Прагляд Поўнай Версіі : Памылкі выкарыстання ecm titanium
Прывітанне ўсім, я пачатковец ва ўсім; спадзяюся, я не памылюся, таксама ў раздзеле.
тады я растлумачу, пры выкарыстанні праграмы ecm titanium. я паспрабаваў адкрыць 2 карты арыгіналаў у
BMW 320D 163CV. Першая памылка мяне ад пошуку драйвера, чаму? адзначае, што не ? у базе дадзеных, ж памылку, што даў мне нават з ypsilon 1.3 mtj 75cv.
яшчэ пры ўваходзе ў фарсункі rpm/load у выпадку з bmw у rpm пачынаецца ад 7200, а не 700 напрыклад. што ж тычыцца ypsilon у rmp/load мне не можаце зрабіць ніякіх зменаў, чаму? я ад усіх значэнняў 65535...
дапамажыце мне няма я ўвогуле нічога!!!!!
у дадатку файлы з арыгінальных аўтамабільных прынятыя на разгляд:
Проста вы выкарыстоўвалі няправільны драйвер.калі ты не запускаецца аўтаматычна, пасля выбару файла, врі
Зрабіце запыт драйвера і, калі вы абанент alientech табе робяць іх
Проста вы выкарыстоўвалі няправільны драйвер.калі ты не запускаецца аўтаматычна, пасля выбару файла, врі
Зрабіце запыт драйвера і, калі вы абанент alientech табе робяць іх
дзякуй за адказ. на жаль, я не падпісант, тое c'? некаторыя магчымасці? аднавіць яго тут, у інтэрнэце?
ці esistone карты ўжо гатовыя?
franco75
13-11-2014, 23:28
Не лічу, што карта гатовая, але калі вы хочаце даведацца, як зрабіць яе вы на гэтым форуме знойдзеце ўсю неабходную інфармацыю.
Драйверы даюць вам grossissima рукой, але, як кажа Франк, калі ў вас дастаткова вопыту, вы таксама можаце змяніць
Усе ў 2d
не давяраеце занадта шмат дыскаў, ecm, часам здымаюць дзярмо.
вы спрабавалі рабіць пошук ўручную, абраўшы марку і мадэль аўтамабіля???
Так, я спрабаваў шукаць, але num cks, не ? маецца ў драйверы не тыя забітыя. Сення, калі я магу замест скрыншотаў, крок за крокам аперацыі, якія я здзяйсняю, і вы скажыце мне, дзе я памыляюся.
Я inespertissimo, а затым, калі магчыма, мы б qlke душы pia гатовая ісці за мной, было б вельмі прыемна. Я хацеў бы даведацца, але дзе пачатак??????
Так, я спрабаваў шукаць, але num cks, не ? маецца ў драйверы не тыя забітыя. Сення, калі я магу замест скрыншотаў, крок за крокам аперацыі, якія я здзяйсняю, і вы скажыце мне, дзе я памыляюся.
Я inespertissimo, а затым, калі магчыма, мы б qlke душы pia гатовая ісці за мной, было б вельмі прыемна. Я хацеў бы даведацца, але дзе пачатак??????
мой савет абыякавым ? пошук у інтэрнэце, c'? таксама кіраўніцтва на італьянскай мове, які тлумачыць многія рэчы, законы, зрабіце тэсты, а затым папытаеце тлумачэнняў, ? цяжка, што хто-то падыме нам крок за крокам, што трэба рабіць.
alfa147jtdm
14-11-2014, 17:27
Упэўнены, што карты, якія вы чыталі, былі врі?
Упэўнены, што карты, якія вы чыталі, былі врі?
У ypsilon упэўнены 100%
michele30
15-11-2014, 12:08
C'? у 501-482 ў драйверы паказаць, што.
Ваш sw і hw ??
Файл я, здаецца, адбываюцца, мне здаецца.