КПК

Перегляд Повної Версії : Півень v54 проблем, після перезавантаження КОМП'ЮТЕРА (файл пошкоджений)

fuorigiri12000
19-11-2014, 15:03
Наприклад, по темі я купив півня, v54, і встановлюється без проблем як на ПК з xp, так і на PC, seven,
Єдиний недолік, що я ? що кожен раз, перезавантаження КОМП'ЮТЕРА, натиснувши на іконку відкриття програми я від пошкоджених файлів, так що я повинен видалити і перевстановити, і все працює нормально до наступного перезавантаження.
Хотілося б знати, якщо хтось вже був? успіхом, і він знайшов рішення.
Заздалегідь спасибі.

Вже
20-12-2014, 15:05
Спробуйте запустити засіб видалення відшкодувати Windows... Я вирішив подібну проблему

сиско
20-12-2014, 16:17
мені здається, пам'ятати, що версія 54 для вирішення цієї проблеми потрібно встановити його в 2 рази, до установки півник edited v1.0, то півник win7, то ще setup півник edited v1.0, а потім, щоб відкрити програмне забезпечення, ви повинні використовувати значок, який створює на робочому столі, що називається win7, (якщо не помиляюся) все, що ви коли цей тип файлу

пристрасть двигунів
21-12-2014, 16:20
Наприклад, по темі я купив півня, v54, і встановлюється без проблем як на ПК з xp, так і на PC, seven,
Єдиний недолік, що я ? що кожен раз, перезавантаження КОМП'ЮТЕРА, натиснувши на іконку відкриття програми я від пошкоджених файлів, так що я повинен видалити і перевстановити, і все працює нормально до наступного перезавантаження.
Хотілося б знати, якщо хтось вже був? успіхом, і він знайшов рішення.
Заздалегідь спасибі. Здрастуйте, видалення вірусів у тому числі серії windows

blackwolf76
21-12-2014, 19:36
ви повинні відкрити за винятком вірусів.

robo
19-01-2015, 07:14
Щоб обійти цю проблему або робіт без вірусів, що не рекомендується, або створення правил all antivirus таким чином, що ви не перемістіть файли з папки fgtech в карантин.

giuseppe89
Привіт, хлопці у мене точно така ж проблема з моїм galletto v54 і Win7...десь день, що для того, щоб використовувати його, я повинен зробити установку файлу edition 1.0 для того, щоб потім працювати нормально до наступного перезавантаження...зі мною це вже траплялося в минулому, і мені довелося форматувати комп'ютер, але враховуючи, що зараз в битком набитий програми і різні файли, мені було цікаво, якщо я міг би вирішити якийсь самий простий і швидкий спосіб. Необхідно зазначити, що я не зробив інші встановлення іншого програмного забезпечення, в цей період.

blackwolf76
спробуйте видалити антивірус і подивитися, що відбувається.

giuseppe89
У мене немає антивірусу на ПК, враховуючи, що блокувати різного програмного забезпечення

tranky
перевірте краще.. windows антивірус має вбудовані (інтегровані) і вони називаються:
smartscreen і захисник

giuseppe89
Навіть якщо мене це відбулося після декількох місяців без будь-яких проблем? Все одно дякую за підтримку tranky

tranky
Навіть якщо мене це відбулося після декількох місяців без будь-яких проблем? Все одно дякую за підтримку tranky

дуже probbabile, що у тебе відключені ці говенных microzozzo і включення після оновлення.
спробуй і дай мені знати

carlo abarth
побачив ще раз ...завжди використовую xp без антивіруса, але я змушений відформатувати 3 рази в рік!!

dragusdrake
Спробуйте видалити програму з допомогою Revo unistaller і зробити повне сканування, так що очистити всі ключі в реєстрі,. Це переустановка