Прагляд Поўнай Версіі : Певень v54 праблем, пасля перазагрузкі КАМПУТАРА (файл пашкоджаны)
fuorigiri12000
19-11-2014, 15:03
Напрыклад, па тэме я купіў пеўня, v54, і ўстанаўліваецца без праблем як на ПК з xp, так і на PC, seven,
Адзіны недахоп, што я ? што кожны раз, перазагрузка КАМПУТАРА, націснуўшы на абразок адкрыцця праграмы я ад пашкоджаных файлаў, так што я павінен выдаліць і пераўсталяваць, і ўсе працуе нармальна да наступнай перазагрузкі.
Хацелася б ведаць, калі хто-то быў ужо? поспехам, і ен знайшоў рашэнне.
Загадзя дзякуй.
Паспрабуйце запусьціць сродак выдалення пакрыць Windows... Я вырашыў падобную праблему
мне здаецца, памятаць, што версія 54 для вырашэння гэтай праблемы трэба ўсталяваць яго ў 2 разы, да ўстаноўкі пеўнік edited v1.0, то пеўнік win7, то яшчэ setup пеўнік edited v1.0, а затым, каб адкрыць праграмнае забеспячэнне, вы павінны выкарыстоўваць значок, які стварае на працоўным стале, што называецца win7, (калі не памыляюся) усе, што вы калі гэты тып файлаў
запал рухавікоў
21-12-2014, 16:20
Напрыклад, па тэме я купіў пеўня, v54, і ўстанаўліваецца без праблем як на ПК з xp, так і на PC, seven,
Адзіны недахоп, што я ? што кожны раз, перазагрузка КАМПУТАРА, націснуўшы на абразок адкрыцця праграмы я ад пашкоджаных файлаў, так што я павінен выдаліць і пераўсталяваць, і ўсе працуе нармальна да наступнай перазагрузкі.
Хацелася б ведаць, калі хто-то быў ужо? поспехам, і ен знайшоў рашэнне.
Загадзя дзякуй. Добры дзень, выдаленне вірусаў у тым ліку серыі windows
blackwolf76
21-12-2014, 19:36
вы павінны адкрыць за выключэннем вірусаў.
Каб абыйсці гэтую праблему або работ без вірусаў, што не рэкамендуецца, або стварэнні правілаў all antivirus такім чынам, што вы не перамесціце файлы з тэчкі fgtech ў каранцін.
Прывітанне, хлопцы, у мяне дакладна такая ж праблема з маім galletto v54 і Win7...дзе-то дзень, што для таго, каб выкарыстоўваць яго, я павінен зрабіць ўстаноўку файла edition 1.0 для таго, каб потым працаваць нармальна да наступнай перазагрузкі...са мной гэта ўжо здаралася ў мінулым, і мне прыйшлося фарматаваць кампутар, але ўлічваючы, што цяпер у бітком набіты праграмы і розныя файлы, мне было цікава, калі я мог бы вырашыць у якой-то самы просты і хуткі спосаб. Неабходна адзначыць, што я не зрабіў іншыя ўстаноўкі іншага праграмнага забеспячэння, у гэты перыяд.
паспрабуйце выдаліць антывірус і паглядзець, што адбываецца.
У мяне няма антывіруса на ПК, улічваючы, што блакаваць рознага праграмнага забеспячэння
праверце лепш.. windows антывірус мае убудаваныя (інтэграваныя) і яны называюцца:
smartscreen і абаронца
Нават калі мяне гэта адбылося пасля некалькіх месяцаў без якіх-небудзь праблем? Усе роўна дзякуй за падтрымку tranky
Нават калі мяне гэта адбылося пасля некалькіх месяцаў без якіх-небудзь праблем? Усе роўна дзякуй за падтрымку tranky
вельмі probbabile, што ў цябе адключаныя гэтыя говенных microzozzo і ўключэнні пасля абнаўлення.
паспрабуй і дай мне ведаць
убачыў яшчэ раз ...заўсёды выкарыстоўваю xp без антывіруса, але я вымушаны адфарматаваць 3 разы ў год!!
Паспрабуйце выдаліць праграму з дапамогай Revo unistaller і зрабіць поўнае сканаванне, так што ачысціць ўсе ключы ў рэестры,. Гэта пераўсталёўка