Прагляд Поўнай Версіі : bmw 120 мінімум няроўнай халоднай
michele30
18-11-2014, 20:08
У гэты вечар мне ? уваход у майстэрню bmw serie1 2.0 d 2007 год , кліент скардзіцца, мінімум не столькі прыстасавацца да холаду.
Я заяўляю, што я яшчэ не зрабіў нічога, праверак, толькі хутчэй, каб убачыць, ці былі памылкі ў дыягназе і ў ecu рухавіка ў мяне ўсе 4 свечкі напальвання згарэлі , то 2 памылкі пастаянныя на глушыцель ( cio? dpf ) і яшчэ 2, што бегчы мне.
Мой пытанне ? як ніколі гэтыя памылкі асабліва dpf не загараецца кантрольная лямпа рухавіка?
Можа быць, хто прыклаў руку да ecu ці яшчэ лепш-выдалены dpf?
Ці іншыя парады?
Увагу, што на bmw некаторыя дыягназы даюць памылкі на свечкі напальвання, нават калі яны добрыя. ? вы павінны праглядзець іх.
Калі ўсе 4 згарэлі праблема халоднай і, безумоўна, што праблема
michele30
18-11-2014, 20:44
ок, свечак напальвання, аднак заўтра я раблю добрую правярае ўсе, але я не разумею, чаму? гэтая праблема на fap, але індыкатар рухавіка не гарыць?
Не ? рэдка на bmw мець коды няспраўнасцяў, маецца і індыкатар няспраўнасці рухавіка не гарыць. BMW і рухавік n47 або 204d4?
michele30
20-11-2014, 13:29
вы, чаму
baraldino
20-11-2014, 13:52
Калі вы ад памылак на свечках напальвання кіруе добра, чаму? часта прапускае блок кіравання, які кіруе
у тых на тэстар bosch, мне здаецца, памятаць, што есць магчымасць трохі адрознівацца выдатак ў запуску і рэгістрацыі частаты кручэння да мінімуму
як кажа Mikigor часта Bmw не загараюцца індыкатар ie
OT:
у другі дзень ? у мінулым калега 120D, каб зрабіць diagniosi і зрабіць тэсты ў нас аддзеленая swirl і сістэмы рэцыркуляцыі ог (як становішча, што ў каманду)
6/7 памылкі і індыкатар не гарыць
Для сілы, што кліенты Bmw кажуць, што яны не маюць шмат праблем
Прывітанне Міхаіл !!!я Раберта новы падпісчык, я чытаў гэта старая праблема, што ты, у цябе атрымалася яе вырашыць? я пытаюся гэта таму, што ў мяне есць BMW 320 D з рухавіком n47 2008 года і на некалькі дзён, калі рухавік яшчэ халодны-у мяне ёсць невялікая халастога ходу нерэгулярнае, які доўжыцца не больш за 3 хвілін. мінімум 1 хвіліну. пасля, што ўсё ідэальна, я заўважыў, што, калі ён скокамі самакат клапанаў swirl працуе адкрываецца і зачыняецца, ні кода няспраўнасці, свечкі напальвання і блок кіравання, свечкі напальвання новыя. я разабраў калектар і я мыць усталюйце новы электраматор кіравання адкрыць swirl ,цяпер адчуваю сябе яшчэ больш ярка гэта рашэнне, але ён заўсёды той мінімум, трохі танцор, на першай хвіліне пасля ўключэння ў халодным стане. калі гарачая ёсць, як мінімум, ідэальна. Я СПАДЗЯЮСЯ, ТЫ ЗМОЖАШ ДАЦЬ МНЕ САВЕТ АБО РАШЭННЕ.
ДЗЯКУЙ
Прывітанне Міхаіл !!!я Раберта новы падпісчык, я чытаў гэта старая праблема, што ты, у цябе атрымалася яе вырашыць? я пытаюся гэта таму, што ў мяне есць BMW 320 D з рухавіком n47 2008 года і на некалькі дзён, калі рухавік яшчэ халодны-у мяне ёсць невялікая халастога ходу нерэгулярнае, які доўжыцца не больш за 3 хвілін. мінімум 1 хвіліну. пасля, што ўсё ідэальна, я заўважыў, што, калі ён скокамі самакат клапанаў swirl працуе адкрываецца і зачыняецца, ні кода няспраўнасці, свечкі напальвання і блок кіравання, свечкі напальвання новыя. я разабраў калектар і я мыць усталюйце новы электраматор кіравання адкрыць swirl ,цяпер адчуваю сябе яшчэ больш ярка гэта рашэнне, але ён заўсёды той мінімум, трохі танцор, на першай хвіліне пасля ўключэння ў халодным стане. калі гарачая ёсць, як мінімум, ідэальна. Я СПАДЗЯЮСЯ, ТЫ ЗМОЖАШ ДАЦЬ МНЕ САВЕТ АБО РАШЭННЕ.
ДЗЯКУЙ
калі ласка, праверце egr
Прывітанне Guidotacco, шчыра кажучы, мой першы сумневу, гэта была l' EGR, так што я разабраў яго і праверылі vivsivamente, і я знайшоў толькі лёгкая сажа, а затым я яго, пачысціць і сабраць, але ! адбываецца ж дэфект; затым я падумаў, каб закрыць праход газу да калектару з ліст на месца ўшчыльнення, але !! ж парушэнні. тады я вырашыў падключыць Texa x выдаліць памылкі, якія ўзніклі ад закрыцця і не знаходжу.( можа быць, таму што не адлучыць злучэння і трубкі з дэпрэсіі не чуў, што цяжкасць) для паляпшэння я знайшоў, калі я зрабіў скід клапана EGR, змяншальныя па меншай меры, 2 хвілін Мінімум нераўнамерна. што вы думаеце??? чакаю вашых саветаў.Дзякуй