Перегляд Повної Версії : звіт 5-й курс навчання rimappature professionalchiptuning 25-26/10/14 Рим
riccardo59
29-10-2014, 14:18
Для мене ? був чудовий курс, спасибі.-
гроші витрачені не даремно, як початок відмінною точкою, і ви знаєте, хто в перший отримаєте дуже далеко " привіт". -
enzopezzano
31-10-2014, 10:28
Ми не говоримо лайно!!!!!!! Протягом двох днів наймом на 100%!!!!!! Зробити це можна повірити, тільки для початківців.
riccardo59
31-10-2014, 13:45
Подивитися не марнославний, але мої перші дві машини я зіставляються тільки добре, я в порядку всі поради професорів, я б не хотів стати професором, але маленький вчитель, я не можу змусити вас повірити, нічого нікому, вони говорять багато лайна у форумах, pi? на одну менше, тобі різниця ?
привіт
enzopezzano
01-11-2014, 08:49
Не повідомляється, до тебе. Ви пояснили, як редагувати рядка в hex? Відображення в 2D ? Відкрийте карту без драйверів? Switch off, Egr Dpf/Fap. Іін два дні, не думаю. Тому вони лайно. І Marelli 8df, 6b, 6j? День, який ви отримуєте 1.3 euro5 та повторно просить дати йому карту подивитися, як ви їх перевірити!!!!! Тільки, щоб прочитати.
Не повідомляється, до тебе. Ви пояснили, як редагувати рядка в hex? Відображення в 2D ? Відкрийте карту без драйверів? Switch off, Egr Dpf/Fap. Іін два дні, не думаю. Тому вони лайно. І Marelli 8df, 6b, 6j? День, який ви отримуєте 1.3 euro5 та повторно просить дати йому карту подивитися, як ви їх перевірити!!!!! Тільки, щоб прочитати.
основи дають тоді ? кожен нормальний ecu ти його деталей і проводиться, вивчаючи і пробуючи... кажуть, що чіпати, як мацати і чіпати, тому що карти, за допомогою драйверів надійним, що дозволяє з себе, а потім розпізнати карту в 2d, чи то 8 чи 16 біт отримує план поверху з досвідом... а то ви завжди можете скористатися форумі сумніви та/або питання...
Я наприклад, щоб торкнутися близько 70 з кривих драйверів моєї med 9 у мене пішло років і тести в школі...
gianni1001
04-11-2014, 21:15
Я хотів би сказати добре слово на користь курсів, організованих D і M .
Між тим, подякувати їм як завжди багато, щоб їх доступності
Я звернувся до них, щоб спробувати поглибити свої знання, що дорівнювало НУЛЮ.( і я повинен визнати, що я навіть трохи дерев'яна голова)
Перш ніж звернутися до них, я пішов безпосередньо від Alientech, з якого я хотів купити продукти для того, щоб почати це пригода.
Я заявляю, що я 45 років, не є ні механік, ні електрики, я самоучка і через мережу, я отримав інформацію дуже корисною.
У Alientech програма була
один день теорія, на дизельні двигуни та їх експлуатація
ще один день, ще теорія про продукцію alientech і практика
мені (та й іншим, бідолахам) зробили за 2 дні, тільки теорії і практики, тільки тепер
тому що не було більше часу....
Я заявляю, що я зібрав їх інформацію, написавши все, що міг, бо не дозволяли нам задавати питання відразу, але в кінці кожного пояснення.
У цей період були менше, ніж пальців однієї руки, щоб зробити хід, і ніхто не зробив втрачати час.
незважаючи на те, порівняно з курсом, виконану Professionalchiptuning я не дізнався практично нічого....я викинув гроші.
тим не менш, мої гроші були гарні, як ті, інші....
але я зуб отруєний не будемо про це....
Я був delusissimo.
Але, організувати курс, де ви шукаєте, щоб продати продукт, elogiandone якості", але не дати практичні демонстрації ???але хто тобі купити в коробці???
Але це я зрозумів, коли я пішов, щоб зробити хід D і M.
Тому що, маючи їх, а також, враховуючи невелику кількість на дизельні двигуни використовували метод набагато більш вигідно для тих, хто має обмежені знання в цій області, як я.
я пройшов курс PFCT якщо я правильно пам'ятаю, в кінці липня 2014 року я не знав практично нічого
Протягом двох місяців ,після курсу, я зробив кілька карт на бензин між Fiat ,Wv,Bmw,Fiat ,Renault,Citroen,Audi,ford,Nissan,kia,Jeep,Alfa Romeo,Ssangyong і т. д. і т. п. DeFap виключення РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог ,mod відхилень холодної та гарячої
потім я почав відкривати ебу edc17, щоб ознайомитися з ними в tricore з K-tag і в Прямому ефірі з Kessv2 ,я пітнів 14 сорочок, але після того як ви зробили, перш за все, тоді стає легше.
