Перегляд Повної Версії : розрахунок afr поговоримо....
voglioimparare
07-11-2014, 08:49
привіт всім, я подумав, ввічливо чи хтось ? може, поясніть, як правильно зробити розрахунок afr в дизелі..додаю карту приклад
https://www.professionalchiptuning.net/alfa-brera-vt133.html ПОСТ N3.
візьміть довідки для розрахунку, що і оригінальний? потім один раз зробіть мод, як ви, наведеним esattamnente ( або майже) в іграх серії?
я бачив, що на авто типу гольфу 7 , якщо ви не підтримуєте afr схоже на те, серії (17) фільтр відновлює часто, тому я хотів би спробувати зрозуміти, якщо є реальний formulina застосовувати.
вам слово!
voglioimparare
07-11-2014, 15:29
ні, хлопці?
об'єм повітря ? у зіставленні повітря мета
витрата дизельного палива ? в осі ж розкладку
контроль і aggiustatina в unit? вимірювання
потім відносини
потім відносини
Sergio, якщо не помиляюся, співвідношення повітря/кількість? дизельне паливо, впрыснутое знаходиться до карти prex...поділіться цієї думки?
карту prex????? що?????
існує карта afr, але ? тільки обмежувач, те, що було карту диму.
voglioimparare
07-11-2014, 21:32
потім відносини
voglioimparare
09-11-2014, 01:04
вперед, хлопці, ніхто не, що s? розрахунок afr??
візьмемо, наприклад,
читаю в карті обмежувач значення максимального крутного моменту = 370 нм при 2000 об/хв
я йду сула карта, пара - дизель і 2000 оборотів і 370 нм я вважаю, приблизно 74 мм3 (интерполируя між 350-68,7 і 400-83,9)
я 74 mm3 x 0,9 = 66,6 мг
я йду на карту дизельного палива - повітря і 2000 об/хв і 74 мм3 я вважаю повітря 1000 мг
я ділю 1000 / 66,6 я вважаю, afr= 15,01
voglioimparare
10-11-2014, 08:57
візьмемо, наприклад,
читаю в карті обмежувач значення максимального крутного моменту = 370 нм при 2000 об/хв
я йду сула карта, пара - дизель і 2000 оборотів і 370 нм я вважаю, приблизно 74 мм3 (интерполируя між 350-68,7 і 400-83,9)
я 74 mm3 x 0,9 = 66,6 мг
я йду на карту дизельного палива - повітря і 2000 об/хв і 74 мм3 я вважаю повітря 1000 мг
величезне спасибі!!! ти був вичерпним! треба фарсі тип сторінки exel для немає підтримки російської розрахунок... буде топ!
у розрахунок я зробив також з спрощень, крім різних коригувань, температурні і барометричні, які складні планувати
ми приймаємо пропозиції і поправки.
voglioimparare
10-11-2014, 09:24
візьмемо, наприклад,
я 74 mm3 x 0,9 = 66,6 мг
я намагався зробити розрахунок, слідуючи вашій методі... мапу крутного моменту дизель я знайшов (nm to iq), але я не розумію, яка карту дизель-повітря... дякую;)
fabiovts88
11-11-2014, 15:36
велика пояснення sergiot
карту prex????? що?????
існує карта afr, але ? тільки обмежувач, те, що було карту диму.
Говорив тобі карту prex turbo...cio?, c'? обмежувач на цій карті, яка називається (повітря залежно від палива дизельного)? те, що equilibria такі відносини.
Що стосується AFR я хотів би запитати, якщо ви могли б бути більш? точно на картах, до яких відносяться, може бути, ставлячи файл studio.
Дякую
voglioimparare
12-11-2014, 08:43
Говорив тобі карту prex turbo...cio?, c'? обмежувач на цій карті, яка називається (повітря залежно від палива дизельного)? те, що equilibria такі відносини.
Що стосується AFR я хотів би запитати, якщо ви могли б бути більш? точно на картах, до яких відносяться, може бути, ставлячи файл studio.
Дякую
я розмістив файл, як навмисне, я бачу, що цікавить більше людина річ;) з хлопчиками ми робимо гарний протектор з красивою пояснення;)
І карту лямбда, що обмежує максимальне значення afr. ....дизельний двигун, якщо він працює худий або надлишок повітря і не ingrassabile....я поясню карту лямбда-обмежує максимальну дизель дозволи для цієї операції? повітря....наприклад, maf закон 800mg повітря кидаю чер газ і якщо встановлений лямбда-1 буде 800:14.5:55mg дизельного палива максимальні дозволу, які від 60 і те, мм3....але це, коли ви кидаєте чер газ...jel роботи "parzializzato" двигун aspirera в будь-якому випадку 700 повітря, вводячи також 20mm3 дизельного палива в залежності від запиту на педаль неминуче лямбда-сара, худий і дуже
voglioimparare
13-11-2014, 09:01
І карту лямбда, що обмежує максимальне значення afr. ....дизельний двигун, якщо він працює худий або надлишок повітря і не ingrassabile....я поясню карту лямбда-обмежує максимальну дизель дозволи для цієї операції? повітря....наприклад, maf закон 800mg повітря кидаю чер газ і якщо встановлений лямбда-1 буде 800:14.5:55mg дизельного палива максимальні дозволу, які від 60 і те, мм3....але це, коли ви кидаєте чер газ...jel роботи "parzializzato" двигун aspirera в будь-якому випадку 700 повітря, вводячи також 20mm3 дизельного палива в залежності від запиту на педаль неминуче лямбда-сара, худий і дуже
ми також дякуємо вам за ваші пояснення!!
