Перегляд Повної Версії : Довідка про кодування пультів і транспондери fiat punto 1.2
Привіт у мене проблема у мене є fiat punto 1.2 8V сім'ї, ключ падає і пошкоджень (як пульт дистанційного управління, який транспондера) мораль автомобіль не відкривається за допомогою пульта дистанційного керування, у мене є інший ключ без ду, але з транспондера, який працює регулярно, мій питання з elm327 і multiecuscan повний оригінал, і можна перепрограмувати транспондера і пульт дистанційного управління є інший ключ, я бачив навколо, що ви можете придбати ключ vergina (з транспондера і пульт дистанційного управління), цифри чесні, ніж в мережі офіційних fiat, і, можливо, то riprogrammarla, не втрачаючи старий ключ без дистанційного управління??
Спасибі всім
Ви не можете побудувати інший ключ з multiecuscan, транспондери, які в торгівлі є незайманими, тільки вимагаючи від пр новий ключ з n.шасі ви приїдете? precodificata, а потім за допомогою інструменту діагностики, можливо, навіть multiecuscan ви можете перевести його з pin-кодом.
Якщо ж ви хочете, щоб ви цю роботу ви повинні мати tool для програмування ключів, останнім часом роблять читання e2p безпосередньо eobd, precodifichi на транспондер купив, вставити ключ у gi? оброблена від фурнітури, то, якщо у вас немає pin-код, його можна отримати за допомогою програмного забезпечення pc tool діагноз введіть pin-код і активувати ключ.
Якщо це для вас ? важко цю операцію, я розумію, що є з фурнітури, які можуть клонувати code 2
Який інструмент ми говоримо конкретно??
Що ecu збирає автомобіль питання?
Використання zedbull клон, і для цього я повинен зняти bodi отпаять в e2p 93lc66 прочитати його вміст, то я читав в zed bull файл я предкодирования дохід також pin-код ключа зроблено
Використання zedbull клон, і для цього я повинен зняти bodi отпаять в e2p 93lc66 прочитати його вміст, то я читав в zed bull файл я предкодирования дохід також pin-код ключа зроблено
Додам, я кажу про fiat punto 188 у першій серії момент клонування ключа, який ви зробите все фурнітури
Jovandj ви можете бути більш точним на тип ecu, будь ласка,? Marelli iaw що?
Я хотів би знати, якщо ви могли проїхати по інших вулицях...
ви говорите з точки 188 2b mk2 не той, з маяком тісному 99 03, так сказати
У цей момент ви не перший ліквідувати черги остаточно?
В цей момент побачив, що монтує IAW 59F, ви не перший, щоб scodifica? так у вас ще є проблема з ключами?
Між тим biosgna знати, що означало HW-ваш ecu. Тоді ж нам хочуть інструментів, призначених.
hw30 скажи мені, що кошти я можу/я повинен використовувати??
Тоді я підтверджую всі, якщо ви не обладнаній fattela зробити, колега або який-небудь фурнітури оснащена привіт
Тоді я підтверджую всі, якщо ви не обладнаній fattela зробити, колега або який-небудь фурнітури оснащена привіт
Послухай мене зробити scodifica всього на 59f hw вище 100 ? здійснимо, але ви повинні мати інструменти, призначені для читання ecu і програми для scodifica ,то ви повинні втрутитися на проведення can ecu двигуна, щоб уникнути scodifica на провал.
Правильно, для інформації, що спеціалізоване обладнання ми не говоримо, що правити потрібно зробити??
Для scodifica : ви повинні мати інструмент для читання ecu (півень 2 v48 або 53), у мене є інструмент, присвячений 59 f, що через кілька хвилин мене scodifica , програмне забезпечення scodifica immodec або еквівалент , схема 59f і схема як зупинити лінії can з реле я завжди робив часткове і я не знаю, якщо в загальній складності, вам залишається контрольна лампа двигуна горить або якийсь інструмент не працює, хорошу роботу, привіт
Якщо ви працюєте в автономному режимі може пропустити. В іншому випадку ви можете спокійно зробити з ecu за допомогою інструментів присвячені згадані scinti.
Вибачте, але якщо ваші потреби ? щоб сили відновити пульт дистанційного керування, досить того, що ви витягнете транспондер від ключа нормально (з cutter в 30 секунд), задайте в antennina приймач і фурнітури в 5 євро кожен зробіть всі копії, які ви хочете!
Вибачте, але якщо ваші потреби ? щоб сили відновити пульт дистанційного керування, досить того, що ви витягнете транспондер від ключа нормально (з cutter в 30-ої), то задавайте в antennina приймач і фурнітури в 5 євро кожен зробіть всі копії, які ви хочете!
Шкода, а то я зрозумів,
На початку мені здавалося, ви хочете повернути ключ з ду, без сортування, на запчастини fiat, чому? стоїть тут, чи не так? А не потім, щоб ви запропонували зробити клон ключа нормального в магазинах, проте, коштує близько 60 євро. Це, однак, можна уникнути цього (як scodifica), беручи чіп з другого ключа, його поклали в антену code, то ключів нормальних (без чіпа) ne копіюєте стільки, скільки ви хочете в 5 євро. Якщо вам потрібен пульт дистанційного керування, ви можете взяти боді з ключа/пульта дистанційного управління, у поєднанні, в руїнах, scodifichi частковий блок управління двигуном, гори, на тіло, покладіть чіп-ключа, в поєднанні, в antennina кодексу, карта, передавальна на корпус, новий intagliandola як другий оригінальний ключ.
На початку мені здавалося, ви хочете повернути ключ з ду, без сортування, на запчастини fiat, чому? стоїть тут, чи не так? А не потім, щоб ви запропонували зробити клон ключа нормального в магазинах, проте, коштує близько 60 євро. Це, однак, можна уникнути цього (як scodifica), беручи чіп з другого ключа, його поклали в антену code, то ключів нормальних (без чіпа) ne копіюєте стільки, скільки ви хочете в 5 євро. Якщо вам потрібен пульт дистанційного керування, ви можете взяти боді з ключа/пульта дистанційного управління, у поєднанні, в руїнах, scodifichi частковий блок управління двигуном, гори, на тіло, покладіть чіп-ключа, в поєднанні, в antennina кодексу, карта, передавальна на корпус, новий intagliandola як другий оригінальний ключ.
А pititec
Тобто практично я повинен ходити з одним і тим же чіп поклав поруч з транспондера?? Код буде справедливо обійдений і ключів я сотні
Якщо я куплю новий ключ і поставив чіп цей старий всередині, а потім programmo дистанційного керування в діагностиці може йти? ?
якщо ви купите новий ключ, і що ви покладете в неї чіп, що старі що стосується стартера і ви на місці.
enzopezzano
06-11-2014, 07:43
Ви зробили рахунків, скільки коштує я трафіку, ніж, наприклад, ключ, зчеплення на Фіат??? Mah!!!
просто вони йдуть від тих, хто робить ключі, які коли-засіб x копіювання транспондера натисніть і заощадження, які поставилися орі