Перегляд Повної Версії : kess v2 помилка контрольної суми
добрий день, я недавно цей інструмент і працює добре, за винятком однієї маленької деталі: коли я читаю деякі ecu, наприклад 59F, після прочитання помилки checksume і закриває sw для невиправна помилка, файл зберігається ? у будь-якому випадку правильно. Чи знаєте ви, як можна? вирішити?
rodcraft86
19-11-2014, 19:38
ті екю, які ви читали, були оригінальними або gi? зіставляються?
Одне золото та одне на магнітній стрічці.
у kess ? орі ? клон??????
clxxe, sw 2.06 на windows 7 32bit.
rodcraft86
19-11-2014, 20:37
на тих, зіставлених ? нормально, на які робить, але файл ? правильно, ви можете змінити і записати без проблем
а потім залишити стояти так, com
Ви ? сталося зі мною за допомогою орі. Іноді я ? також, трапляється, йде навіть без збереження файлів-ліжко
rodcraft86
19-11-2014, 23:36
? помилка програмного забезпечення, але не тягне за собою ніяких проблем, навіть іноді ktag
Я ? довелося мені з клоном, мені сказали оновити Windows C++ версії 2010, що ви говорите я це роблю???
Дякую
Марко
Сталося зі мною вчора на lancia y з ебу 59f.
? я бачив, cn ecm файл і справедливо насправді мене розпізнає, а контрольні суми для перевірки і справедливо
Ок дякую Вас всіх.
іноді це sd зіпсований..
є інше рішення ? що встановити ksuite оригіналу, потім видалити всі файли і замінити їх версії "зварити"
cristianbomberos
12-04-2015, 11:52
Спасибі, хлопці, інформації у мене теж така ж проблема������
пристрасть двигунів
13-04-2015, 00:12
Привіт всім, просто, що у вашому пк є netframe 2.0 visual basic і c++ 2005, не потрібно щось ще, навіть опис користувача бумер ? правильно, чому? в установник крім розпакувати папку sw inc: встановіть ці два інших додатки.....
реальна історія dot net 2.0, але ? все більше і більше? швидше за все, sd зіпсований..