Прагляд Поўнай Версіі : код аўтамагнітолы fiat punto 2003 год blaupunkt
прывітанне ўсім, я зрабіў невялікае слайд-шоў у раздзеле падыходзіць, то я паспрабаваў мець зносіны ў форуме, але мне ніхто не падлічыў, я спадзяюся, мне дапаможаце я таксама чытаў правілы, але там я зразумеў, вялікая ch?!
аднак мая праблема і што я не магу знайсці код мой радыепрымач фірмы blaupunkt " cd кропак на 2003 год даю коды:
bp137623308464
fiat punto high cd 7641376316
я спадзяюся, мне дапаможаце, як вы дапамаглі іншым.......дзякуй, хлопцы x, калі ласка :(
raffaell0
12-11-2014, 18:05
Прывітанне, праблема цюй? не ? што вы не хочаце, каб дапамагчы. ? што нам піша solo x код радые, а затым ен знікае . Паколькі, як вы і 50in перад вамі 2-макс 3 паведамленні, шукаюць код есць ? стаў трохі кансерватыўныя.
Vabb? пасля пропаведзі:
Паспрабуйце гэта : 2146
Прывітанне, праблема цюй? не ? што вы не хочаце, каб дапамагчы. ? што нам піша solo x код радые, а затым ен знікае . Паколькі, як вы і 50in перад вамі 2-макс 3 паведамленні, шукаюць код есць ? стаў трохі кансерватыўныя.
Vabb? пасля пропаведзі:
Іншая справа, як я магу дапамагчы людзям на рэчы, якія я ведаю вельмі добра..??
raffaell0
12-11-2014, 21:31
Іван, гэта не дзеянне.Вам Не адказваю, было б лепш?
Ну, глядзіце, калі код ідзе.Ок?
Raffaell0 я уключыў радыепрыемнік, і цяпер ен кажа мне, панда, што гэта значыць? У апошні раз, што нешта гарыць, я пыталася, толькі код.... :-(
У другой-што растлумачу, добра сістэма была ўсталяваная на пункце 1.9 jtd 2003 год sporting шляхам продажу я выдаліў стэрэа арыгінал, і я паклаў адзін на accomodo цяпер, праз 5 гадоў я купіў іншы пункт 1.9 jtd 5-дверный sicciome без стэрэа я хацеў бы ўсталяваць гэты, што я ад cio? у blaupunk зыходнай кропкі x у апошні раз, што я спрабаваў, было ў кропку, стары cio? той, з стэрэа ў дыскусію, і я патрабаваў толькі код, які я не.... цяпер у момант новага мне кажа canchek ? узіраючыся ў іншых форумах кажа ні слова, з-за адсутнасці паслядоўнай шыны can ? can b цяпер я хацеў бы ведаць, дзе я павінен злучыць іх дакладна, і калі іх мае зносіны ў аўто без праблем? А вялікае дзякуй-кода, хоць я не мог выкарыстоўваць....
cinqueturbo
13-11-2014, 11:27
У другой-што растлумачу, добра сістэма была ўсталяваная на пункце 1.9 jtd 2003 год sporting шляхам продажу я выдаліў стэрэа арыгінал, і я паклаў адзін на accomodo цяпер, праз 5 гадоў я купіў іншы пункт 1.9 jtd 5-дверный sicciome без стэрэа я хацеў бы ўсталяваць гэты, што я ад cio? у blaupunk зыходнай кропкі x у апошні раз, што я спрабаваў, было ў кропку, стары cio? той, з стэрэа ў дыскусію, і я патрабаваў толькі код, які я не.... цяпер у момант новага мне кажа canchek ? узіраючыся ў іншых форумах кажа ні слова, з-за адсутнасці паслядоўнай шыны can ? can b цяпер я хацеў бы ведаць, дзе я павінен злучыць іх дакладна, і калі іх мае зносіны ў аўто без праблем? А вялікае дзякуй-кода, хоць я не мог выкарыстоўваць....
Вы маецца программатор Eprom? Дыягназ Мульты Брэнд ці спецыфікацыі Fiat?
Не, я хацеў бы ведаць, калі можна было гэта зрабіць самастойна?! :-O
raffaell0
14-11-2014, 01:28
Івана? Калі вы пыталіся толькі коды,і цяпер просіць што-то іншае, мабыць ? затрымаўся х доказаў, зробленыя з няправільнага кода.
Паспрабуйце трымаць яго уключаным x 24 або 48 гадзін.Павінен даць табе магчымасць? яшчэ раз калі ласка, увядзіце код