Перегляд Повної Версії : Допомога карту mj8df
Привіт, хлопці. Я намагався змінити mappam для punto evo 1.3 75hp з mj8df.
Я торкнувся непотрібні речі?
Якщо я поставлю мені шкоди?
Вибачте і заздалегідь спасибі.
може бути ? краще пояснити, що ви, що ви зачепили.
я забув, що lim. дим вихлопних газів
у першій частині я зробив катастрофу з курсор :eek:
Тоді хлопці...я думаю, що я зробив досить авральному режимі.. Впевнений, що ця карта Marelli ? складна насправді... C'? дійсно мало, що буде схожим на криву реального і я думаю також, що мнк, які привіт, завантажив це корисно тільки для тих, хто має на руках один із 500(?). холодний розум і riprov?.. Я сходжу з розуму
Ні, я не пробував
Ні, я не пробував
браво, я і не намагався б навіть тому, що для мене ти трохи поза шляху.
Я думаю, я зрозумів, що слід читати "навпаки", я помиляюся?
деякі карти повинні читати навпаки....від dx до sx ...
макс я не розумію цього вашого втручання. що таке загадка? якщо ви хочете бути в допомогу, вказує також, що в іншому випадку не потрібно
Що скажете? Я сподіваюся, що не зробили інші стихійні лиха
макс я не розумію цього вашого втручання. що таке загадка? якщо ви хочете бути в допомогу, вказує також, що в іншому випадку не потрібно
У файлі ols, що я відправив в "winols" криві читати справа до зліва описані графічно і текстуально. Серед них повинні бути також і карту педаль, що не пам'ятаю, знайшов в 2D; принаймні так я читав в деяких topic
Це говорить про те, скільки б я зрозумів :p
вибач, я не зрозумів що ви хочете сказати.
Час уприскування.і обмежувачі крутного моменту в іншому випадку
час вприскування і обмежувачі крутного моменту працюють таким же чином, як MJD6 (просто дивитися damos).(фактори convesione а не різні.)
C'? обговорення, мені здається, що ви називаєте Marelli MJD давайте вчитися; c'? пояснити практично все, що c'? знати про MJD6, те, що не з'? у цій дискусії ? на damos вище.
вибач, я не зрозумів що ви хочете сказати.
Було самокритики
тихий, в самому початку ? нормально, є деякі труднощі?, це відбувається на всіх.
Що ви говорите? Я намагаюся писати?
Завтра пробую і кажу вам...
зрозуміло, що збитки, о боже мій :cool:
ось файл, машина йде добре, але різницю ? мінімальний, я намагаюся переглянути деякі усі карти, і з кроком, безумовно, c'? те, що я залишив, як тиск турбо і обмежувачем крутного моменту.
не в образу вивчені файл ols ця машина, чому? дійсно ви дороги! обмежувачі вони не чіпатимуть, rail нічого, карти turbo, що ecm називається turbo не карти turbo, але є карти пара ефективність в холод і спеку! коротше кажучи, ви повинні вивчити багато...
зрозуміло, що збитки, о боже мій :cool:
Не в образу абсолютно! Я тут, щоб навчатися. Дякую за відповідь та поради.. Тепер ..я Повинен працювати ще багато :)
avr? дивився 100 разів і до сих пір я у відкритому морі..., Слідуючи файл ols, я зробив це, що я тільки що написав, але мене не переконує нічого
подивіться, що ви зробили на картах rail є цінності, які не змінена, а потім, якщо ви хочете, що ходить він машину, потрібно підняти два біта, які обмежують rail li знаходитесь як десяткове значення від 900 до мапу rail і поруч в карти пара вивчає добре! і є багато інших карт, які ви змінили, що не потрібно нічого! останнє, що карту max torque ви поставили значення 16000 множиться на значення перетворення від 375 Нм так роблять після 1000 км зчеплення вітає тебе :cool:
Привіт, хлопці. Я намагався змінити mappam для punto evo 1.3 75hp з mj8df.
Я торкнувся непотрібні речі?
Якщо я поставлю мені шкоди?
Вибачте і заздалегідь спасибі.
8860