Прагляд Поўнай Версіі : файл ori jtag альфа міф 95hp ecu51872442
прывітанне ўсім форум innanzittto я віншую ўсіх вас і, у прыватнасці, з мадэратарам форума, то хачу сказаць вам, што без вашай дапамогі не можа вырашыць ніякіх праблем, я прыходжу да сітуацыі, мне патрэбны файл ori альфа міф 95hp дадзеныя ecu 51872442 MJD 8F2.A2 /HW00P/9445-A276 ЗАГАДЗЯ ДЗЯКУЮ
Вы праверце, у нейкай базе звестак?
Ок, знайшоў, калі вы дасце мне ваш **** табе ездзіць.
Ок, знайшоў, калі вы дасце мне ваш **** табе ездзіць.
Праверыць пошту і паведамляйце
я бачыў файл, прабачце, калі вам цікава, што-то, калі я даю вам файл заўседы міф, вы можаце мне сказаць, калі ? 1.3 або 1.6?
Калі 16 і bosch edc16c39 ? marelli 8df. Ці магу я спытаць, што трэба рабіць з файлам врі?
цот вы дапаможаце мне знайсці гэты файл dela міф? мне трэба ў тэрміновым парадку.
дзякуй
калі вы не можаце знайсці, вам трэба адкрыць ecu і прачытаць яе ў j-tag, але не ? працы для пачаткоўцаў, вы спыталі, якія праблемы ў вас, і вы нават не адказалі, карыстальнік, мне здаецца, што табе яго паслаў, але вы не ведаеце, нават калі вы працуеце на 1300 альбо на 1600, мне здаецца, што ты вельмі неспрактыкаваны, і я настойліва рэкамендую вам спадзявацца на таго, хто ведае сваю справу, перш чым аб'яднала ў сабе казіні (усе, што ў вас ужо зроблены).
Прывітанне, калі добра на форуме c'? адна разделка падыходзіць для гэтага запыту.....
эбу робіць адкрыта і прачытана ўжо ў jtag, каб даказаць, што ecu працуе на 100%, я ўставіў іншы файл заўседы 1.3 толькі, што змена серыйнага нумара і машыну б'е ў галаву, цяпер шукаю арыгінальны файл, каб змясціць яго ўнутр, каб quaesto я папрасіў дапамогі-файл, які мне трэба ? 9445a276 з велічыні 2.098.176 байт, калі ? inferirore або suoperiore на гэты памер galllo не прымушае мяне пісаць, ні паслядоўнага, ні на jtag
добры дзень, выбачайце, але я не зразумеў, вы чыталі, jtag, таму я мяркую, што вы зрабілі bakup....вы можаце напісаць тое, што вы чытаеце.....
тады зараз я вам растлумачу, факты, як яны пайшлі, я ў майстэрні альфа-міф, што есць праблема, дэфект, які мае аўтамабіль ? наступнае : я стаўлю на матацыкл, аўтамабіль усе гладка, як толькі пераходжу на centimeto колы аўтамабіля " паскарэння яшчэ і не дае мне ніякіх недахопаў у дыягностыцы тупік раздыма модуля abs, і машына ходзіць рэгулярна, я замяніў блок abs, але і няспраўнасць не ўхіленая, у гэты момант я адкрыў ecu, і я зрабіў чытанне jtag агульнага і я замяніў мікра з іншага файла знайшоў у сеткі, што ? заўседы міф 95cv але ? іншы, як карту, таму што машына б'е ў галаву, і ідзе вельмі моцны дэфект пасля quaste аперацыі ? зніклі зусім, цяпер мне трэба файл ori машыны, каб пераканацца, што ты вернешся ўсе арыгінал, калі хочаце, я магу размясціць файл, які я прачытаў ад ecu, калі яна была няспраўнасць, я прыкладаю файл пашкоджаны, што робіць дэфект
frantik3
16-11-2014, 17:30
калі вы хочаце ўзяць яе арыгінальнай і не знаходзіцеся арыгінальныя перайсці ў альфа-і зрабіце абнаўленне ecu, аднак, упэўнены, любой аперацыі адным назад, да рэзервовага капіявання, а затым піша, і ўсе роўна не пакласці файл з sw адрозніваецца на аўто, не маючы рэзервовай копіі, вы, верагодна, blokkare усе!!!!!
У любым выпадку, калі я не памыляюся, то гэта вашы першыя паведамленні, мой савет і прадставіць да, так і ў выпадку, калі адзін ведае, дзе вы знаходзіцеся, мы маглі б знайсці рашэнне вашай праблемы, правяраючы, калі хто-то на вэб-сайце вы знаходзіцеся ў вашым раене і можа дапамагчы!!!!
michele30
17-11-2014, 13:51
калі я правільна зразумеў, вам трэба файлаў, мікра-і проста, і бачыў, што замяніўшы толькі, што машына ідзе добра, праўда?
глядзіце, дзе знаходзяцца моды, мікра-і, магчыма, зрабіць нейкі мод на ваш, залозы' вы павінны пайсці ў альфа-канал.
Вы робіце казіно. Калі вы робіце cos? зрабіце дыягностыку на ўсіх ecu. Праверыць стан датчыка счаплення. І тормазы. Калі-то і я ? поспех на 159 mjet, што было датчыка ціску ў тармазной кароткі і аўтамабіль трымаў дросельную засланку з прывадам, закрытай і
Памер