КПК

Перегляд Повної Версії : Довідка про кодування пультів і транспондери fiat punto 1.2

jovandj
05-11-2014, 10:12
Привіт у мене проблема у мене є fiat punto 1.2 8V сім'ї, ключ падає і пошкоджень (як пульт дистанційного управління, який транспондера) мораль автомобіль не відкривається за допомогою пульта дистанційного керування, у мене є інший ключ без ду, але з транспондера, який працює регулярно, мій питання з elm327 і multiecuscan повний оригінал, і можна перепрограмувати транспондера і пульт дистанційного управління є інший ключ, я бачив навколо, що ви можете придбати ключ vergina (з транспондера і пульт дистанційного управління), цифри чесні, ніж в мережі офіційних fiat, і, можливо, то riprogrammarla, не втрачаючи старий ключ без дистанційного управління??
Спасибі всім

scinti
05-11-2014, 15:47
Ви не можете побудувати інший ключ з multiecuscan, транспондери, які в торгівлі є незайманими, тільки вимагаючи від пр новий ключ з n.шасі ви приїдете? precodificata, а потім за допомогою інструменту діагностики, можливо, навіть multiecuscan ви можете перевести його з pin-кодом.
Якщо ж ви хочете, щоб ви цю роботу ви повинні мати tool для програмування ключів, останнім часом роблять читання e2p безпосередньо eobd, precodifichi на транспондер купив, вставити ключ у gi? оброблена від фурнітури, то, якщо у вас немає pin-код, його можна отримати за допомогою програмного забезпечення pc tool діагноз введіть pin-код і активувати ключ.
Якщо це для вас ? важко цю операцію, я розумію, що є з фурнітури, які можуть клонувати code 2

jovandj
05-11-2014, 16:07
Який інструмент ми говоримо конкретно??

ларсен
05-11-2014, 16:10
Що ecu збирає автомобіль питання?

jovandj
05-11-2014, 16:51
Ecu magneti marelli iaw

scinti
05-11-2014, 17:01
Використання zedbull клон, і для цього я повинен зняти bodi отпаять в e2p 93lc66 прочитати його вміст, то я читав в zed bull файл я предкодирования дохід також pin-код ключа зроблено

scinti
05-11-2014, 17:05
Використання zedbull клон, і для цього я повинен зняти bodi отпаять в e2p 93lc66 прочитати його вміст, то я читав в zed bull файл я предкодирования дохід також pin-код ключа зроблено

Додам, я кажу про fiat punto 188 у першій серії момент клонування ключа, який ви зробите все фурнітури

ларсен
05-11-2014, 17:09
Jovandj ви можете бути більш точним на тип ecu, будь ласка,? Marelli iaw що?
Я хотів би знати, якщо ви могли проїхати по інших вулицях...

jovandj
05-11-2014, 17:14
iaw 59F спасибі scinti

jovandj
05-11-2014, 17:19
ви говорите з точки 188 2b mk2 не той, з маяком тісному 99 03, так сказати

ларсен
05-11-2014, 17:23
У цей момент ви не перший ліквідувати черги остаточно?

ларсен
05-11-2014, 17:35
В цей момент побачив, що монтує IAW 59F, ви не перший, щоб scodifica? так у вас ще є проблема з ключами?

jovandj
05-11-2014, 17:37
як я scodifica??

ларсен
05-11-2014, 17:39
Між тим biosgna знати, що означало HW-ваш ecu. Тоді ж нам хочуть інструментів, призначених.

jovandj
05-11-2014, 17:50
hw30 скажи мені, що кошти я можу/я повинен використовувати??

scinti
05-11-2014, 17:59
Тоді я підтверджую всі, якщо ви не обладнаній fattela зробити, колега або який-небудь фурнітури оснащена привіт

scinti
05-11-2014, 18:05
Тоді я підтверджую всі, якщо ви не обладнаній fattela зробити, колега або який-небудь фурнітури оснащена привіт
Послухай мене зробити scodifica всього на 59f hw вище 100 ? здійснимо, але ви повинні мати інструменти, призначені для читання ecu і програми для scodifica ,то ви повинні втрутитися на проведення can ecu двигуна, щоб уникнути scodifica на провал.

