Прагляд Поўнай Версіі : edc17 2.0 tdi раптоўнае падзенне пары і дызельнае паліва. чаму?
Прывітанне, хлопцы,
я не магу зразумець гэтую рэч (паглядзець лог прыкладаецца)
я не разумею, чаму вакол 4000 аб / мін мае відавочны спад крутоўнага моманту\ўпырску дызельнага паліва.
цяпер я не разумею, калі пара падае і цягне чэрвень дызельнае паліва,
або, калі, як многія кажуць помпа не можа падтрымліваць ціск у rail і, такім чынам, памяншае час ўпырску і прытрымлівацца затым падае пара...
вы што думаеце?
8789
8790qui лепш за ўсе бачна
ніколі не чуў пра абмежавальнік абаротаў?
Вы шмат раз, але калі б я спачатку паглядзеў часопіс, вы б зразумелі, што не ? гэта справа!
Дзякуй у любым выпадку, каб быць на віражах
гэты графік без апісання дарожак можна? звярніце таксама тлумачэнняў.
што б і слядоў ціску, што вы кажаце, быць крытыка?
вы не бачыце нават шкалу часу ў acsissa.
Sergio адкрыць файл zip..вышэй вы крутоўнага моманту і абаротаў у ніжняй знаходзіцеся дызельнае паліва уводзяць
вы ўтрымаў малюнак з усімі, напісаныя messe x відавочна
гэта ? нармальнае кіраванне, абмежаванне абаротаў
няма праблем з ціскам.
? стратэгія слімакі.
І як ? можна выдаліць яе? Я не разумею, чаму? тады паступлення да 5000rpm
Чакаем адказ з пі? эксперты
frantik3
08-11-2014, 17:50
аўто
frantik3
08-11-2014, 18:16
залежыць ад хуткасці? у любым выпадку !!!!
каб высветліць, ці так гэта ? вы можаце выдаліць яго, неабходна мець файл, які змяшчаецца ў блоку кіравання.
вы можаце выявіць, што ? толькі што напісаў зрабіць, cos? як вы вымяралі.
Вы памыляецеся, не ? прывязаныя да хуткасці? робіць гэта ў 4-5-6 за 3900 4000 абаротаў у хвіліну і хуткасць? розныя
frantik3
08-11-2014, 20:59
паглядзіце на карты і паглядзець, што больш за 3600 пра кала-усе кіраванне дызель, аднак, для хуткасці? фінал golf6 170 мае абмежавальнік на 250 і golf6 140 да 210
Ок, гэта я назад усе...
Так, па-твойму, калі aumentassi справа? дызель ў карту пераўтварэнні нм iq каб трымаць яе больш сталай, а яе звялі больш аднастайнай будзе атрымаць аб перавагах ў ****llo магутнасці?
Не разумею толькі, што скажыце tot колькі абаротаў ? лім ад пару, варыць, а таксама ў лім-крутоўны момант, або, калі c'? канкрэтнай карце або ? у выніку зніжэння дызель
frantik3
08-11-2014, 21:13
глядзіце ўсе дыспетчары дызель, як яны працуюць, і вы зразумееце, адкрыць damos і ti і pi? проста нават зразумець ****lli фактараў пераўтварэння і тэндэнцыі
Калі ? DSG і карту вы перавысілі 450nm крутоўнага моманту, змяненне памеру і кідае вам чэр ін'екцый....