Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога карту mj8df
Прывітанне, хлопцы. Я спрабаваў змяніць mappam для punto evo 1.3 75hp з mj8df.
Я дакрануўся да непатрэбныя рэчы?
Калі я пастаўлю мне шкода?
Прабачце і дзякуй загадзя.
можа быць ? лепш растлумачыць, што вы, што вы закранулі.
я забыўся, што lim. дым выхлапных газаў
у першай частцы я зрабіў катастрофу з курсор :eek:
Тады хлопцы...я думаю, што я зрабіў даволі аўральным рэжыме.. Ўпэўнены, што гэтая карта Marelli ? складаная на самай справе..., C'? сапраўды мала, што будзе пахадзіць на крывую рэальнага і я думаю таксама, што мнк, якія прывітанне, загрузіў гэта карысна толькі для тых, хто мае на руках адзін з 500(?). халодны розум і riprov?.. Я схаджу з розуму
Не, я не спрабаваў
Не, я не спрабаваў
брава, я і не спрабаваў бы нават таму, што для мяне ты трохі па-за шляху.
Я думаю, я зразумеў, што варта чытаць "наадварот", я памыляюся?
некаторыя карты павінны чытаць наадварот....з dx ў напрамку злева ...
макс я не разумею гэтага вашага ўмяшання. што такое загадка? калі вы хочаце быць у дапамогу, паказвае таксама, што ў адваротным выпадку не трэба
Што скажаце? Я спадзяюся, што не зрабілі іншыя стыхійныя бедствы
макс я не разумею гэтага вашага ўмяшання. што такое загадка? калі вы хочаце быць у дапамогу, паказвае таксама, што ў адваротным выпадку не трэба
У файле ols, што я адправіў у "winols" крывыя чытаць справа да злева апісаны графічна і тэкстава. Сярод іх павінны быць таксама і карту педаль, што не памятаю, знайшоў у 2D; па крайняй меры так я чытаў у некаторых topic
Гэта кажа аб тым, колькі б я зразумеў :p
прабач, я не зразумеў што вы хочаце сказаць.
Час ўпырску.і абмежавальнікі крутоўнага моманту ў адваротным выпадку
час ўпырску і абмежавальнікі крутоўнага моманту працуюць такім жа чынам, як MJD6 (проста глядзець damos).(фактары convesione а не розныя.)
C'? абмеркаванне, мне здаецца, што вы называеце Marelli MJD давайце вучыцца; c'? растлумачыць практычна ўсе, што c'? ведаць пра MJD6, тое, што не c'? у гэтай дыскусіі ? на damos вышэй.
прабач, я не зразумеў што вы хочаце сказаць.
Было самакрытыкі
ціхі, што ў самым пачатку ? нармальна, есць некаторыя цяжкасці?, гэта адбываецца на ўсіх.
Што вы кажаце? Я імкнуся пісаць?
Заўтра спрабую і кажу вам...
зразумела, што шкода, аб божа мой :cool:
вось файл, машына ідзе добра, але розніцу ? мінімальны, я спрабую перагледзець некаторыя ўсе карты, і з крокам, безумоўна, c'? тое, што я пакінуў, як ціск турбо і абмежавальнікам крутоўнага моманту.
не ў крыўду вывучаны файл ols гэтая машына, чаму? сапраўды вы дарогі! абмежавальнікі яны не крануты, rail нічога, карты turbo, што ecm называецца turbo не карты turbo, але есць карты пара эфектыўнасць у холад і спеку! карацей кажучы, вы павінны вывучыць шмат...
зразумела, што шкода, аб божа мой :cool:
Не ў крыўду абсалютна! Я тут, каб вучыцца. Дзякуй за адказ і парады.. Цяпер што ..я Павінен працаваць яшчэ шмат :)
avr? глядзеў 100 разоў і да гэтага часу я ў адкрытым моры..., Вынікаючы файл ols, я зрабіў гэта, што я толькі што напісаў, але мяне не пераконвае нічога
паглядзіце, што вы зрабілі на картах rail есць каштоўнасці, якія не зменена, а затым, калі вы хочаце, што ходзіць ен машыну, трэба падняць два біта, якія абмяжоўваюць rail li знаходзіцеся як дзесятковы значэнне ад 900 да карту rail і побач у карты пара вывучае добра! і есць шмат іншых карт, якія вы змянілі, што не трэба нічога! апошняе, што карту max крутоўны момант вы паставілі значэнне 16000 памнажаецца на значэнне пераўтварэнні ад 375 Нм так робяць пасля 1000 км счапленне вітае цябе :cool:
Прывітанне, хлопцы. Я спрабаваў змяніць mappam для punto evo 1.3 75hp з mj8df.
Я дакрануўся да непатрэбныя рэчы?
Калі я пастаўлю мне шкода?
Прабачце і дзякуй загадзя.
8860