Прагляд Поўнай Версіі : Volvo c30 2.0 136cv
Добры дзень, хацелася б выключыць fap і egr на Volvo c30 2.0 d 136cv, ? можна чытаць і пісаць без праблем з v53? Выдаленне fap ? проста, як правіла, трубе і перапрызначэння з звычайнымі праграмнага забеспячэння або c'? іншае рашэнне?
cinqueturbo
17-11-2014, 14:05
Добры дзень, хацелася б выключыць fap і egr на Volvo c30 2.0 d 136cv, ? можна чытаць і пісаць без праблем з v53? Выдаленне fap ? проста, як правіла, трубе і перапрызначэння з звычайнымі праграмнага забеспячэння або c'? іншае рашэнне?
Што памятаю я Мантуе Siemens SID803A..
павінны закруціць гладка, нават ад БД.. пяро савет для чытання на BDM правільным для pararti азадак..
для вырашэння SW рэкамендую рабіць гэта з SW-серио,
не давярайце Толькі ці падобныя не працуюць добра, від на Siemens, вы ritorner? пэўна таму скардзіўся, дым, etc etc
alfonsoh
17-11-2014, 18:34
ж праблема з v50 жа рухавік, 2004 года, эбу не ведаю, калі 803 або 803a.
павінны portarmela дзен, ? можна згубіцца ў сажевый фільтра, а не пакласці трубку вакууму? я шукаю дапамогу, каб выдаліць dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог і некаторыя памылкі ў эбу, за пэўную плату, вядома.
хто-то пу? дайце мне цытату " + " або " чым правіць файла.
у мяне вялікія сумневы, што гэта было ўжо супастаўляецца раней, калі месца файла, хто-то можа пацвердзіць гэта?
дзякуй
што я ведаю volvo " вы робіце толькі ў bdm, так што монті bosch, так што монті siemens у 2,4, што вы можаце атрымаць яе ў boot
alfonsoh
17-11-2014, 20:14
803 з bdm 100 на харчаванне ў школе (без блока харчавання bdm), верагодна, таксама з ktag пратакол pegeot, 803 з ktag, магчыма, нават bdm.
cinqueturbo
17-11-2014, 22:14
ж праблема з v50 жа рухавік, 2004 года, эбу не ведаю, калі 803 або 803a.
павінны portarmela дзен, ? можна згубіцца ў сажевый фільтра, а не пакласці трубку вакууму? я шукаю дапамогу, каб выдаліць dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог і некаторыя памылкі ў эбу, за пэўную плату, вядома.
хто-то пу? дайце мне цытату " + " або " чым правіць файла.
у мяне вялікія сумневы, што гэта было ўжо супастаўляецца раней, калі месца файла, хто-то можа пацвердзіць гэта?
дзякуй
Я вам раю звярнуцца ў службу з файламі ў інтэрнэце..
застанецеся задаволеныя...