Прагляд Поўнай Версіі : савет праграміста і праграмнага забеспячэння для alfa fiat lancia
Добры вечар, я хачу купіць программатор і праграмнае забеспячэнне, каб пачаць вырашаць праблему аварыі падушкі бяспекі на аўтамабілях Fiat lancia Alfa, Што вы мне параіце?
выдатны форум 70 наведванняў у пост няма адказу!
michele30
15-11-2014, 12:17
Дык і я кажу пра пачаткоўца , але, як праграміст, калі вы не хочаце марнаваць шмат, і вы павінны рабіць толькі тое, што вазьмі upa-usb або залозы' c'? я нават больш? добрыя.
Для праграмнага забеспячэння, а не іх ? pi? цяжка, відаць, што не ўсе яны добра працуюць, трэба працаваць ўручную, але вы таксама павінны ведаць, што чапаць...
я павінен зрабіць 500 наступны набор праграмнага забеспячэння, падушка бяспекі рамонт 2011 давайце паглядзім, ці працуе ен.
выдатны форум 70 наведванняў у пост няма адказу!
калі вам ніхто не адказаў ? чаму? вельмі верагодна. не заўседы appiccicati да пк і ўсе ў нас зрабіць.
калі t зацікаўлены працаваць на падушка бяспекі вы павінны мець добрае паяльной станцыя добры праграміст eprom і т. д ..
і добрыя sw, якія працуюць на crasch.
мяркую, вы марнуеце каля 2000 еўра.
legendaryslave
15-11-2014, 21:51
калі вам ніхто не адказаў ? чаму? вельмі верагодна. не заўседы appiccicati да пк і ўсе ў нас зрабіць.
калі t зацікаўлены працаваць на падушка бяспекі вы павінны мець добрае паяльной станцыя добры праграміст eprom і т. д ..
і добрыя sw, якія працуюць на crasch.
мяркую, вы марнуеце каля 2000 еўра.
крыху больш добрага зваршчыка, добрая паяльной станцыя гарачага паветра добры праграміст годнае праграмнае забеспячэнне, нават калі мы не заўседы захоплівае,і не варта недаацэньваць добры дыягназ
У якасці праграмнага забеспячэння, што параіце, каб група Fiat Alfa lancia?
У аснове майго абмежаванай вопыт, для пачатку вы маглі б прыняць CARPROG. Не ўсе, але добрае суадносіны кошту і якасці? цана.
mobilservice
14-04-2015, 15:57
Я хацеў бы купіць upa-usb як розныя парады. C'? некаторыя версіі ў прыватнасці? Grezie
christos_bull
14-04-2015, 17:09
Hello!
is very good CarProg Original!