Перегляд Повної Версії : оновлення kess - k-tag
michele30
08-11-2014, 12:04
Я бачив навколо, що ви можете оновити kess до версії 2.06, але бачив, що kess, що ktag працюють з тим же програмним забезпеченням, оновлення одним оновлюється та інше чи ні?
Є cortezze слідувати чи ні?
159sportwagon
08-11-2014, 22:36
Ви справді, якщо уточніть , будуть оновлені всі два
frantik3
08-11-2014, 22:52
оновив тільки sw, але не fw, а потім те, що ви робите з 1.89 ти навіть з 2.06 раніше єдине, що ви можете? оновлення і вставки файлів, читання віртуального
michele30
09-11-2014, 13:07
отже, якщо я оновлю до версії 2.06 не має проблем, k-tag працює однаково, але я не зрозумів що потрібно зробити, щоб оновити?
не треба оновлювати прошивку?
rodcraft86
10-11-2014, 22:50
у ktag 2.06 має багато протоколів немає, як edc16c39 в bdm, а на 1.89 активні, для kess а не з'? щось в пі? як mini r60 є в 2.06 і відсутня в 1.89
michele30
12-11-2014, 13:18
Ця прошивка не знаходиться де-небудь?
потрібно оновити як те, що kess, що k-tag, правильно ? те ж саме?
159sportwagon
12-11-2014, 19:48
Або посилання, щоб завантажити v1.89. Зараз розвантаження.у ці дні спробую з'єднатися з k-tag . Потім я дам вам знати
159sportwagon
12-11-2014, 22:25
Я встановив 1.89
Але не з'єднується . Я не знаю, що я роблю не так. Додаю
В
Фото . 8820 [/[ATTACH=CONFIG]88208821TTACH]8822
rodcraft86
13-11-2014, 17:27
що ecu ?? сід світло-блакитного кольору, які ви бачите, за що
159sportwagon
13-11-2014, 19:15
Alfa Romeo 159 1.9 jtdm edc16c39 . Вона ? в адаптації між k-tag і купон
rodcraft86
14-11-2014, 23:27
але дивіться, що немає необхідності в адаптері
у ktag підключається безпосередньо, не бачили керівництва? не ? як півень
159sportwagon
15-11-2014, 09:28
У вас випадково схеми як ви пов'язали ви . Я всі купони по-китайськи . Вони йдуть allimentato безпосередньо від k-tag, то ???
michele30
15-11-2014, 11:57
Але, що програмне забезпечення було це в комплекті з k-tag, 1.89 або на 2.06 ?
Я з 1.89 йду спокійно, може бути, може бути прошивка відрізняється від 2.06 до 1.89 ?
rodcraft86
15-11-2014, 14:25
я сподіваюся, що ти не зробив на шкоду, я вклав фотографії з відновленим 8840 ось правильна посилання
rodcraft86
15-11-2014, 14:44
я сподіваюся, що ти не зробив на шкоду, я вклав фотографії з відновленим 8840 ось правильна посилання
159sportwagon
15-11-2014, 15:44
Купон пружини, де гавкіт купив
159sportwagon
15-11-2014, 15:46
Треба allimentare ЕКЮ один гребінь ECU з allimentatore? Вибачте за моє невігластво
rodcraft86
15-11-2014, 17:14
на bosch edc16 екю подається через schedino і не від гребеня, якби я вас, перш ніж придбати інструмент, я informerei добре про те, як діяти на різних ecu, або ризик завдати серйозної шкоди
159sportwagon
15-11-2014, 17:41
Ок , і schedino де гавкіт купив
rodcraft86
15-11-2014, 17:56
звернись за порадою в мережу, коштують недорого і працюють добре, за правилами я не можу відправити нічого про
вибачте, у мене версія kessv2 1.89, для використання програмного забезпечення 2.07 потрібне оновлення мікропрограми micro 3.034 в 4.034, де можна скачати в інтернеті?