jovandj
05-11-2014, 18:24
Правильно, для інформації, що спеціалізоване обладнання ми не говоримо, що правити потрібно зробити??

scinti
05-11-2014, 18:43
Для scodifica : ви повинні мати інструмент для читання ecu (півень 2 v48 або 53), у мене є інструмент, присвячений 59 f, що через кілька хвилин мене scodifica , програмне забезпечення scodifica immodec або еквівалент , схема 59f і схема як зупинити лінії can з реле я завжди робив часткове і я не знаю, якщо в загальній складності, вам залишається контрольна лампа двигуна горить або якийсь інструмент не працює, хорошу роботу, привіт

ларсен
05-11-2014, 19:39
Якщо ви працюєте в автономному режимі може пропустити. В іншому випадку ви можете спокійно зробити з ecu за допомогою інструментів присвячені згадані scinti.

pititec
05-11-2014, 22:40
Вибачте, але якщо ваші потреби ? щоб сили відновити пульт дистанційного керування, досить того, що ви витягнете транспондер від ключа нормально (з cutter в 30 секунд), задайте в antennina приймач і фурнітури в 5 євро кожен зробіть всі копії, які ви хочете!

jovandj
05-11-2014, 22:44
Вибачте, але якщо ваші потреби ? щоб сили відновити пульт дистанційного керування, досить того, що ви витягнете транспондер від ключа нормально (з cutter в 30-ої), то задавайте в antennina приймач і фурнітури в 5 євро кожен зробіть всі копії, які ви хочете!

Шкода, а то я зрозумів,

pititec
05-11-2014, 23:14
На початку мені здавалося, ви хочете повернути ключ з ду, без сортування, на запчастини fiat, чому? стоїть тут, чи не так? А не потім, щоб ви запропонували зробити клон ключа нормального в магазинах, проте, коштує близько 60 євро. Це, однак, можна уникнути цього (як scodifica), беручи чіп з другого ключа, його поклали в антену code, то ключів нормальних (без чіпа) ne копіюєте стільки, скільки ви хочете в 5 євро. Якщо вам потрібен пульт дистанційного керування, ви можете взяти боді з ключа/пульта дистанційного управління, у поєднанні, в руїнах, scodifichi частковий блок управління двигуном, гори, на тіло, покладіть чіп-ключа, в поєднанні, в antennina кодексу, карта, передавальна на корпус, новий intagliandola як другий оригінальний ключ.

ларсен
05-11-2014, 23:24
На початку мені здавалося, ви хочете повернути ключ з ду, без сортування, на запчастини fiat, чому? стоїть тут, чи не так? А не потім, щоб ви запропонували зробити клон ключа нормального в магазинах, проте, коштує близько 60 євро. Це, однак, можна уникнути цього (як scodifica), беручи чіп з другого ключа, його поклали в антену code, то ключів нормальних (без чіпа) ne копіюєте стільки, скільки ви хочете в 5 євро. Якщо вам потрібен пульт дистанційного керування, ви можете взяти боді з ключа/пульта дистанційного управління, у поєднанні, в руїнах, scodifichi частковий блок управління двигуном, гори, на тіло, покладіть чіп-ключа, в поєднанні, в antennina кодексу, карта, передавальна на корпус, новий intagliandola як другий оригінальний ключ.
А pititec

jovandj
05-11-2014, 23:26
Тобто практично я повинен ходити з одним і тим же чіп поклав поруч з транспондера?? Код буде справедливо обійдений і ключів я сотні

jovandj
05-11-2014, 23:30
Якщо я куплю новий ключ і поставив чіп цей старий всередині, а потім programmo дистанційного керування в діагностиці може йти? ?

ларсен
06-11-2014, 01:59
якщо ви купите новий ключ, і що ви покладете в неї чіп, що старі що стосується стартера і ви на місці.

enzopezzano
06-11-2014, 07:43
Ви зробили рахунків, скільки коштує я трафіку, ніж, наприклад, ключ, зчеплення на Фіат??? Mah!!!

мороз
13-11-2014, 18:14
просто вони йдуть від тих, хто робить ключі, які коли-засіб x копіювання транспондера натисніть і заощадження, які поставилися орі