Перегляд Повної Версії : Peugeot 206 gti і проблема каталізатора
Здрастуйте, у мене Peugeot 206 2.0 gti 100kw 2003 року. В результаті погіршення стану каталізатора, я іноді спалахує повідомлення про несправності каталізатора, чергуючи з проблемою забруднення навколишнього середовища завжди на дисплеї. Машина іноді йде com-перше, раз у strattoni, то я б вирішити проблему. Оскільки монтує ecu marelli 48p не читається через послідовний порт, і я не хочу його розібрати, чи є спосіб, щоб обманювати її, може бути, з емулятором від мало грошей, або інший метод?
є addattatori, що можна знайти у продажу і вони йдуть покласти між глушника і зонд post kat
Я щось бачив, ділового металу від декількох євро, chiss? якщо вони працюють, в ці дні я намагаюся замовити.
Пару євро, я не думаю. У продажу ви знайдете на 20-40 євро залежить, якщо тобі зробити токарний верстат з) ти
Та що ви кажете пару євро. Я ці адаптери я часто використовую їх на автомобілі, які ми встановлюємо в спг-скрапленого газу, що
Дають через кілька км неефективності каталізатора
Тоді я знаю, що я не ясно, шматок від тебе описано, які ключові слова я можу використовувати, щоб знайти його в інтернеті?
cinqueturbo
15-11-2014, 13:30
втулка розпірна для лямбда-зонда
8839
повинно бути,..
існує два типи емуляторів лямбда-зонд;
1 ? просто розпірка, йде трохи-зонд і стоїть-макс 50 євро
2 інший, а не завжди розпірка, але c'? реальний міні-kat всередині і коштує навіть більше? 150 євро
І різниця qualcunqual ?? Чому? я повинен scscegliere типу порівняно з іншою?