"Пошук в інтернеті" в даний час знаходиться всюди 4.034
Вибачте robo але ги, firewire або кошти до цього часу я не правильно зрозумів вашу відповідь.......
rodcraft86
15-03-2015, 11:43
для ktag ? disponivile версії fw до теперішнього часу v6.070
frantik3
15-03-2015, 15:25
Вибачте, але де ви знайдете
"Пошук в інтернеті" в даний час знаходиться всюди 4.034
вибачте robo але я в труднощі знайти його, ви, що перебуваєте у всьому світі, ви можете допомогти мені?
На ebay можна знайти як 4.034 як 4.036 як версія master slave. K-теги з останніх протоколів. Я кажу чітко версії орі не китайський сміття.
зрозуміло, що знайти їх, але я думав, що до цього часу ваш............ Через mxp-----------
Я думаю, що ви не могли оновити тільки процесор..чому? ось файли на sd карту...І перейдіть знайти тих, хто робить цю роботу, і якщо вони роблять мінімум просять багато грошей....
На ebay можна знайти як 4.034 як 4.036 як версія master slave. K-теги з останніх протоколів. Я кажу чітко версії орі не китайський сміття.
яка відповідь ? ваш robo, користувач rad7 запитав, де їх можна скачати з інтернету, і ти йому сказав, що він був скрізь в інтернеті, і ви говорите йому, що на ebay c? ті, хто їх продає оригінали, ви відкрили америку robo, в будь-якому випадку я не думаю, що все ж таки ви знаходитесь безкоштовно, навіть тут, на форумі ce, хто ви можете внести зміни як у hw, так і sw, природно (і правильно) за додаткову плату, тому що вклала гроші, ходити по магазинах рішення, я думаю.
159sportwagon
16-03-2015, 13:27
Привіт ugoboss . цікавить навіть мене. Я tag k клон. До кого я можу звернутися.
Привіт ugoboss . цікавить навіть мене. Я tag k клон. До кого я можу звернутися.
вибачте 159sportwagon, але рішення, про яке я кажу, я ? для kess, а не для k-tag.
zalinski65
16-03-2015, 22:33
Mah я зробив оновлення мого kess, за 300 не мені ? ще мач ? у подорожі. Soft, який сказав мені використовувати ? у ver 2.08 м
Mah я зробив оновлення мого kess, за 300 не мені ? ще мач ? у подорожі. Soft, який сказав мені використовувати ? у ver 2.08 м
? цифри, які вони зазвичай ставлять, але я знаю, що за кордоном вони також вимагають більше.
zalinski65
17-03-2015, 21:58
Насправді, я послав його в Румунії. Мені потрібно, щоб? в help оновлені 2.08. Тип дав мені тільки sw без інструкції new.
пристрасть двигунів
17-03-2015, 23:57
Я думаю, що деякі інформація не може бути розкрита, в іншому все, так? як і багато речей, рішення, повертають, з уст в уста, не забудьте про авторські права.........
Насправді, я послав його в Румунії. Мені потрібно, щоб? в help оновлені 2.08. Тип дав мені тільки sw без інструкції new.
не c?ра потрібно відправити його в румунії, на ту ж роботу тобі роблять також в італії, правда, пристрасть двигунів ;-)
пристрасть двигунів
18-03-2015, 20:30
ви знаєте, Ugoboss, багато людей говорять і мало info виконуються...........
zalinski65
18-03-2015, 22:47
Mbeh я тільки кажу, що.......якщо б факт оплати права їм належало продається безліч d +. Даючи істинний скорочення клонів.
пристрасть двигунів
21-03-2015, 15:05
Здрастуйте, подивіться біда, саме ці клони, компанія інвестує стільки в пошуку і вивченні, і ? нормально, що клієнт платить не тільки інструмент у валізу, я вважаю, що чим раніше, щоб захистити тих, хто вкладає багато грошей, і в pi? платить регулярно, підписка поставлять на контроль в мережі, як вже? декілька компаній, то я хочу побачити, якщо вони звертаються, щоб зробити роботу на автомобілі 50-100 євро, нові автомобілі ? finita la cuccagna............
