Перегляд Повної Версії : edc17 2.0 tdi раптове падіння пари і дизельне паливо. чому?
Привіт, хлопці,
я не можу зрозуміти цю річ (подивитися лог додається)
я не розумію, чому навколо 4000 об / хв має явний спад крутного моменту\вприскування дизельного палива.
тепер я не розумію, якщо пара падає і тягне чер дизельне паливо,
або, якщо, як багато кажуть насос не може підтримувати тиск в rail і, отже, зменшує час вприскування і слідувати потім падає пара...
ви що думаєте?
8789
ніколи не чув про обмежувач оборотів?
Ви багато разів, але якщо б я спочатку подивився журнал, ви б зрозуміли, що не ? це справа!
Спасибі в будь-якому випадку, щоб бути на віражах
цей графік без опису доріжок можна? зверніть також тлумачень.
що б і слідів тиску, що ви говорите, бути критика?
ви не бачите навіть шкалу часу acsissa.
Sergio відкрити файл zip вище ви крутного моменту і оборотів в нижній знаходитесь дизельне паливо вводять
ви втримав зображення з усіма, написані messe x явно
це ? нормальне управління, обмеження обертів
немає проблем з тиском.
? стратегія равлики.
І як ? можна видалити її? Я не розумію, чому? тоді надходження до 5000rpm
Чекаємо відповіді з пі? експерти
frantik3
08-11-2014, 17:50
авто
frantik3
08-11-2014, 18:16
залежить від швидкості? у будь-якому випадку !!!!
щоб з'ясувати, чи так це ? ви можете видалити його, необхідно мати файл, що міститься в блоці управління.
ви можете виявити, що ? тільки що написав зробити, cos? як ви вимірювали.
Ви помиляєтеся, не ? прив'язані до швидкості? робить це в 4-5-6 за 3900 4000 оборотів в хвилину і швидкість? різні
frantik3
08-11-2014, 20:59
подивіться на карти і подивитися, що більше 3600 об калу-все керування дизель, однак, для швидкості? фінал golf6 170 має обмежувач на 250 і golf6 140 до 210
Ок, це я назад...
Так, по-твоєму, якщо aumentassi справа? дизель в карті перетворення нм iq щоб тримати її більш постійною, а її звели більш однорідною буде отримати переваги в ****llo потужності?
Не розумію тільки, що скажіть tot скільки оборотів ? лім від пару, варити, а також в лім-крутний момент, або, якщо c'? конкретній карті або ? в результаті зниження дизель
frantik3
08-11-2014, 21:13
дивіться всі диспетчери дизель, як вони працюють, і ви зрозумієте, відкрити damos і ti і pi? просто навіть зрозуміти ****lli факторів перетворення і тенденції
Якщо ? DSG і карту ви перевищили 450nm крутного моменту, зміна розміру і кидає вам чер ін'єкцій....