Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема пасля scritura праз OBD Opel Vivaro 2.5 Dci EDC16C36

chiptuning.cro
14-11-2014, 22:13
Пасля scrito файл mod праз OBD на Opel Vivaro, Renault рухавіка 2.5 dci з EDC16C36 махіна не працуе яшчэ добра.
Але не бярэ абароты, і sighiozza ў дыягностыцы памылка DF053 "Rail pressure regulation function"

Я спрабаваў перапісаць файл крычы, але праблема застаецца.

Чытанне і scritura, так і з файлаў mod і пасля з врі і ўсе прайшло добра, без праблем і inietori кадуюцца.

Каму-то ўжо адбылося?
Што магчыма?
І проста супадзенне ці яшчэ што-то?

Загадзя дзякуй!

blackwolf76
14-11-2014, 23:33
другі мяне не выходзіць пісаць. Ад памылак, мы б сказалі, праблема на кантролер помпы HP.

alex68
14-11-2014, 23:38
напісана адзін раз, але калі зрабіць гэта зноў, + гэтыя ecu павінны быць зробленыя ў bdm і вы нават азадак.

rego88
14-11-2014, 23:39

rego88
14-11-2014, 23:41
напісана адзін раз, але калі зрабіць гэта зноў, + гэтыя ecu павінны быць зробленыя ў bdm і вы нават азадак.

chiptuning.cro
14-11-2014, 23:48
;) у тым выпадку, калі ты адважны, трохі занадта з просьбай rail на карту???

Не, я толькі хацеў адключыць карту абмежавальнік хуткасць, што і ўстаноўлена ў 140 км/ч у e2p ;)

ugoboss
15-11-2014, 07:05
прабачце, але як вы зрабілі, каб працаваць абмежавальнік у e2prom праз obd?

chiptuning.cro
15-11-2014, 12:28
прабачце, але як вы зрабілі, каб працаваць абмежавальнік у e2prom праз obd?

З дапамогай карта дазваляе не марнаваць біт і mettendollo да нуля, вы можаце адключыць абмежавальнік, што і напісана ў e2p.
Вы не можаце змяніць карту (значэнне), што' я ведаю, але вы можаце толькі зрабіць off-восенню.
"Я ўжо зрабіў на Trafic з EDC16C33 паспяхова... ;)

ugoboss
15-11-2014, 15:12
вы можаце ўбачыць, напрыклад, змена біта?

rodcraft86
15-11-2014, 17:16
можа быць, ен страціў кадаваньне фарсунак, а вы спрабавалі праверыць?

chiptuning.cro
15-11-2014, 17:21
можа быць, ен страціў кадаваньне фарсунак, а вы спрабавалі праверыць?

так, вышэй я напісаў, што " кадаваньне " і " месца...

ugoboss
15-11-2014, 22:23
вы праверылі, калі нават нумар шасі ? на месцы.

chiptuning.cro
15-11-2014, 22:55
Я спрабаваў змяняць датчык ціску ў рампы, што' я быў эскорт, але памылкі і паводзіны, і роўная...
Цяпер я павінен убачыць з дапамогай рэгулятара помпы, таму што я зразумеў, што ціску ў рампы, і занадта высокай, і пакідаючы адкрытым адзін шруба на флейце, з якой выходзіў алею, да таго часу, пакуль controlavo ignietori вы abbasava ціск у чыгуначныя магістралі і машына працавала значна лепш, амаль як dovrebe.
Sara' рэгулятар ціску, як сказалі вышэй, ад blackwolf76 і rego88, усе кажа мне: " так, цяпер мы бачым...

chiptuning.cro
15-11-2014, 22:55
вы праверылі, калі нават нумар шасі ? на месцы.

усе на месцы, нават тут...

cinqueturbo
16-11-2014, 11:42
Вярніце усе золата і паглядзець, што f?..

chiptuning.cro
16-11-2014, 13:21
Вярніце усе золата і паглядзець, што f?..

Я, назад у врі і situazzione роўна, як scrito вышэй...

У працэсе я зняў рэгулятар ціску і я знайшоў крыху смалы понтэ-металика, сара, магчыма, ад помпы.
Заўтра я атрымаю рэгулятар новы, то " мы бачым...

blackwolf76
16-11-2014, 15:50
Пераканайцеся, паходжання металу рыфмы прайграць новы кантролер, і калі ? помпа можа разарваць інжэктараў

frantik3
16-11-2014, 17:34
гэтай машыне мае свой абмежавальнік хуткасці? у карце і не ў eeprom2 я не хацеў бы, што вы памянялі што-то і пайшоў, і змяніць што-то ў eeprom2, і цяпер вам не вярнуцца больш? у ****
лепш за ўсе на гэтыя аўтамабілі, і зрабіць яе ў bdm, як казаў у папярэдніх пастах, rego88

!!!

chiptuning.cro
16-11-2014, 18:03
вы можаце ўбачыць, напрыклад, змена біта?

