові.

silven
28-01-2015, 13:31
ви не можете завантажити , але ви завжди можете розмістити файл модифікованого дельта-щоб побачити зміни, ці файли були майже всі однакові.

ви праві, але це в архів я не пі? нічого з-за комп'ютера, що я ? був вкрадений 2 роки тому, я перо, різні step eprom вже зроблені, часу,тільки, що мені читати... будете бачити? зробити що-то...

matech
03-02-2015, 17:10
якщо отримати iaw на 16v адрес є завжди ті,....

Emanuele54
10-02-2015, 09:27
ви праві, але це в архів я не пі? нічого з-за комп'ютера, що я ? був вкрадений 2 роки тому, я перо, різні step eprom вже зроблені, часу,тільки, що мені читати... будете бачити? зробити що-то...

Привіт Silven у вас що нового? для мене?

я намагався змінити адреси, які ви мені порадили і справді є хороші кроки вперед..... ? я все більше переконаний, що існує обмежувач тиску не забив в драйверах, так як я бачу, стрілка манометра ривок в 1.2 бару в піке (вимірювання max манометр оригінал), але я переконаний, що ви могли б зробити краще......
У вас був час, щоб відновити ті крок, про який я говорив?????

Дякую

silven
10-02-2015, 13:41
Для того щоб правильно виміряти тиск ви хотіли б манометр професійний зовнішній оригінальною, і не точно, щоб побачити нюанси,я не зрозумів ще в чомусь? ваша проблема з тиском,зверніть увагу, що ми в епоху eliminavamo електронного контролю тиску регулювання робили з wastgate прямий або вентиляційний клапан серії клапана з тієї причини, що cos? роблячи могли мати тиск pi? стабільна, (з електронікою у нас завжди великі піки, а потім робочий тиск всередину теж) в ебу aumentavamo тільки обмежувач тиску, щоб уникнути різки... потім не говори з тиском ? залежно від навантаження,на першій і другій передачі, ви ніколи не побачите великі тиску...тиску потрібно налаштувати на четвертій передачі на 4000giri а також беручи злегка гальмував... то подивіться добре на робочий тиск...

Emanuele54
10-02-2015, 14:13
Привіт, зараз ви зможете скачати файли, якщо я докладаю, як тільки я на мить мені дасть unocchiata і їх поради?

Дякую

silven
11-02-2015, 18:38
Привіт, зараз ви зможете скачати файли, якщо я докладаю, як тільки я на мить мені дасть unocchiata і їх поради?

Дякую

Ви зараз можу скачати,покладіть його, що з радістю віддам очей,на наступному тижні я повинен зробити і я теж..

Emanuele54
16-02-2015, 09:35
9259

Привіт, завантажив файл....... чекаю з нетерпінням якийсь міцна,....... дякую

silven
16-02-2015, 10:37
9259

Привіт, завантажив файл....... чекаю з нетерпінням якийсь міцна,....... дякую

Я дав йому очі,ми трохи з дороги, як правити, замість того, щоб збільшити впорскування у вас скоротилося... тим часом починає сказати, що програмне забезпечення тачка так почнемо говорити на одній мові...

Emanuele54
16-02-2015, 11:00
Привіт, я ECMTitanium..... ін'єкції я залишив знижена тільки тому, що? я не знав спочатку, як lavorarva цей блок і пішов з файлу, знайти в базі даних, що я бачив, дати кілька проблем,.... тому я почав з їх.....

matech
16-02-2015, 19:24
По-перше, кажучи про dell' впрыски, ? була smagrita навантаження, проміжні і злегка змінена в позитивну, на високих турбонагнетатели.
Якщо пу? бути зміни, правильно, якщо це відноситься, наприклад, зміна тиску бензину. Навуглерожування, однак, залишається невідомими з лямбда-зонда.
Те, що я rrende найбільше здивували ? що ? був видалений збагачення здорово! піде в хід добре в холоди?

Що стосується наддуву, я бачу, кроком значні: залежить від перепускного клапана, але з картою, cos? arriver? в поворот на 1.6 бар!

І тут вступає в гру випередження запалювання: пу? навіть йти добре, щоб дати трохи заздалегідь (я бачу, близько 2 градусів) на низьких навантаженнях, але ви protatto збільшення десь цей двигун має тенденцію трохи бити в голову...
Найгірше, залишаються аванси високою presione наддуву: у свою чергу, в тих тисках, ? абсолютно неможливо (і небезпечно) тримати досягнень серії!!

Краще мапу серії, можливо, з НЕВЕЛИКОЮ ретуші тиску turbo: зробіть менше шкоди, і перейти-й? сильний ;-)

silven
16-02-2015, 23:25
Він мапу тут трохи логіки, якщо б вони були встановлені форсунки і поршні ремонтного розпаковані, можна пояснити також smagrimento холодної... і вперед.*****unque Emanuele розкажіть, які зміни він вашу машину або, якщо оригінал все так, у нас є ідея, що робити..

Emanuele54
17-02-2015, 09:56
Машина ? повністю оригінальний.....

silven
17-02-2015, 21:58
По-перше, кажучи про dell' впрыски, ? була smagrita навантаження, проміжні і злегка змінена в позитивну, на високих турбонагнетатели.
Якщо пу? бути зміни, правильно, якщо це відноситься, наприклад, зміна тиску бензину. Навуглерожування, однак, залишається невідомими з лямбда-зонда.
Те, що я rrende найбільше здивували ? що ? був видалений збагачення здорово! піде в хід добре в холоди?

Що стосується наддуву, я бачу, кроком значні: залежить від перепускного клапана, але з картою, cos? arriver? в поворот на 1.6 бар!

І тут вступає в гру випередження запалювання: пу? навіть йти добре, щоб дати трохи заздалегідь (я бачу, близько 2 градусів) на низьких навантаженнях, але ви protatto збільшення десь цей двигун має тенденцію трохи бити в голову...
Найгірше, залишаються аванси високою presione наддуву: у свою чергу, в тих тисках, ? абсолютно неможливо (і небезпечно) тримати досягнень серії!!

Краще мапу серії, можливо, з НЕВЕЛИКОЮ ретуші тиску turbo: зробіть менше шкоди, і перейти-й? сильний ;-)

silven
17-02-2015, 22:08
Звичайно, я задав питання в balla але якщо хтось знає мене добре прийняли... я забув сказати, що машина ? LANCIA DELTA 2000 8V TURBO 185CV MARELLI IAW WH4E.03

Emanuele54
25-02-2015, 15:20
Машину можу вам гарантувати, що нормально працює при будь-якій частоті обертання.......