хтось відчуває, що робити, наприклад, файл, який я розмістив в якості прикладу?? так, ми ясно бачимо все, як це зробити? graziee;)
Знову розрахунок на попередній точці максимального крутного моменту при повному натискання педалі акселератора і на файл, brera, який ви вказали.
читаю точки крутний момент на карті обмежувач: 454 нм при 2000 об/хв за адресою 1CBD5A
я йду в карту пару-дизель, і я намагаюся, щоб 454 нм при 2000 оборотів дизельного палива потрібно 75,2 мг all' адреса 1CDD22
я йду в карту дизельне паливо-повітря, і я намагаюся, щоб 75,2 мг і 2000 оборотів повітря об'єктив 1100 мг all' адреса 1C3226
Відносини між 1100 і 75,2 = 14,6 співвідношення повітря/паливо
не moltiplico дизельного палива для 0.9, чому? заходи вже? все в маси
як ви бачите, я використовував спрощену систему без урахування обмежувач лямбда.
але якщо ви працюєте на обмежувач, лямбда не з'? потрібно з'ясувати, з' ? gi? написав.
winols і excel, і ви прикріплені:cool:
winols і excel, і ви прикріплені:cool:
ви можете пояснити це докладніше?
дякую
я хочу сказати, що якщо ви хочете навчитися зіставляти потрібно знати winols і використовувати excel все тут:)
voglioimparare
18-11-2014, 08:43
я хочу сказати, що якщо ви хочете навчитися зіставляти потрібно знати winols і використовувати excel все тут:)
ті погляди і звички, звичайно, а не титан winols все життя;)
я почав зіставляти в 1975 році і як winols, що excel ще не народжених і досі winols знаю, але я ніколи не використовував
але якщо ви cos? впевнений, не кажи мені, що робити з системою, які ви знаєте. запропонуй ти, наприклад.
я завжди вчитися.
voglioimparare
18-11-2014, 09:06
я почав зіставляти в 1975 році і як winols, що excel ще не народжених і досі winols знаю, але я ніколи не використовував
але якщо ви cos? впевнений, не кажи мені, що робити з системою, які ви знаєте. запропонуй ти, наприклад.
я завжди вчитися.
вибачте, sergiot, але ви маєте на увазі мене?
ні ? відповідь для ake85, що б інший метод.
voglioimparare
18-11-2014, 11:21
ні ? відповідь для ake85, що б інший метод.
привіт всім, я подумав, ввічливо чи хтось ? може, поясніть, як правильно зробити розрахунок afr в дизелі..додаю карту приклад
https://www.professionalchiptuning.net/alfa-brera-vt133.html ПОСТ N3.
візьміть довідки для розрахунку, що і оригінальний? потім один раз зробіть мод, як ви, наведеним esattamnente ( або майже) в іграх серії?
я бачив, що на авто типу гольфу 7 , якщо ви не підтримуєте afr схоже на те, серії (17) фільтр відновлює часто, тому я хотів би спробувати зрозуміти, якщо є реальний formulina застосовувати.
вам слово!
ви можете покласти файл ori таких, чому? не хотілося б помилитися...дякую
Errecinque
22-11-2014, 17:25
Тому на картах, лямбда-нижній поріг і вище, якщо я правильно зрозумів значення 1 відповідає afr 14.5, що б поріг, нижче якої дизельне паливо не горить-й? все і почала курити, вірно? ? у цій карті, якщо я, наприклад, 1050 мг/концентратор / лямбда-1 / afr 14.5 отримую 72.41 які мм3 або мг дизель?? Я повинен конвертувати чи ні х 0,85?
14.5 і стехиометрической немає, то й не горить, але й стає більш жирної....а можна помножити на 1.19, щоб перейти від мг палива в мм3
Близько 85 86 мм3 дизельного палива дозволу
Errecinque
22-11-2014, 18:00
I limiter iq в мм3, а лямбда і в мг і йдуть перетворені в мм3....але якщо обмеження обмежувача iq nn потрібно перерахувати nnt я думаю
Errecinque
22-11-2014, 18:33
Подивитися маса повітря, я на gt 80mm3 їх inietto спокійно з лямбда-1...мене aspire 1200 мг повітря
Errecinque
22-11-2014, 21:45
Подивитися маса повітря, я на gt 80mm3 їх inietto спокійно з лямбда-1...мене aspire 1200 мг повітря
Так що, якщо я aspire-й? 1050 мг, я йду до адаптації також вісь лямбда. Повідомляю екю 1200 наприклад, cos? чи можу я зберегти лямбда-пі? висока 1200/(80x0.85)/14.5 = 1.21 правильно?
По мені, то краще не оновлювати, bp, тому що в будь-якому випадку все, що кондиціонер використовується тільки в ділянці....потім ви можете зробити так само, і, звичайно, ви маріонетки дозволити лямбда-більш високий, що то і з приводу повітря більше, але спочатку в журнал і подивитися, скільки повітря приблизно таке ж, 140 л. с., але я, здається, що він турбо трохи менше, в 150cv