КПК

Перегляд Повної Версії : видалення dtc на ems s6 scania r 420

сиско
06-11-2014, 21:30

спасибі всім, хто побажає мені допомогти.

сиско
07-11-2014, 22:49
хлопці, не з'? ніхто не, що він ніколи не мав справу з такою ecu?

сиско
09-11-2014, 22:23
ок хлопці я зрозумів, великий приплив відповідей, що ви знаєте, мало цього ecu так що я б сказав, що ви можете? закрити тут цю тему, завдяки рівною мірою на всіх

франк-електричний
файл не зберігаю, але у мене було так само, я проблемою, як спробуйте відкрити блок і відремонтувати його ми з великим терпінням ми домоглися докази того, що ви коштує
потрібно тільки паяльна станція
привіт

сиско
файл не зберігаю, але у мене було так само, я проблемою, як спробуйте відкрити блок і відремонтувати його ми з великим терпінням ми домоглися докази того, що ви коштує
потрібно тільки паяльна станція
привіт
привіт франк, пост 1 з половиною роки і ecu я поклав нову, в цей момент, якщо ви відчуваєте, скажіть, у вашій, що ви змінили, щоб той дефект

франк-електричний
по правді сказати, мені допоміг мій друг з неаполя, який регулює ебу, якщо хочеш, можу поставити в контакті моя була scania r500 470

сиско
по правді сказати, мені допоміг мій друг з неаполя, який регулює ебу, якщо хочеш, можу поставити в контакті моя була scania r500 470
спасибі Франк, але там, де роботи не мають зацікавленості в їх ремонт, це було найбільше моє бажання, і цікавість її, і захочеш назад в шостий, однак, сплутався трохи з символами транспортних засобів
r 500= 8 циліндрів
r 470= 6 циліндрів
я думаю, що у вашому випадку це r 470, тому що зараз я тільки успішним, 6 циліндрів

франк-електричний
я знаю, це шість циліндрів 470 із змінною геометрією турбіни