Прагляд Поўнай Версіі : kess v2 памылка праверчае сумы
добры дзень, я нядаўна гэты інструмент і працуе добра, за выключэннем адной маленькай дэталі: калі я чытаю некаторыя ecu, напрыклад 59F, пасля чытання памылкі checksume і закрывае sw для неадхільная памылка, файл захоўваецца ? у любым выпадку, правільна. Ці ведаеце вы, як можна? вырашыць?
rodcraft86
19-11-2014, 19:38
тыя экю, якія вы чыталі, былі арыгінальнымі або gi? супастаўляюцца?
Адно золата і адну на магнітнай стужцы.
у kess ? крычы ці ? клон??????
clxxe, sw 2.06 на windows 7 32bit.
rodcraft86
19-11-2014, 20:37
на тых, сопоставленных ? нармальна, на якія-то робіць, але файл ? правільна, вы можаце змяніць і запісаць без праблем
а затым пакінуць стаяць так, com
Вы ? здарылася са мной з дапамогай врі. Часам я ? таксама, здараецца, сыходзіць нават без захавання файлаў-ложак
rodcraft86
19-11-2014, 23:36
? памылка праграмнага забеспячэння, але не цягне за сабой ніякіх праблем, нават часам ktag
Я ? давялося мне з клонам, мне сказалі абнавіць Windows C++ версіі 2010, што вы кажаце я гэта раблю???
Дзякуй
Марка
Здарылася са мной учора на lancia y з эбу 59f.
? я бачыў, cn ecm файл і справядліва на самай справе мяне распазнае, а кантрольныя сумы для праверкі і справядліва
Ок; дзякую Вас усіх.
часам гэта sd сапсаваны..
есць іншае рашэнне ? што ўсталяваць ksuite арыгінала, затым выдаліць усе файлы і замяніць іх версіі "зварыць"
cristianbomberos
12-04-2015, 11:52
Дзякуй, хлопцы, інфармацыі ў мяне таксама такая ж праблема������
запал рухавікоў
13-04-2015, 00:12
Прывітанне ўсім, проста, што ў вашым пк есць netframe 2.0 і visual basic c++ 2005, не трэба што-то яшчэ, нават апісанне карыстальніка бумер ? правільна, чаму? у ўсталеўшчык акрамя распакаваць тэчку sw inc: усталюйце гэтыя два іншых прыкладання.....
рэальная гісторыя dot net 2.0, але ? усе больш і больш? хутчэй за ўсе, sd сапсаваны..