гэтай машыне мае свой абмежавальнік хуткасці? у карце і не ў eeprom2 я не хацеў бы, што вы памянялі што-то і пайшоў, і змяніць што-то ў eeprom2, і цяпер вам не вярнуцца больш? у ****
лепш за ўсе на гэтыя аўтамабілі, і зрабіць яе ў bdm, як казаў у папярэдніх пастах, rego88!!!

Хм... На trafic такім чынам, я адключыў абмежавальнік на 100км, што і ў e2p і ўсе прайшло ок.

8846

chiptuning.cro
16-11-2014, 18:17
Я ведаю, што вышэй, вы ня бачыце fotto, вось промелькнутый...

alien78
17-11-2014, 12:31
гэтыя ecu павінны быць зробленыя bdm чаму? у адваротным выпадку яны губляюць кадовак, фарсункі,помпа і рэйку мой сябар, з вашай жа праблема вырашаная з дапамогай абнаўлення праграмнага забеспячэння-й? кадоўкі rail з афіцыйным дыягназам

chiptuning.cro
17-11-2014, 13:39
гэтыя ecu павінны быць зробленыя bdm чаму? у адваротным выпадку яны губляюць кадовак, фарсункі,помпа і рэйку мой сябар, з вашай жа праблема вырашаная з дапамогай абнаўлення праграмнага забеспячэння-й? кадоўкі rail з афіцыйным дыягназам

Ваш сябар зрабіў праз OBD ?
Codificha rail і помпа ??? Я чуў, што-небудзь сказаць на гэта, qualchuno ведае яшчэ ?

alien78
17-11-2014, 14:46
гэта зроблена бд быў майстар на самай справе, калі вы паглядзіце нават alientech вы не рэкамендуе зрабіць гэта ў бд....

chiptuning.cro
17-11-2014, 15:34
гэта зроблена бд быў майстар на самай справе, калі вы паглядзіце нават alientech вы не рэкамендуе зрабіць гэта ў бд....

Purtropo не відаць на фота,
але цяпер, я чуў, што' нават' іншыя coleghi была тая ж праблема, праз OBD.

Alora, не fattela праз OBD, якія не маюць поўнага рэзервовага капіявання ў BDM ен EDC16C36 !

Дзякуй alien78!

chiptuning.cro
20-11-2014, 22:55
Вось, у рэшце рэшт мы вырашылі сення з Opel Tech2 арыгінал.

Паколькі не'воск новае абнаўленне ecu мы змянілі кадовак для рэгулятара rail і помпа, таму што існуюць два розных і subbito пасля, машыны пачалі дзейнічаць вашай увазе кватэру.
Вы бачыце, што' напісанне праз obd мы і страцілі правільнай наладзе рэгулятара, і rail быў сышоў з розуму.

Праблема вырашана, на шчасце...
Цяпер' але', толькі BDM на гэтыя http://www.ecu-tuning.it/home/public/style_emoticons/nuova/biggrin.png http://www.ecu-tuning.it/home/public/style_emoticons/nuova/biggrin.png http://www.ecu-tuning.it/home/public/style_emoticons/nuova/biggrin.png

Дзякуй усім, хто год працаваў, асабліва alien78 ;)

spiki_x
Я таксама трапіў у тую ж пастку. Што пекла..... я спрабаваў зрабіць усё, што ў BDM, але нічога.

Аўтамабіль Renault Trafic 2.5 dci

У працэсе я даведаўся наступныя ўрокі:
1. Ktag і певень не ведаюць, як зрабіць кантрольную па якой-то прычыне. Рашэнне было зрабіць кантрольную суму winols і пісаць без карэкцыі.
2. Файл панны, што прымушае IUD3.2 не працуе. верагодна і праверана на версіі больш старыя, чым гэтыя блокі.
3. І CanClip і цалкам у сабе. Я паспрабаваў адразу змяніць тып рэгулятара ціску ў Type 2, але ён мяне падмануў. У рэшце рэшт, пасля 10 спробаў нам і ўдалося.

Я магу сказаць толькі адну рэч : Толькі французскія m€r3a!!

Дзякуй за вашыя пасты, яны былі вялікім падмогай.