Перегляд Повної Версії : Проблема після scritura через OBD Opel Vivaro 2.5 Dci EDC16C36
chiptuning.cro
14-11-2014, 22:13
Після scrito файл mod через OBD на Opel Vivaro, Renault двигуна 2.5 dci з EDC16C36 махина не працює ще добре.
Але не бере обертів, і sighiozza в діагностиці помилка DF053 "Rail pressure regulation function"
Я намагався переписати файл орі, але проблема залишається.
Читання і scritura, так і з файлів mod і після орі і все пройшло добре, без проблем і inietori кодуються.
Кому-то вже сталося?
Що можливо?
І просто збіг чи ще щось?
Заздалегідь спасибі!
blackwolf76
14-11-2014, 23:33
другий мене не виходить писати. Від помилок, ми б сказали, проблема на регулятор насоса HP.
написано один раз, але якщо зробити це знову, + ці ecu повинні бути зроблені в bdm і ви навіть дупу.
написано один раз, але якщо зробити це знову, + ці ecu повинні бути зроблені в bdm і ви навіть дупу.
chiptuning.cro
14-11-2014, 23:48
;) в тому випадку, якщо ти смів, трохи занадто з проханням rail на карту???
Ні, я тільки хотів відключити карту обмежувач швидкості, що і встановлено в 140 км/год e2p ;)
вибачте, але як ви зробили, щоб працювати обмежувач в e2prom через obd?
chiptuning.cro
15-11-2014, 12:28
вибачте, але як ви зробили, щоб працювати обмежувач в e2prom через obd?
З допомогою карта дозволяє не витрачати біт і mettendollo до нуля, ви можете вимкнути обмежувач, що і написано в e2p.
Ви не можете змінити карту (значення), що' я знаю, але ви можете тільки зробити off-восени.
"Я вже зробив на Trafic з EDC16C33 успішно... ;)
ви можете побачити, наприклад, зміна біта?
rodcraft86
15-11-2014, 17:16
може бути, він втратив кодування форсунок, а ви пробували перевірити?
chiptuning.cro
15-11-2014, 17:21
може бути, він втратив кодування форсунок, а ви пробували перевірити?
так, вище я написав, що " кодування " і " місце...
ви перевірили, якщо навіть номер шасі ? на місці.
chiptuning.cro
15-11-2014, 22:55
Я пробував міняти датчик тиску в рампі, що' я був ескорт, але помилки і поведінка, і дорівнює...
Зараз я повинен бачити, з регулятором насоса, тому що я зрозумів, що " тиск в магістралі високого тиску і занадто висока і залишаючи відкритим один гвинт на флейті, з якої виходив олії, до тих пір поки controlavo ignietori ви abbasava тиск в магістралі rail і машина працювала набагато краще, майже як dovrebe.
Sara' регулятор тиску, як сказали вище, від blackwolf76 і rego88, все говорить мені: "так, зараз ми бачимо...
chiptuning.cro
15-11-2014, 22:55
ви перевірили, якщо навіть номер шасі ? на місці.
все на місці, навіть тут...
cinqueturbo
16-11-2014, 11:42
Поверніть все золото і подивитися, що f?..
chiptuning.cro
16-11-2014, 13:21
Поверніть все золото і подивитися, що f?..
Я, назад в грі та situazzione одно, як scrito вище...
В процесі я зняв регулятор тиску і я знайшов трохи смоли понте-металіка, сара, може бути, від насоса.
Завтра я отримаю регулятор новий, то " ми бачимо...
blackwolf76
16-11-2014, 15:50
Переконайтеся, походження металу рими програти новий контролер, і якщо ? насос може розірвати інжекторів
frantik3
16-11-2014, 17:34
цій машині має свій обмежувач швидкості? у карті і не в eeprom2 я не хотів би, що ви змінили щось і пішов, і змінити щось у eeprom2, і зараз вам не повернутися більше? в ****
краще всього на ці автомобілі, і зробити її bdm, як говорив в попередніх постах, rego88
!!!
chiptuning.cro
16-11-2014, 18:03
ви можете побачити, наприклад, зміна біта?
цій машині має свій обмежувач швидкості? у карті і не в eeprom2 я не хотів би, що ви змінили щось і пішов, і змінити щось у eeprom2, і зараз вам не повернутися більше? в ****
краще всього на ці автомобілі, і зробити її bdm, як говорив в попередніх постах, rego88!!!
Хм... На trafic таким чином, я відключив обмежувач на 100км, що і в e2p і все пройшло ок.
8846
chiptuning.cro
16-11-2014, 18:17
Я знаю, що' вище, ви не бачите fotto, ось промелькнутый...
ці ecu повинні бути зроблені bdm чому? в іншому випадку вони втрачають кодувань, форсунки,насос і рейку мій друг, з вашої ж проблема вирішена за допомогою оновлення програмного забезпечення-й? кодування rail з офіційним діагнозом
chiptuning.cro
17-11-2014, 13:39
ці ecu повинні бути зроблені bdm чому? в іншому випадку вони втрачають кодувань, форсунки,насос і рейку мій друг, з вашої ж проблема вирішена за допомогою оновлення програмного забезпечення-й? кодування rail з офіційним діагнозом
Ваш друг зробив через OBD ?
Codificha rail і насос ??? Я чув, що сказати на це, qualchuno знає ще ?
це зроблено бд був майстер у самому справі, якщо ви подивитеся навіть alientech ви не рекомендує це зробити в бд....
chiptuning.cro
17-11-2014, 15:34
це зроблено бд був майстер у самому справі, якщо ви подивитеся навіть alientech ви не рекомендує це зробити в бд....
Purtropo не видно на фото,
але зараз, я чув, що' навіть' інші coleghi була та ж проблема, через OBD.
Alora, не fattela через OBD, що не мають повного резервного копіювання в BDM він EDC16C36 !
Спасибі alien78!
chiptuning.cro
20-11-2014, 22:55
Ось, врешті-решт ми вирішили сьогодні з Opel Tech2 оригінал.
Оскільки не'віск нове оновлення ecu ми змінили кодувань для регулятора rail і насос, тому що існують два різних і subbito після, машини почали діяти вашій увазі квартиру.
Ви бачите, що' написання через obd ми і втратили правильній настройці регулятора, і rail був зійшов з розуму.
Проблема вирішена, до щастя...
Тепер' але', тільки BDM на ці http://www.ecu-tuning.it/home/public/style_emoticons/nuova/biggrin.png http://www.ecu-tuning.it/home/public/style_emoticons/nuova/biggrin.png http://www.ecu-tuning.it/home/public/style_emoticons/nuova/biggrin.png
Спасибі всім, хто рік працював, особливо alien78 ;)
Я теж потрапив у ту ж пастку. Що пекло..... я намагався зробити все, що в BDM, але нічого.
Автомобіль Renault Trafic 2.5 dci
В процесі я дізнався наступні уроки:
1. Ktag і півень не знають, як зробити контрольну з якоїсь причини. Рішення було зробити контрольну суму winols і писати без корекції.
2. Файл діви, що змушує IUD3.2 не працює. ймовірно і перевірено на версії більше старі, ніж ці блоки.
3. І CanClip і повністю в собі. Я спробував відразу змінити тип регулятора тиску в Type 2, але він мене обдурив. Зрештою, після 10 спроб нам і вдалося.
Я можу сказати тільки одну річ : Тільки французькі m€r3a!!
Спасибі за ваші пости, вони були великою підмогою.