Я не втрачаю можливість читати нові блоки управління навіть тільки заради отримання досвіду, а потім вивчати з ECM
і це завдяки їх
Де, не скоро з моїми знаннями я звертаюся до служби першим, і я повинен сказати, що інвестиції корисно, тому що, копіюючи те, що ви дізнаєтеся, вивчаючи зміни, навіть з драйвера.
звичайно, поки що не в змозі ( але сподіваюся скоро вивчити його) розрахувати кількість? дизельного палива, яке треба вприснути міняти БЖ або робити перетворення
але я сподіваюся, що деякі душі, pia, що відповідати на мої питання, чи якийсь додатковий курс
У мене мільярд питань, які я M і D, але це буде коштувати занадто багато консультування фізичних осіб :))
Чекаю з нетерпінням, звичайно, на турбо бензин, на який, звичайно ж, не manchero'.
Дякую і вибачте, якщо я був багатослівним
P. s. не платить мені ніхто, щоб говорити такі речі :)
msport (exil77grande)
10-11-2014, 10:21
я видалив всі повідомлення, сміття, крім одного, у якому сказав : " після того, як до людини безпосередньо, для інших я хотів зробити, це обговорення тільки для учасників курсу, які можна висловити свій погляд на 2 дні, проведених з нами.
msport (exil77grande)
10-11-2014, 10:24
Ми не говоримо лайно!!!!!!! Протягом двох днів наймом на 100%!!!!!! Зробити це можна повірити, тільки для початківців.
якщо після курсу всі учасники якої більшість навіть не знали, що таке файл, є можливість втрутитися самостійно на зміну edc15-edc16-edc17-Siemens зробити egr off, як на старих, так і для нових керування, де ви повинні зробити зміни в 2d і вирішити всі в 2d reboot гарячої на групи vag для мене означає вміти працювати autonomanmente.
msport (exil77grande)
10-11-2014, 10:36
я вам відповім, що є людина, який пояснював на курс теорії, навіть якщо в цій темі ніхто не запросив ти право втрутитися і, чесно кажучи, тобі не треба c (z-z або бачив, що в даний час півнями тут літають і освіта ви її залишили в стороні:
1) на шістнадцятковий ми обговорювали деякі роблять приклади, але тільки, щоб побачити, що ви говорили, коли говорили hex.
2)відображення в режимі 2d, і це було широко пояснено і те, як,де втрутитися і змінити файл, який може без драйверів,як видалити egr на edc16-17 і як виправити reboot гарячої групи vag.
3)switch off ми бачили деякі defap в тому числі, наприклад, switch off на edc17 і я повторюю, egr off.
4)для marelli були пояснені дуже добре і старі, що нові-5 євро.
5)і було також показано, як зробити різні сполуки туристичне згаданих вами.
для інших, якщо потрібно відображення ви можете звернутися безпосередньо хтось з учасників за день до цього не знав нічого.
ВИБАЧТЕ, ЯКЩО МАЛО 2 ДНІВ
я думаю, що все, що вони дізналися протягом 2 днів ці хлопці, ти це знаєш (якщо ти в змозі це зробити) у 2-3 роки, звичайно, це був тільки перший крок дитини, який за день до ходив на 4 ногах і речей, щоб вчитися у них, дійсно, багато ще в житті потрібно смирення, що ти мрії, і якщо ти такий хороший, я не розумію, навіщо витрачати час на форум,з цим я закриваю тему, тому що я вже втратив дуже багато часу, щоб відповісти, і я, щоб зробити речі більш важливі, ніж сидіти за самовпевнено переконаний, що бог на землі.
Маленьку замітку!!!
Тому що людям завжди потрібно дискредитувати роботу інших???
Може бути, тому що не впевнені в них?!?!?
riccardo59
26-11-2014, 13:52
На жаль, у нас кажуть, що заздрість і рідкісна хвороба, але коріння у нормальних людей.-
На жаль, я навіть трохи заздрю.... не участь!!!
msport (exil77grande)
29-12-2014, 19:39
вибачте, але я зрозумів, що ви не помістили фотографії учасників,як ви можете бачити серед учасників воску, жінка, що я повинен сказати, була серед тих, які навчилися швидко все:
msport (exil77grande)
29-12-2014, 19:39
riccardo59
29-12-2014, 21:33
Вітаю прекрасні фотографії
і не тільки те, що ми дізналися,і це було більше, ніж те, що я очікував, спасибі.
Раніше я теж цього щастя! І 16/01/15 пологів для того, щоб зробити курс.
Сказав і зробив. Звичайно працювати по-крупному. Я дуже задоволений результатом. Але, очевидно, або отримав тільки підстава, щоб змінити більшість дизель-решта залежить тільки від мене. Не забуваємо, що це і безмежний світ, де ce завжди вчитися, навіть після стількох років. Що стосується курсу, і дуже складною. Через деякий час ви не здатний розуміти і хотіти. Рада, загалом-то пляшку, redbull. ))
alfa147jtdm
05-02-2015, 18:00
Hahahahahahahahahahahahah!!!!!!! Дуже смішно.