КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне dtc на ems s6 scania r 420

сиско
06-11-2014, 21:30

дзякуй усім, хто пажадае мне дапамагчы.

сиско
07-11-2014, 22:49
хлопцы, не c'? ніхто не, што ен ніколі не меў справу з такой ecu?

сиско
09-11-2014, 22:23
ок, хлопцы, я зразумеў, вялікі прыток адказаў, што вы ведаеце, мала гэтага ecu так што я б сказаў, што вы можаце? зачыніць тут гэтую тэму, дзякуючы ў роўнай ступені на ўсіх

франк-электрычны
файл не захоўваю, але ў мяне было так жа, я праблемай, як паспрабуйце адкрыць блок і адрамантаваць яго мы з вялікім цярпеннем мы дамагліся доказы таго, што вы варта
трэба толькі паяльной станцыя
прывітанне

сиско
файл не захоўваю, але ў мяне было так жа, я праблемай, як паспрабуйце адкрыць блок і адрамантаваць яго мы з вялікім цярпеннем мы дамагліся доказы таго, што вы варта
трэба толькі паяльной станцыя
прывітанне
прывітанне франк, пост 1 з паловай гады і ecu я паклаў новую, у гэты момант, калі вы адчуваеце, скажыце, у вашай, што вы змянілі, каб той дэфект

франк-электрычны
па праўдзе сказаць, мне дапамог мой сябар з неапалю, які рэгулюе эбу, калі хочаш, магу паставіць у кантакце мая была scania r500 470

сиско
па праўдзе сказаць, мне дапамог мой сябар з неапалю, які рэгулюе эбу, калі хочаш, магу паставіць у кантакце мая была scania r500 470
дзякуй Франк, але там, дзе працы не маюць зацікаўленасці ў іх рамонт, гэта было мае жаданне, і цікаўнасць яе, і захочаш назад у шосты, аднак, спутался трохі з знакамі транспартных сродкаў
r 500= 8 цыліндраў
r 470= 6 цыліндраў
я думаю, што ў вашым выпадку гэта r 470, таму што цяпер я толькі паспяховым, 6 цыліндраў

франк-электрычны
я ведаю, гэта шэсць цыліндраў 470 з зменнай геаметрыяй турбіны