Gianpy80
22-03-2015, 14:55
пристрасть двигунів ти правий? з моменту, коли хтось просить вас перепризначення добре попросити 300/350 євро, але коли ви запитують defap або видалення egr, принаймні з моїх частин вже? утомливо прийняти 150 євро. Я особисто для роботи в різних майстернях, на дому і, звичайно, якщо gi? повинні дати мені 150 євро, для видалення egr, який коштує 200 замінити його не слід. Навіть я виявив, що багато хто мене називають, якщо вони просто змушені, інакше замість defappare воліють мити fap з кислотою батарей або bucarli... таких абсурдних речей.. але вони роблять все, щоб заощадити... очевидно, що їздити cos? низька вартість оригінальний інтерфейс і його підписка буде занадто високою. Тепер з новими edc17 групи vag я st? знайти p? у ваші труднощі? і st? серйозно розглядає можливість покупки x17 оригінал.. у Мене була розмова з їх представником і він мене майже переконав.. я просто сподіваюся, щоб збільшити p? навколо чому? криза, не ? ще минуло..
frantik3
22-03-2015, 15:05
))))
))))
))))
rodcraft86
22-03-2015, 18:06
по-моєму, мова інвестиції і розвиток ? суб'єктивно кожен інструмент, піонери завжди cmd і півник, потім йдуть травень і dimsport, хто знає, якийсь чоловік, який працює для цих брендів, знає, що той, хто приходить після, скопіювати роботу рано, а потім вкладає дуже мало або нічого, chiss? чому? alien завжди приходить через кілька місяців, у порівнянні з іншими
пристрасть двигунів
22-03-2015, 20:53
пристрасть двигунів ти правий? з моменту, коли хтось просить вас перепризначення добре попросити 300/350 євро, але коли ви запитують defap або видалення egr, принаймні з моїх частин вже? утомливо прийняти 150 євро. Я особисто для роботи в різних майстернях, на дому і, звичайно, якщо gi? повинні дати мені 150 євро, для видалення egr, який коштує 200 замінити його не слід. Навіть я виявив, що багато хто мене називають, якщо вони просто змушені, інакше замість defappare воліють мити fap з кислотою батарей або bucarli... таких абсурдних речей.. але вони роблять все, щоб заощадити... очевидно, що їздити cos? низька вартість оригінальний інтерфейс і його підписка буде занадто високою. Тепер з новими edc17 групи vag я st? знайти p? у ваші труднощі? і st? серйозно розглядає можливість покупки x17 оригінал.. у Мене була розмова з їх представником і він мене майже переконав.. я просто сподіваюся, щоб збільшити p? навколо чому? криза, не ? ще минуло..
Привіт Gianpy80, де ти?
пристрасть двигунів
22-03-2015, 20:56
rodcraft86
22-03-2015, 22:06
? вірно, але тільки в частині, клони добре працюють на автомобілі до 2012 року, після того як вони не в курсі, але якщо б вони були, можуть працювати навіть на тих нових, візьміть kess орі і клон, і paragonateli всередині бази ? ідентичний і з 10 євро компонентів, це призводить клон ж ****лло в орі, ходять чутки, що хто виробляє tool ori, або в той же, що виробляє на основі клону, що якщо б це було істинною, я не здивований, країна, очі мигдалеподібні виробляє все, тепер навіть якщо їх країн, в яких продається кінцевий продукт, заперечують цю річ, для мене, хто робить це для роботи, ПОВИНЕН вказати тільки на оригінальної продукції, для інших, які розважаються і заробляють досвід, можливо, зіставивши автомобілів на місяць, можуть поміститися навіть cinesini якщо використовувати звичайні запобіжні заходи, щоб уникнути pi? можливо проблеми
пристрасть двигунів
22-03-2015, 23:04
? вірно, але тільки в частині, клони добре працюють на автомобілі до 2012 року, після того як вони не в курсі, але якщо б вони були, можуть працювати навіть на тих нових, візьміть kess орі і клон, і paragonateli всередині бази ? ідентичний і з 10 євро компонентів, це призводить клон ж ****лло в орі, ходять чутки, що хто виробляє tool ori, або в той же, що виробляє на основі клону, що якщо б це було істинною, я не здивований, країна, очі мигдалеподібні виробляє все, тепер навіть якщо їх країн, в яких продається кінцевий продукт, заперечують цю річ, для мене, хто робить це для роботи, ПОВИНЕН вказати тільки на оригінальної продукції, для інших, які розважаються і заробляють досвід, можливо, зіставивши автомобілів на місяць, можуть поміститися навіть cinesini якщо використовувати звичайні запобіжні заходи, щоб уникнути pi? можливо проблеми
з 10 євро ne систем 3 і ми навіть залишається щось,майже всі в ****llo виробництва ? так gi? від часу..........потім кожен з f? як вона вважає, для того щоб зробити досвід, або пристрасті, те, що засмучує, що там приймають смак до пристрасті, і грошей, і перемиканні на 2,3,4,5, і багатьох, які роблять так до 1/3 ціни створюють дискомфорт і багато.....
