Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне dpf на ford focus, 2008 год, 1,6 тып рухавіка g8db 80 квт
Прашу экспертаў і даводзіцца рабіць гэтую працу, калі ? пераважней чытаць у паслядоўны або bdm гэты ecu дзякуй
legendaryslave
07-11-2014, 13:48
вельмі, вельмі пажадана гэта зрабіць у bdm вы risckia страты кадовак варыянтаў у e2p, і тое не выйсце, яшчэ і з толькі ford, то вам захаваць
Вялікі дзякуй папрасіце тых, хто ведае больш, не ? ніколі не sbagliaqto прывітанне
legendaryslave
07-11-2014, 16:21
Можа быць, вы зробіце bakup ў bdm, а затым чытанне і запіс у паслядоўны c ? працэдуры паважаць вас кажа, што гэта сродак
Скончыў працу, чытаў і пісаў у bdm ўсе ок яшчэ раз дзякуй
Прывітанне Scinti я павінен зрабіць таксама кароткі, але з fap што ты зрабіў?
Як ужо? напісаў я рушыў услед радам экспертаў, чытаў і пісаў у bdm, выдалены fap і egr не клон праграмы, што знаходзяцца ў сеткі ,уступіў у наладах ecu з дапамогай праграмы дыягностыкі абнуленне параметраў fap выдалены кіравання блок кіравання дабаўка, адлучыўшы таксама раз'ем, які знаходзіцца пад задняга сядзення на баку пярэдняга пасажыра кантрольная лямпа рухавіка не гарыць чакаем вынікаў, прывітанне і добрую працу
blackwolf76
08-11-2014, 23:26
Калі вы зрабілі гэта з калі-небудзь ecusafe вы будзеце мець праблемы ў будучыні, улічваючы, што разам на працы, fap вы таксама выдаляе табліца dtc і ў выпадку няспраўнасці вы пасадзіце і не знойдзеш памылкі ў дыягназе. Наткнуўся на аўтамабіль, які я ? прыехала, роўная.
ок, для чытання ў bdm, але я меў на ўвазе з fap фізічна, што ты яму зрабіў???....бялізну нарэзаць і высыпаць, высыпаць толькі коткі, паклаў трубку змяніць???...прашу савета усіх, улічваючы, што я павінен зрабіць у бліжэйшы час.
Зробленыя 4 адтуліны ад 18 практычна ачышчана прывітанне
Ок, дзякуй, adottero вашай сістэмы, чаму? мне было таксама рэкамендавана скараціць і ачысціць....але мне будзе доўгая гісторыя