Перегляд Повної Версії : Ідентифікація моделі ecu
Pierchip
14-11-2014, 08:10
Вибачте, питання банальний, хто мене знає, сказати, як визначити, через гніздо OBD, який ебу ? встановлений на машині, і яке програмне забезпечення використовувати для цього? Спасибі.
просто діагноз.....або програміст....
в залежності від автомобіля, який ви вкажете tool kess,mpps,півник і т. д, і зробіть ecu id : ідентифікація даних. або діагноз, або, краще, якщо ви можете побачити ecu читайте про моделі
bosch,denso,marelli, visteon і т. д. і т. д ..
Pierchip
15-11-2014, 13:12
Спасибі макс, дякую алекс. А потім, щоб знати, якщо ? блок управління, який ви пу? читати і писати через obd або якщо має бути зроблено в bdm я роблю пошук на форумі?
cinqueturbo
15-11-2014, 13:37
Кожен інструмент у свій список, автомобіль і метод роботи..
ти, що інструмент у вас є?
Pierchip
15-11-2014, 20:28
Зараз ще нічого, я хотів би почати зрозуміти щось, перш ніж ризикувати, кидати гроші. Що ви порадите мені почати?
ви можете вибрати півень тільки з одним продуктом, робиш багато речей, охоплює широкий спектр авто ,все працює як послідовний, що в школі і т. д. і т. п....
Завжди залежить від того, скільки роботи, ви можете витягти нас. Купити обладнання, повний оригінал, як sw і hw
Ви проводите порядна. Якщо ваш обсяг роботи дозволяє вам порада, l купивши продукти, не клони.
Pierchip
16-11-2014, 21:58
На даний момент обсяг роботи ? нічого...
Я думаю, що почати? від півня.
У Ktag б еволюція kess чи я помиляюся?
так здається, судячи з alientech
тільки, що k tag працює, на відміну від kess qst'останній працює в послідовний ,а ktag в bdm, jtag,і т. д. на практиці потрібно відкрити блок
Я зійду за питання!!
з ktag ви пу? читати весь блок, чи не так?
ви можете робити все, резервного копіювання або окремого файлу
треба завжди читати резервного копіювання
навіть якщо родимка не була високою, з моєї точки зору завжди є офіційний продукт xk? у вас завжди є допомога, що вам пу? дотримуватися у разі, якщо проблема
Безумовно, погоджується з тим оригінальний продукт, а різниця в ціні ? жахливий, я роблю це для хобі, я не можу дозволити собі цієї покупки, і запевняю вас, що я зробив подарунок.
Якщо я, можливо, використовував мене, безумовно, беру!!!
I read it with diagnostic or ID with programmer and look on this site which ecu is insinde
Переклад!!!!
Може бути, це англійська для пошуку Bosch ecu автомобілів - bosch*****
Я читав з діагностики або ID, що і програміст, і дивитися на цьому сайті, які ecu ? finition
You каан choose the language on this site
Я роблю переклад для мого зручності?, і неуцтва, так? коли я читаю пости, я не повинен кожен раз робити переклад!!!!
����
Pierchip
30-01-2015, 21:50
Спасибі, Клаус, це щось serial не знав.
Щодо резервного копіювання....сьогодні я прочитав SID 206 з kess, але не дав мені можливості? це зробити. C'? якийсь трюк, щоб зробити те ж саме?
резервного копіювання ви тільки з ktag, kess ви лише читає файли, в яких картки
Pierchip
02-02-2015, 21:43
Мені виправляє, в якості програмного забезпечення я використовував Ksuite. Щоб використовувати Ktag я повинен прочитати за BDM чи я помиляюся?
Ви ktag, його можна використовувати тільки в школі...має різні функції...bdm.. boot ..jtag