rodcraft86
23-03-2015, 16:20
я думаю, що на півдні ситуація зовсім інша, з мого боку, не ? cos?, працюють майже виключно з професіоналів або, принаймні, тих, хто робить ремесло, проблеми ? часто, любитель копіткої і бажане вчитися, виконує роботи кращих передбачуваного професіонала, гнилі яблука в цьому середовищі є ті, що мають краще устаткування і все необхідне обладнання, але не ємність? для роботи краще, хто ? дійсно добре, і робить різницю, lavorer? і завжди, чому? зіставлення, зроблене дилетантом, портер? незабаром механічні проблеми і не поширює слух, як це завжди буває, не lavorer? pi?, його професіоналізм? не робить обладнання від 50 000 євро, тому тільки пристрасть і постійне бажання вчитися і розвиватися, вивчаючи, інвестуючи в спеціальні курси і пробуючи спочатку на власні кошти, а потім на тих, інших,
Gianpy80
23-03-2015, 20:50
Привіт Gianpy80, де ти?
я Клин...
Gianpy80
23-03-2015, 20:53
однак цюй? від мене, більшість з "професіоналів" використовує інтерфейси оригінал, але slave.. і вони не можуть навіть зіставити edc15... Необхідно також розрізняти фахівців і професіоналів...
пристрасть двигунів
23-03-2015, 21:00
ви знаєте, мова ? довгий і складний, але я завжди доступний в роз'яснення, не потрібні ці суми, щоб бути добре в області, навіть не гроші,.......
перше, що ви повинні знати механіки в дні, знати, дизельним або бензиновим двигуном, знати свої межі конструктивної, мати технічну документацію і величезне бажання вчитися, електроніки та управління кожної окремої сім'ї......бути професіоналом означає в першу чергу надійність? і після того, як всі інші, продуктивність, витрата палива і fumosit?.....часто я читаю, і я не хочу коментувати тих, хто не знає, і навіть те, що має в руках, тому в бочку, щоб користуватися комп'ютером, я намагаюся уявити собі, інші його роботи.......
я згоден з пристрасть двигунів... багато "фахівці" є раб, і навіть не знають, що означає зіставити..
я думаю, що на півдні ситуація зовсім інша, з мого боку, не ? cos?, працюють майже виключно з професіоналів або, принаймні, тих, хто робить ремесло, проблеми ? часто, любитель копіткої і бажане вчитися, виконує роботи кращих передбачуваного професіонала, гнилі яблука в цьому середовищі є ті, що мають краще устаткування і все необхідне обладнання, але не ємність? для роботи краще, хто ? дійсно добре, і робить різницю, lavorer? і завжди, чому? зіставлення, зроблене дилетантом, портер? незабаром механічні проблеми і не поширює слух, як це завжди буває, не lavorer? pi?, його професіоналізм? не робить обладнання від 50 000 євро, тому тільки пристрасть і постійне бажання вчитися і розвиватися, вивчаючи, інвестуючи в спеціальні курси і пробуючи спочатку на власні кошти, а потім на тих, інших,
я повністю згоден з вами і любителі, що ви є на форумі ? повний, то навіть не знаю, визнати duration map від egr
хороші гроші, при тому, що оновлення я також знаходжу в інтернеті!
Його compravi новий ці гроші, з кнопкою скидання маркера fw 4.036 Ksuite 2.10 і вам гроші йшли.